Sanal Alemde Muharrem İnce Patlaması

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Sanal alemde Muharrem İnce patlaması

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Meclis'te yapmış olduğu konuşma internette tıklanma rekorları kırıyor.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin TBMM’de yaptığı konuşma, sanal paylaşım sitelerinde rekora koşuyor. İnce’nin bütçe görüşmelerinin son gününde Genel Kurul’da yaptığı konuşma, video siteleri ile Facebook’ta rekor kırdı.

ANKARA'DA İŞÇİYE GADDAR OLDUNUZ

İnce, TRT 3’ten de canlı yayınlanan konuşmasında ‘’2002’de AKP iktidara geldiğinde, ilk işiniz gömlek değiştirmek oldu, sonra sakallarınızı kestiniz, jeeplere bindiniz.Orman içi villalarınızdaki havuzlarda yüzmeye başladınız. Habur’da teröriste kibar, Ankara’da işçiye gaddar oldunuz. Silivri’de faşist hukuk, Silopi’de liboş hukuk yarattınız’’ demişti.

5 GÜNDE 5 BİN KİŞİ

Konuşmanın yapıldığı 25 Aralık günü bir anda dikkatleri üzerine çeken Muharrem İnce’nin konuşmasının yer aldığı CD’yi Meclis görevlileri, 11 Ocak’ta milletvekiline iletti. İnce de danışmanı aracılığıyla videoyu Facebook’ta paylaştı. Video bir anda en fazla paylaşılan görüntü oldu. Son beş günde paylaşanların sayısı 5 bine çıkarken, yine aynı ortamda “Muharrem İnce Türk Milleti Olarak Arkandayız”, “CHP’li Muharrem İnce’yi Takdir Edenler” adıyla gruplar oluşturuldu.

İŞTE O KONUŞMA..

Kaynak

izledim ,tamamen şova dönük içi boş sataşma türünden konuşmaydı,, tekel işçisine bu kadar arka çıkarken İZMİRDE işten çıkartılan belediye işçisine de gereken desteği verseniz bizde hakşinas olduğunuz bilirdik ve söylerdik ama nerdee??

tabanda yerin garanti sayın veklim,hiç korkma ,senin yerin vekil koltuğu değil,baykalın koltuğu olmalı, hadi bakalım göz doldurdun baya.. ilk kongrede senden de adaylık bekliyorum chp ye.. bol sandalyeli küfürlü yumruklu kongrelere .. var ol nur ol... yaşaaa...

biride çıkıp cevap veremedi. neden? doğru çünkü. içlerinde patlasın tekrar tekrar

bu zihniyyetle nereye kadar gideceksiniz eyy akepe yandaşları...siz önce tekel işçileri ne olacak onun hakkında yorum yapın...daha sonra belediye işçilerine geçin...

vallaa deminki yorumumda konuşma üzerinde yorum yapmamıştım dinlemediğim için...şimdi dinledim adam müthiş konuşmuş...yandaşlara da tavsiye ederim...bir kere tarafsız olun da dinleyin konuşmayı, ülkeniz için sadece...ayrıca adam da hatipmiş be ...bayaa hatip....rte ye iyi hatip diyorlar ya...çok gülesim geliyor...alın size hatip ...10 basar...üstelik karşısında izleyicilerin görmediği okuma teknolojileri de yok adamın...meclis kürsüsünden...sadece kısa notlarına bakarak konuşuyor...

tarihe geçecek de bir laf etmiş;''ABD'DEN KORKTUĞUNUZ KADAR ALLAH'TAN KORKSAYDINIZ.....''vayyy beee...

sayın modum bence sabite alınabilecek bir konuşma:)adam 7 yılı özetlemiş....

Ortalama [ 8800 ] konu olan bir bölümde konuları sabite almaya bir başlarsak inan açtığınız yeni
konuya ulaşabilmeniz için bir kaç on sayfa sabit başlık geçmeniz gerekebilir > ) işin için den çıkamayız iyi forumlar.

Anlamadığım çoğu CHP iktidarının kısır döngüyle bu zamana kadar gelen bozuk siyasetinin ürünü
ve hala kendileri ak gibi millete kara çalıyorlar
yahu 5 doktorun 3 ü istifa etmiş bunda AKP nin ne suçu var , suçlu araycaksan kendi partine bak mesela kılıçdaroğluna...

Sonunda CHP ye de sataşıcam derken Baykal'ın yaptığı parmak işaretini görenler?

Sonra da Baykal a dönüp yalaklanmalar ve sonrasında gidip elini sıkmalar. Bu adam vekil değilde şovmen olsa hakkını vermek lazım. Milleti düşünmeden önce koltuğumu sağlama alim de.

izledim ,tamamen şova dönük içi boş sataşma türünden konuşmaydı,, tekel işçisine bu kadar arka çıkarken İZMİRDE işten çıkartılan belediye işçisine de gereken desteği verseniz bizde hakşinas olduğunuz bilirdik ve söylerdik ama nerdee??

tabanda yerin garanti sayın veklim,hiç korkma ,senin yerin vekil koltuğu değil,baykalın koltuğu olmalı, hadi bakalım göz doldurdun baya.. ilk kongrede senden de adaylık bekliyorum chp ye.. bol sandalyeli küfürlü yumruklu kongrelere .. var ol nur ol... yaşaaa...

Bu şahsın izmir belediyesindekilerden bahsetmemesi tekel işçisine yaoılanların doğruluğunun kanıtı mı ?

Anlamadığım çoğu CHP iktidarının kısır döngüyle bu zamana kadar gelen bozuk siyasetinin ürünü
ve hala kendileri ak gibi millete kara çalıyorlar
yahu 5 doktorun 3 ü istifa etmiş bunda AKP nin ne suçu var , suçlu araycaksan kendi partine bak mesela kılıçdaroğluna...

hükümetin açtığı bir fabrika söyle diyor ben hatırlamadım kapananlardan..Sen hatırladın mı ?

Çok şey düşündüm söyleyecek, ama vazgeçtim. Herkes kendi tarafının ayıplarını görmüyor. Ne desem boşa gidecek.

Ancak bu kadar olur dedirten konuşmalar.

Başbakanımızda orada idi

Başbakanımızın cevap hakkı vardır diye düşünüyorum.

Geri