Sansar SaLvo-Paranı Verdim [ Sagopa Kajmer Diss ]

Rien

Banned
Reaction score
0
Diler bu kızlar susmamı, iyi kötü bi markayım
KarşıLıkLı resmi siteLerden ve fan siteLerinden okudukLarıma göre Sago Sansar'ın kendisine attığı "WaterfaLL" dissindeki küfür yüzünden Sansar'a tazminat davası açmış..Sansar bu davranışa "Paranı Verdim" isimLi dissiyLe cevap verdi..Kanıt isteyenLer Yunus Özyavuz'un (Sagopa Kajmer) avukatı CemaL Donat'ın yazdığı yazıyı okuyabiLirLer..​

Yapmış olduğu internet albümünde Müvekkil SAGOPA KAJMER’e karşı küfürlü sözler bulunan EKİNCAN ARSLAN’a (Sansar Salvo) karşı gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.
Av. CEMAL DONAT​

Melankolia Müzik

33tm3ux.jpg

Nakarat :

Küfürbaz gizemli y**şak
herkese dava açıp zengin olcak
bu punk ass abi kaç yaşına geldin ?
Tamam kes küfrederim paranı verdim.
(x2)

verse 1 :

Ben oğlum psikoyum, yemedi diss b*ku.
hayranlarım az ama seninkilerden koyu,
dağıttık diskoyu o yüzden iş koyup,
döndürdüğün sigaranın dumanında boğul.

Her tarafta buğu, her taraf karanlık.
Melankolia admini evimi bilir artık,
yeraltının en üstünde ben varım bataklık,
evindir homie, bak sıra başlık.

Badboy benim ama her toy sana fan,
Her yol uyarsa gelip de yalasan ?
Dev sol? belli olmaz oralar,
yer sol kroşeyi kurtaramaz Kolera !

30 yıllık abaza tutuldu kabıza,
şimdi bi dönde bak camiadaki nabıza,
yanımdaki çetemden çok çete var arkanda,
ölüm yakın ondan başla namaza !.

Nakarat :

Küfürbaz gizemli yavşak
bu punk ass abi kaç yaşına geldin ?
(x2)

verse 2 :

Ekibim Alcatraz arkamda,
arkamda olduğundan farklı bi açıdan arkanda,
Ekin'i gördüğünde saklan lan,
aklından geçirdiğin gibi biri değilim aslında.

Ataköy'de kasrında Yenibosna'dan çıkıp yola hahaha.
Mothaf***a !
Yanlış anlama bu sadece değil sana,
aynı zamanda binlerce yalakana !

Doğu yakası hırsızı Türkçe Rapin arsızı,
gelip alırdı ansızın da değilsin ki kanlısı,
boğul bakalım aynasızları çağırın,
Demet Akalın gibi gaflısın ! Saf mısın ?

Tam sınırdasın Nirvana'ya ulaşırken,
sebepsiz yere sana bulaşırken,
edepsiz biriyim ama bunu dinler,
benim çocuklar ALAYINA BEDEL !

Kadıköy ! WORD UP !
Bakırköy ! WORD UP !
34 ! WORD UP !
İstanbul ! WORD UP !

(x2)

Nakarat :

Küfürbaz gizemli y**şak
bu punk *ss abi kaç yaşına geldin ?

WaterfaLL

Benim için uzaksın benim için yakın yok benim için uzaylı demediğin kaldı ve top oynadığını zanneden takım top Emir beat verdi sonra birde waterfall bitirici tuzaktır sigarayı uzattım al uzat duman hayale dal Ekin işin üstadı arkasında yüz dağlı İzmir'de bizle ve s2m Sago küstahını yaptığın müzik bir bokla alakalı değil sade ego tatmini ama gerek beyin sahneye itekleyin ama yedi tekmeyi kaderden ekmeği yer altına dökmeyin bana efelen Raffine kefene merhaba de ama yinede rapine kelimene devam sivilceli suratına çok sert bir tokat seninle küstüm etmem iki kelam

Murat K youtube'dan ünlü ola dursun Karambol belasını Allah'tan bulsun ! Az evvel beş kere reenkarne oldun Mert İçgören sanki Vanilla'nın oğlu Ice Ice Baby yanındaki teybi kıs zaten 350 tane şarkı yapmışız parti yapın aklınız uçucak zaten kara kadın kucağını açacak matem doluydu günlerin beynime şok yedim ama şimdi şimdi b*ku yedin görünce n'apıcağını bilemedi aldım İstanbul'a biletini alı koyup iletirim mesajımı deli gibi biri dediğiniz eli belindeki her adama deli gibi biri dediğiniz eli belindeki her adamın hah muthaf***a!​

euhueh süper diss olmus valla :D

Sansar sağlam geçirmiş yine :hhmanD

sansarın neden sago ya diss attığını bilen var mı ? waterfall mıdır nedir onu yazmasının sebebi ne?

