sanal makine yardım.

hrdss

New member
Reaction score
0
virtual box ile vista yüklü bilgisayarıma xp kurdum. asıl sorun bu xp içine bir programı nasıl kuracagım. mesela netcad kurmak istiyorum vistada calışmayor. bunun için virtual box ile kullanarak sanal xp oluşturdum.bu xp ye netcad veya baska bir programı nasıl kuracagım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kensi sorumu kendim cevaplayım. evet bununla ilgili programı forumda buldum ve yükledim.programın adı microsoft virtual pc. sanal bir disk oluşturup bu diske xp yükledim. vistada calışmayan nedcad programınıda xp ye kurdum ve gayet guzel sorunsuz calıştı. tek bir sorunum var bununda cözümü varmı bilmiyorum ama sanal diskteki xp cok agır calısıyor ve mause hareketlerinide kontrol altında tutmakta cok zorlanıyorum. sanırım bu sorunun kaynagındada virtual pc var. cunku forumlarda okudugum kadarıyla sanal makine oluşturmak için en iyi program VMware Workstation imiş. kota sorunum oldugu için bu programı kurup deneyemedim. bi dahaki ay kota sıfırlanınca bu programı indirip deneyecegim. ozamanki degerlendirmemi yazarım. yardımlarınız için teşekkürler

Geri