Santos ve ELano MiLLi Takımda

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Dunga'nın vazgeçilmezleri!
2010'da Güney Afrika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Brezilya'da teknik direktör Dunga, Arjantin ve Şili ile oynanacak maçlar öncesinde aday kadrosunu açıkladı.

2156_B_dunga001.jpg

Futbol yaşantılarını Fenerbahçe ve Galatasaray'da sürdüren Dos Santos ve Blumer Elano'da Brezilya Milli Takım'ında kendilerine yer buldu.

Özel yaşantısıyla bir an olsun gündemden düşmeyen ve kariyerine Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'da devam eden Adriano da aylar sonra Brezilya Milli Takımı'na davet edildi.

İŞTE ADAY KADRO

Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan), Victor (Gremio)

Defans: Andre Santos (Fenerbahçe), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), Filipe (Deportivo La Coruna), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Miranda (Sao Paulo), Juan (Roma)

Orta Saha: Elano (Galatasaray)
, Felipe Melo (Juventus), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Ramires (Benfica), Julio Baptista (Roma), Kaka (Real Madrid), Lucas (Liverpool)

Forvet: Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Robinho (Manchester City), Adriano (Flamengo).

Kaynak : Sporx.com

İkiside yetenekli futbolcular Elano'yuda bu hafta izlicez tamamıyle inşallah :D

Santos santos dediler adam sadece sivas maçında 2 çalım bir gol attığı için göklere çıkardılar.Adam iyi futbolcu olsayfı fenere gelmezdi zaten.

Alayına isyan ölümüne ultrAslan

Brezilya'da Sol Bek Yok Mecburen Santos'u Alıyor Adam Ne Yapsın :)

Santos santos dediler adam sadece sivas maçında 2 çalım bir gol attığı için göklere çıkardılar.Adam iyi futbolcu olsayfı fenere gelmezdi zaten.

Alayına isyan ölümüne ultrAslan

SĦARK;4569766' Alıntı:
Brezilya'da Sol Bek Yok Mecburen Santos'u Alıyor Adam Ne Yapsın :)

Çocukça yorumLar. . .
:gulumseCocuk: :gulumseCocuk:

Kimseye Santos'un kaLitesini ispatLamak zorunda değiLiz!
Adam gösteriyor zaten kaLitesini bekLeyin izLeyin görün :goz:

Çocukça yorumLar. . .

Ben Kimseden Alıntı Yapıp Cevap Verdımmı Hüseyin Sen Hangi Hakla Bana Cevap Verme Gereği Duyuyorsun
Yorumumu Beğenmedınse Kendıne Sakla Hüseyin Burda Gelipte Çocukca Yorumlar Diye Karşı Tarafı Tahrik Edecek Sözler Sarfetmenin Anlamı Yok..

Ben Bir Yorumda Bulundum İster Beğenirsin İster Beğenmessin Ama Gelipde Benim Mesajımdan Alıntı Yaparak Çocuk Yorumu Yapman Cidden Beni Çok Sinirlendirdi

Çocukça yorumLar. . .

Dos Santos çok iyi oyuncu olsa zaten kendini daha genç yaşlarda ispat ederdi.
Ki bence hala kendini ispatlamış biri değil.
Dunga ilk kadroya aldığında kaç taneniz tanıyordunuz ki onu yıldız diyorsunuz.

Geri