sansar'ın tarzı bu ? pek de sebeb aramamak lazım ! ama sago artık aşmış bu durumları ! şimdi yakında ep 5 çıkıcak ! ve sago diyorki ; bana hep soruyorlar diss mi olucak diye? ben de aşın artık bunları gönlüme inin artık diyorum hayranlarıma ...yani herkes havlıyor diye kemik atıcak değil ! Sansar!a tek söz söylüyorum : ne oldu olympos işi ! :) o da battı ! battı balık yan gider ! sansar!da daha nereye kadar internet albümlerini dinletmeye devam eder bilmiyorum ! birileri kendi şirketinden albüm yapıyor ? diye mi? kaşınıyor bu sansar bilemiyorum ! artı Sansar kim ? Sago kim ? bunları da bilmek lazım ? çok da takmıyorum sansarın disslerini pesymeest bence sende takma EP 5 GELİYOR ! ONU DÜŞÜN GERİSİ uzay boşluğu:)

Türkiye'de Tanınmış kendini kaßul ettirmiş Sagopa Kajmer .. ßir yanda underground müzik yapan sadece internette şarkıları dolaşan salça yılışığın teki ..
Forza Sago !

Türkiye'de Tanınmış kendini kaßul ettirmiş Sagopa Kajmer .. ßir yanda underground müzik yapan sadece internette şarkıları dolaşan salça yılışığın teki ..
Forza Sago !
bak orda yazıyorki.Her toy sana fan.
ben o toylardan olmadıım için memnunum.
+ merak etme yakında overgroundda da göreceksiniz sansarı =).
son bişe ben sago'nun underground müziklerini keyifle dinliyodum :)

Sago'nun cezaya attığı dissi hatırlayalım o dissten sonra ceza ağzını açabildi mi_? Hayır!! peki aynı şeyi sansara da yapamaz mı_? Gayet tabi yapar!! Peki neden yapmıyor bunu_? Çünkü değmez bu kolpalar için tek bir söz yazmaya değmez!! rap küfür değildir sizler de paso küfür yazan adamları diss yazıyo zannediyosanız acıyorum size çok yazık..!!

Sago en güzelini yapıyor.Ona diss atarsa onu adam sıfatına koymuş olur.Helal sago!!!

Sago'nun cezaya attığı dissi hatırlayalım o dissten sonra ceza ağzını açabildi mi_? Hayır!! peki aynı şeyi sansara da yapamaz mı_? Gayet tabi yapar!! Peki neden yapmıyor bunu_? Çünkü değmez bu kolpalar için tek bir söz yazmaya değmez!! rap küfür değildir sizler de paso küfür yazan adamları diss yazıyo zannediyosanız acıyorum size çok yazık..!!

Sen pesimistsin ben gangsta battLe'da kazanan kim oLdu canım? Rap dava açmak değiL yetenek işi :goz:

Ne demiş Sansar: Benim yaşım küçük ama misket sende :goz:

Sen pesimistsin ben gangsta battLe'da kazanan kim oLdu canım? Rap dava açmak değiL yetenek işi :goz:

Ne demiş Sansar: Benim yaşım küçük ama misket sende :goz:

gangta rapçi kardeşim mert'e ; bende melankolistim ama diss denilen olay pek de iç acıcı zevkli rap adına fiiler değildir! sırf bu diss olayı değilmdir tüm camiayı bölen ? rapçileri bölen ki ceza ile sago'nun daha düet şarkıları olamayacağını düşünmek bence gangsta stilinden önemlidir....isteyen istediği gibi yaşamakta tabiki serbest ama şu bir gerçekki RAPİN BİR STARI VAR CEZA BİR DE RAPİN CÜMLE MÜHENDİSİ VAR SAGOPA KAJMER ...diğerleri laf-ı güzaf....yani sansar daha henüz 20 yaşında nasıl olurda sagoyla alıp veremediği olurda diss yazabilir...yani sagoyu hiç ömrümde görmüşmü o bile şüphe ? küçümsemek tabiki değil niyetim ama kalkıpta seninle alakasız bir büyüğe saygısızlık ne gangsta rap mantığına uyar ! ne de örf adet vs.....Yunus abinin stiline gelince ARTIK BENDEN diss falan beklemeyin diyor ...Çünkü artık rapin zirve noktasında..ALLAH ismini anmadan ALLAH aşkını anlatabilen kaç rapçi var piyasada? Sözün kısası kalbime inin dissi falan boşverin diyor....!!! Doğru söze ne denir...Daha ben giderim Mert 'te gider mi buralardan bilinmez daha çok tartışılır bu konular ama gereksiz ! isteyen istediği aşka istediğinin sözüyle ulaşabilir....

Benim tercihim gerçek aşk ! Diss yazamıyor diyenlere Rapin Cümle Mühendisi Kim diyorum ? Diss mantığını savunanlara ; Rapin iki starı neden birbirine küstü ? diyorum millet yaklaşık 4 senedir aynı çıkmazda kim daha büyüğü tartışıyor??? Artık kalplere inme zamanı gelmiştir....

