Sanal alemde aşık olabilir misiniz?

the_ugur

New member
Reaction score
0
Bildiğimiz üzere internette birçok arkadaşlık sitesi, tanışma kanalı, sohbet programları vs. vs. gibi birçok tanışma ortamı var ve Sanal alemde bir gün Pc'de karşı cinsten biriyle tanıştınız... Bir müddet yazıştınız ve aranızda samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Daha sonra mikrofon ve hoparlörlerden sesini duydunuz,. Artık bu ilişki mi yoksa ne? Wabcam (kameradan) yüzünü de gördünüz ama reel olarak yüzyüze hiç görüşmediniz.

Şimdi sorum geliyor:

Siz sanal alemde aşkı nasıl değerlendiriyorsunuz?

tek kelıme
ben oldum :p :D P
(o zaman 56 k dı baglantı )
ve webcam ne onda vardı ne bende :D (askerdım)
ısın ılgınc yanı eskı usul mektup ıcınde resmını ve kokusunu gondermıstı
biteli seneler oldu ama hala top 10 da yer alan guzel bır anı

ben olamadım bi türlü belki olan vardır...

Artık teknoloji ilerledi örnek verelim kendimden başlıyayım HH_Turkey odası açıldı
~Prenses~ orda operatör olarak görevliydi bende arkadaşlarımın vasıtasıyla gittim
daha önce de Sesli Chat de adminlik yaptığımdan dolayı bana orası değişik geldi işin güzel tarafı camlı chat olması prensesi gördüm beyendim ve arkadaşlığımız başladı şu an hala beraberiz sonra realde de görüşmeye başladık hala beraberiz Hackhell da aşk süper interneti bilemem burası bambaşka dünya HackHell da aşk başka oluo yaa prensesim seni çok seviyorum bitanem .... :D

Aşkım bukadar güzel anlatılır yaa bitanesin eline sağlık hayatımmmm herşeyim bende seni çok seviyorum mucuxxxxxxx

ya şimdi aşık olan war olmayan war ama ben olmadım olanlarada bişi demiyorum ama bence yalandan bi aşktır

walla dediklerin aynen başıma geldi kardeş.. bende sanalda aşka inanmıodum ama oluomuş.. tabi sonradan yüzyüze görüşmek de lazım.. ben de aşkımı nette tanıdım aylavyu ozzy...:)

Geri