Sanane lan benim karımın başından

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ı Hürriyet'in 'Türbanlı eşler' haberi çileden çıkardı. 'Memlekette başka sorun yok mu' diyen Öztaylan'ın eleştirisi çok sert oldu:

Milletvekilleri Balıkesir ile ilgili görüşlerini ve yapacağı çalışmaları anlatırken, AK Parti'li Cemal Öztaylan, Hürriyet Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde milletvekili eşlerinin türban takıp takmadığı konusundaki değerlendirmesini eleştirdi.

Öztaylan, cumhurbaşkanlığı seçimine değindiği konuşmasında, "Maalesef bazı kişiler, bazı mihraklar, memleketin önemli sorunları ile uğraşmıyor. Efendim Balıkesir Milletvekilleri'nin hangisinin karısının başı açık? Sana ne lan. İşiniz mi yok? Benim karımın başı açık mı, kapalı mı? Sana ne lan açıksa. Sana ne lan kapalıysa. Benimkisi açık Allah'tan ben yırtmışım. Ama mesele Türkiye'de bunlar olmamalı'' dedi.

Vatan

ßir miLLetvekiLinin ßöyLe ''Lan'' gißi ifadeLer kuLLanması çok yanLı$...

yaptıkları doğru değil ya bu şekilde bastıracaklar ne yapsın zavallılar:(

carettaist' Alıntı:
yaptıkları doğru değil ya bu şekilde bastıracaklar ne yapsın zavallılar:(

yanlış olan ne kardeş başörtülü bir kadınla evlenmek mi,yoksa inandığı değerlerden dolayı başını örtmekmi?maraşta iki bacımızın yaşmağına el uzattılar diye fransızlara kurşun sıkmış ve kurtuluş mucadelemızı başlatmıştı dedelerımız.bugün onun torunları mılletın vekıllerının kacının karısının başında örtü var bunu sayıyorlar yanlış olan bu olmasın sakın.

ya bu nasıl bi ortamdır yaa.bayanların iffetlerini korumaları için vücutlarını teşhir etmemeleri , erkeklerin en hoşlarına gidecek olan saçlarını onlara göstermemeleri nasıl bi suç teşkil eder yaa.sizene gerçekten bu ülkedeki başörtülülerin başörtülerinden.ülkede okutmadığınız başörtülü bi kardeşimiz fransadaki 6 yıllık tıp fakültesini 4.5 yılda bitirdi diplomasınıda başörtülü bi biçimde dekanın elinden aldı.ve ülke böylelikle genç bir beyini daha kaybetti...

evt sizi ne ilgilendirir kardeşimizin başındaki örtü

Geri