Mert kardeşime son söz gangsta Amerika^da hoş oluyor da Bize pek uygun bir tarz değilmiş gibi geliyor..Yine de gangta rape karşı değilim ama kendinle alakalı olmayan rap camiasındaki kişilere diss atma mantığına karşıyım....misal sansar 'ın bu dissi

gangta rapçi kardeşim mert'e ; bende melankolistim ama diss denilen olay pek de iç acıcı zevkli rap adına fiiler değildir! sırf bu diss olayı değilmdir tüm camiayı bölen ? rapçileri bölen ki ceza ile sago'nun daha düet şarkıları olamayacağını düşünmek bence gangsta stilinden önemlidir....isteyen istediği gibi yaşamakta tabiki serbest ama şu bir gerçekki RAPİN BİR STARI VAR CEZA BİR DE RAPİN CÜMLE MÜHENDİSİ VAR SAGOPA KAJMER ...diğerleri laf-ı güzaf....yani sansar daha henüz 20 yaşında nasıl olurda sagoyla alıp veremediği olurda diss yazabilir...yani sagoyu hiç ömrümde görmüşmü o bile şüphe ? küçümsemek tabiki değil niyetim ama kalkıpta seninle alakasız bir büyüğe saygısızlık ne gangsta rap mantığına uyar ! ne de örf adet vs.....Yunus abinin stiline gelince ARTIK BENDEN diss falan beklemeyin diyor ...Çünkü artık rapin zirve noktasında..ALLAH ismini anmadan ALLAH aşkını anlatabilen kaç rapçi var piyasada? Sözün kısası kalbime inin dissi falan boşverin diyor....!!! Doğru söze ne denir...Daha ben giderim Mert 'te gider mi buralardan bilinmez daha çok tartışılır bu konular ama gereksiz ! isteyen istediği aşka istediğinin sözüyle ulaşabilir....

Benim tercihim gerçek aşk ! Diss yazamıyor diyenlere Rapin Cümle Mühendisi Kim diyorum ? Diss mantığını savunanlara ; Rapin iki starı neden birbirine küstü ? diyorum millet yaklaşık 4 senedir aynı çıkmazda kim daha büyüğü tartışıyor??? Artık kalplere inme zamanı gelmiştir....

Mert kardeşime son söz gangsta Amerika^da hoş oluyor da Bize pek uygun bir tarz değilmiş gibi geliyor..

Sansar SaLvo WaterfaLL'u Sago'ya neden mi attı? Çünkü Sago'nun çömezLeri Sansi'yi dissLediLer myspace'indeki yazısında Sansar bunu açıkLıyor..2. diss ise "Cebimdeki paraya göz diktikLeri için atıLdı" diyor..
Rapçi kendisine başka bi rapçinin yamuğunu görürse diss atmakta özgürdür..Ona bakarsan Kurşun da her stiLde Rap söyLer Fuat da bir üstattır ve Kurşun & Fuat'ın birLikte yaptıkLarı birçok tracki vardır..Ama ( sanırım ) bi kız konusundan dissLeştiLer şu an muhattap değiLLer..
Emre BaranseL & Fuat'ın da featLeri var ama Emre Fuat'a Panzerim Hani? diye ağır cümLeLer içeren bir diss attı..
U.L.A.Ş & SaLt Empoze eski kankaLar ama şimdi birbirLerine düşmanLar..

Demek istediğim bu örnekLer çoğaLtıLabiLir..Diss Rap aLeminin bir küLtürüdür..Sen sana büyük bi kazık atan bir adamı arkadaşLarına nasıL kötüLersen dissi de öyLe say..Neyse zaten meLankoLikLer pesimistLer pek dissi sevmezLer geneLde aşk meşk severLer Rap'te :) Zaten dissi seven sever sevmeyen sevmez..

Sansar SaLvo WaterfaLL'u Sago'ya neden mi attı? Çünkü Sago'nun çömezLeri Sansi'yi dissLediLer myspace'indeki yazısında Sansar bunu açıkLıyor..2. diss ise "Cebimdeki paraya göz diktikLeri için atıLdı" diyor..
.

tekrar tartışıp meseleyi uzatmak istemem ama son sözüm olsun bu konuda sagoyla bir bağlantısı yokmuş yine ama dimi! yani sagonun çömezlerinden kastın abluka alarm olsa gerek ki melankolia bünyesinde sadece 3 sanatçı mevcut SAGOPA KAJMER + KOLERA + ABLUKA ALARM ...bunların harici toplama albümdekiler kafiledekiler yani Raffine + Zet melankolia bünyesinde değil sonuç olarakta sansar'a atılan dissin de müsebbihi sago değil!! tabi bu mevzudan kesinlikle eminim MELANKOLİA BÜNYESİNDEN (kolera + sagopa + abluka'dan ) hiçbir diss yapılmadı....ama bahsettiğin kuvvet mira'dan ayrılıp rap hayatını internetten yaydıkları albümlerle devam ettiren Raffine + Zet ise bunlardan ne mf sorumlu ne sagopa kajmer.......

zevkler renkler biraz da yorumsuz insandan insana değiştiğinden pek de bu dinlenen tür hakkında yorum yazmıyorum peace merth

Geri