Sanal Aşka İnanır Mısınız.????

Sanal Aşka İnanır Mısınız.????

• EVET KESİNLİKLE VARDIR

Kullanılan: 16 53.3%
  • HAYIR YOKTUR

Kullanılan: 14 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    30

*CüCüK*

New member
Reaction score
0

yorumları alıyım
tongue.gif

inanırım tabiki şahitlerimiz bile var -- limon-zeytin hyperion -theia kopuk dadı- necco ve adı aklıma gelmeyen arkadaşlar ..

önemli olan sanalı reele çevirmek.. önemli olan kalp güzellini bulmak .. önemli olan sevmek ...

biz normalini beceremiyoz be hocam.hergün kavga gürültü.inşallah kötü bişey olmaz sonunda.ama yaşayanlar varmış.o zaman inanmamak için hiçbir sebep yok.Herkese mutlulluklar.Allah tamamına erdirir inşallah

aşkın sanalı reeli olmaz..aşk heryerde aşktır..yeterki söylenenler samimi olsun..sözler de yalan olmasın..

sene 2011 hala aşk varmı ya

inanırım tabiki şahitlerimiz bile var -- limon-zeytin hyperion -theia kopuk dadı- necco ve adı aklıma gelmeyen arkadaşlar ..

önemli olan sanalı reele çevirmek.. önemli olan kalp güzellini bulmak .. önemli olan sevmek ...

Ilk sirada yazilmakta gurur verdi hani :001_tt2:

Askin sanali reeli bence de yoktur. Sanalda baslamis olabilir, onemli olan dogru insani bulmak bence. Yani "O"nu bulmakta..

Lucian sene 2011 millet hala ygs'ye giriyor sasirma oluyor boyle seyler birgun sana da ugrar ;)

Askin sanali reeli bence de yoktur. Sanalda baslamis olabilir, onemli olan dogru insani bulmak bence. Yani "O"nu bulmakta..

Lucian sene 2011 millet hala ygs'ye giriyor sasirma oluyor boyle seyler birgun sana da ugrar ;)

ben bir Zeytin & Limon'u bilirdim varybe varmış daha...

Zeytin abimin dediği gibi önemli olan "O" nu bulmak

ben kimsenin tamamen dürüst olucağına inanmıyorum. aşk'ın ise saflığına inanıyorum. daha dürüst bile olamıyorken insanlar birbirine aşk'dan bahsetmek imkansız.

buldum diyenlere mutlulukdan başka dileyecek bişeyim yok =)

olmiyacak diye bisey yok benim yakin arkasimda internetten tanisarak evlendi su anda gayet mutlular hatta cocuk bekliyorlar..
madalyonun öbür yüzüne dönersek bir geceliklerden de yikiliyor buda bir gercek yani...........

ben kimsenin tamamen dürüst olucağına inanmıyorum. aşk'ın ise saflığına inanıyorum. daha dürüst bile olamıyorken insanlar birbirine aşk'dan bahsetmek imkansız.

buldum diyenlere mutlulukdan başka dileyecek bişeyim yok =)

Yakin zamanda bir problem yasadigini sezinledim, ama sakin bu dusuncelerini etkilemesin. Sonra duzeltmek icin gereginden fazla caba harcaman lazim olabilir :smile:

vakit geç oLmadan aşk'ı buLmak Lazım
yoksa yaşLandığında tek başına hayat daha bir çekiLmez oLur
ama Lucian'ın söyLedikLerine de hak vermemek eLde değiL

biz oLsa oLsa bir müddet aşkLaşmış oLabiLiriz :)

hayır sanaldan aşkmı olur görüp çok beğenmem lazım sanaldakilere asla güvenmem hayat kötü zaten kendine güvenen sanaldan sevgili bulmaya çalışmaz:thumbup1:

Pek inanmam şahsen.
Yine de banal olmasın da diyecek bişi yok

Olmaz diye birşey yok hayatta herşeyin olması mümkün bazen en olmaz dediklerimiz bile oluyor yavvv bence sanal'ı yada reeel'i yok bu işin herşeyin Hayırlısı ...

Aşk Bu Nerden N zaman Vurur Bilemezsin.. Ya Sanala daLarsın ya Reel'e AşkLa oLur mu Şaka ;) Eritir Yaka Yaka :)

renkler ve zevkler tartışılmaz
kimi evet der kimi hayır
bence böyle bişey olsa bile uzun sürmemeli
ne öyle sanaldan öptüm aşkım mucuk mu hepsi bumu?
oldu bide sanaldan bebek yapalım eski sanal bebekler gibi oynalım..! :blink:

Hayır inanmıyorum

Geri