sanal bellek

XS4lv4toRX

New member
Reaction score
0
öncelikle slm lar pc im açıkken bi uyarı aldım sanal bellek ile ilgili sanal belleğiniz dolurdur diyo fakat yerel disk 21gb dolu boş alan 52 gb ark virüs girmiş diyo acaba sizde yardımcı olabilirmisniz:'(
LÜTFEN YARDIMMMMM

tabiki oluruz bilgisayarına kasper veya nod 32 veya antivir gibi bi virüs programı kurup taratıcaksın formumuzda güvenlik bölümünde mevcut pc ni tarama işlemi bittikten sonra virüs olup olmadığını anlarsın.
bnm tahminimce virüsle alakalı bişey deil ama sen genede tarat kafan rahat olsun.bide ram işlemci hdd bilgilerini verirsen daha yardımcı olabiliriz.

- Başlat / çalıştır' a gelerek komut satırına "Regetit" yazın.

- Açılan pencerede sırasıyla,

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicro softWindowsCurrentVersiyonPoli ciesExplorer
dizinlerine girin.

- Explorer' a geldiğinizde sağ taraftaki pencerede sağ tuş "YeniDWORD
Değeri" yapın.

- Açmış olduğunuz değere isim olarak "NoLowDiskSpaceChecks" yazın.

- NoLowDiskSpaceChecks isimli değere çift tıklayarak "Değer Verisi" kısmına
"1" yazın ve kaydedin.

Bu adımları yaptıktan sonra Yetersiz Disk Alanı Uyarısı almazsınız.

Vista Kullanıyorsun Galiba..

Aynı Hatayı Bende Alıyorum, Virüslen Alakalı Değil..

ve

Bu Hatayı Genellikle CS Oynarken Alıyorum.. :saskin

Artık Alıştım, Problem Olmuyor.. Çözümü varsa Eğer Ayrı Olur Tabi.. :p

tabiki oluruz bilgisayarına kasper veya nod 32 veya antivir gibi bi virüs programı kurup taratıcaksın formumuzda güvenlik bölümünde mevcut pc ni tarama işlemi bittikten sonra virüs olup olmadığını anlarsın.
bnm tahminimce virüsle alakalı bişey deil ama sen genede tarat kafan rahat olsun.bide ram işlemci hdd bilgilerini verirsen daha yardımcı olabiliriz

nod32 işle tarattım hiç bişi çıkmadı pc 512 ram 2GHz home edition server pack2 amd sempron

Vista Kullanıyorsun Galiba..

Aynı Hatayı Bende Alıyorum, Virüslen Alakalı Değil..

ve

Bu Hatayı Genellikle CS Oynarken Alıyorum..

Artık Alıştım, Problem Olmuyor.. Çözümü varsa Eğer Ayrı Olur Tabi..

cs oynarken birden pc dondu ve bildirim alanında uayarı çıktı sanal belleğiniz dolu diye

Geri