sanal alem bize dar geldi[tavla turnuvası]

dreammaker

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar ben(dreammaker) ve tufan(cliper1907) aynı şehirde bulunduğumuzdan dolayı hh tavla turnuvasındaki eşleşmemizi internette değil gerçek bir maç olarak yaptık......sonuçmu:eek: 5-1 yendim(gerçi cliper1907 turnuvaya eğlencesine katılmış,sonuç benim çok ii bildiğimden bole olmadı yani:goz: )....işte bunlarda fotoğraflar.....

i18857_Image6312.jpg

i18858_Image63.jpg

fatoğraftan da anlaşılacağı gibi bu clipper1907....kendisine de burdan çookkk teşekkür ederim hh sayesinde güsel bi gün geçirdik:hhman:

çok kötü yenildim ya acaip fark yedim ama çok eğlenceli bigündü tanıştık muhabbet ettik onada çok teşekkür ederim
ÖNEMLİ OLAN YARIŞMAKTI:p fair play kazansın :D

fair play kazanmış heeee!:):)
adam seni haşat etmiş ya!!:):)
:mad:cansiz:mad:

bu oynadıınız yer bana tanıdık gelio sanKi :D :D

hehe daha ciks yerler fardı yaw orda oynasaydınız ya ;) en azından orta köy e benzetmezlerdi :p

eee her zaman böyledir , biri yeer biri kaybeder :D

iSpiYonCu' Alıntı:
hehe daha ciks yerler fardı yaw orda oynasaydınız ya ;) en azından orta köy e benzetmezlerdi :p
cix yer çokta mert orayı tanıomuş bizde oraya gittik yani biliosun beyoğlu bigboys gondol orlarda tavla yok :D

arkadaslar benım yaptıgım bır turnuvada bole guzel bır gun gecırmenız benı ayrıca mutlu ettı. dream kendıne bı rakıp bulursan senı 2 turdada oynarsın. her ıkınızede basarılar dılıyorum. tberıkler vede tesekkurler

Geri