Samuray kılıçlı Gökçek'e 17 ay hapis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Altın Üye
Reaction score
0
Samuray kılıçlı Gökçek'e 17 ay hapis

3115446.jpg
3115444.jpg
3115443.jpg

Samuray kılıçlı Gökçek'e 17 ay hapis Trafik tartışması yüzünden silahlı-kılıçlı kavgaya karışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğulları Ahmet ve Osman Gökçek, adam yaralamak ve kılıç taşımak suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları paraya çevirirken, olayda ağır yaralanan avukat kardeşler Oğuz Kaan Doğan ve Metehan Doğan da mahkum oldu.

Melih Gökçek'in oğullarının karıştığı kavga davasında bugün karar çıktı. Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada mahkeme Osman Gökçek'i iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı, toplam 10 bin 650 YTL para cezasına çevirdi. Aynı davada yargılanan Ahmet Gökçek de toplam 12 ay hapis cezasına çarptırıldı, ceza 7 bin 200 YTL para cezasına çevrildi. Gökçek'in yeğeni Ufuk Seçkin de Ahmet Gökçek ile aynı cezaya mahkum edildi.

GÖKÇEKLER'İN YALANCI TANIĞI DA MAHKUM

Olaya adı karışan güreşçi Taşkın Özkale ise toplam 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özkale'nin cezası paraya çevrilmedi. Gökçekler'in tanık gösterdiği Borga Şahin ise yalancı tanıklık yaparak suçu üstlenmek istediği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da 3 bin 600 YTL para cezasına çevrildi. Olaya karışan dört kişi ise beraat etti.

MAĞDURLAR DA CEZA YEDİ

Olay sırasında hayati tehlike atlatan avukat kardeşler de kavgayı başlattıkları ve Osman Gökçek'i yaraladıkları gerekçesiyle ceza aldı. Mahkeme müşteki-sanık Avukat Oğuz Kaan Doğan'ı toplam 10 ay hapis cezasına çarptırdı, bu ceza 6 bin YTL para cezasına çevrildi. Müşteki-sanık Metehan Doğan da toplam 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme bu cezayı 4 bin 800 YTL. para cezasına çevirdi.

EN FAZLA CEZA KILIÇTAN GELDİ

Osman Gökçek, en yüksek cezayı kavgada kullandığı kılıçtan aldı. Mahkemede, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız bilirkişilik yaptı. Duruşma salonuna getirilen kılıcı inceleyen Yıldız, "Bu kılıcın taşınması vahim bir şeydir, ateşli silahlar kanuna muhalefete girer" dedi. Mahkeme, Osman Gökçek'e izinsiz kılıç taşıdığı için 9 ay hapis cezası verdi. Mahkeme olayda havaya bir el ateş edilen Osman Gökçek'e ait silahın ruhsatlı olduğundan sahibine iadesine karar verdi.

KAYNAK

ailecek severek izliyoruz,
İbrahim Melih Gökçek'e saygıda kusur edenlerin haksızlığı çok açık ortada değil mi???
vatana millete kanunlara saygılı(?!?) evlatlar yetiştiren bir babaya iftiralarda bulunan Emin Çölaşan da hatasını anlamıştır sanırım.

meğer Gökçek ailesi ne kadar iyi niyetli kanunlara saygılı insanlarmış
ama biz bilmiyormuşuz :vur

bizi bilgilendirdiğin için sağol kardeşim,
aile boyu belediye başlanlığı hayali kuruyorlardı,
eğer belediye başkanı olursa
kılıç taşıyan belediye başkanı diye artık anılır
bakalım bu habere halkımızın tepkisi ne olacak
saygılarımla

maşallah gökçek ler eşkiyalıktı sınır tanımıyor. babalı oğullu kılıç kuşandılar. babaları makamından, oğulları sokaklardan vuruyor.

bunlar bide saygıdeğer dindar insanlar haram yemezler yalan konuşmazlar allahtan
dini bütünler ya gayrı müslüm olsalar allah muhafaza
kemal unakıtanın ataist olduğunu düşünsene
heralde memleketi toptan satardı :)

Milletin bu haberlere karnı tok..
Yine ezici bir çoğunlukla belediye başkanı olacak!..
Muhalefet yanlısı gazeteler hazmedemediği için
çamur atmaktan ziyade kendi desteklediği
iş görmez hırsız belediyelerle uğraşsın biraz!..
bu çamur at haberlerini geçmiştede gördük.
kabak tadı verdi artık!..

ishynum846' Alıntı:
Milletin bu haberlere karnı tok..
Yine ezici bir çoğunlukla belediye başkanı olacak!..

çamur atmak tabi
Hürriyettekiler kafalarından mahkeme kararını da uyduruyorlar değil mi?

kılıç diyo kılıç!!!
düşün
trafikte yaralanan avukat kardeşlerden birisi senin yakının olabilirdi veya bu olayı bizzat yaşadın???
o zamanda böyle konuşur muydun acaba???

bir de neyin çamuru bu onu da açıkla.
Türkiye'de kanunsuzluğu savunmak yeni bir moda mı yoksa???

bu kadar dürüst iyi niyetli insanlar olsalar
"adam yaralama" gibi suçlardan ceza almazlar.

karalama demişinde.
Simsiyahlar zaten!

Gökçeki kanunen yargılandı diye suçlamayı biliyorsun da
57 defa hüküm olmuş çölaşanı da çok güzel savunuyorsun.
Böyle çift taraflı olmuyor fletch!

Bu haberleri de gayet doğal karşılıyorum. Çölaşanı rezil
edip birilerinin rezilliğini ortaya çıkarttı diye kuyruk acısı
oluştu. Bu gibi haberlerden her gün bekliyorum ;)

vay be adamlar kılıç kuşanmış harbe gidiyolar sanki

ne zamandan beri kılıçla adam yaralamak savunulur bir olay oldu,
böyle bir adamı belediye başkanı seçmek moda sanırım,
saygılarımla

Evet ne mantıkla birisi kavgaya giderken samuray kılıcı götürür ki.
Sizin mantığınız bu Gökçek oğullarının samuray kılıcını bu kadar
ustalıkla taşıyabilceğini, savurabilceğini, çeviklik yapabilceğini
kaldırabiliyorsa Gökçek gibi güzel bir başkanın başkan seçilmeye
devam etmesini de kavrayabilmeli. Kimse burda kılıcı savunmuyor.
Lafı nerenizden anlıyorsunuz hayran kalıyorum..

ishynum846' Alıntı:
Gökçeki kanunen yargılandı diye suçlamayı biliyorsun da
57 defa hüküm olmuş çölaşanı da çok güzel savunuyorsun.
Böyle çift taraflı olmuyor fletch!

Bu haberleri de gayet doğal karşılıyorum. Çölaşanı rezil
edip birilerinin rezilliğini ortaya çıkarttı diye kuyruk acısı
oluştu. Bu gibi haberlerden her gün bekliyorum ;)

kaynak yazan linke bakarsan haber tarihi 29 Mart!
29 Mart tarihli gazetede bu haber olduğuna göre;
bu haber akşamki tartışmadan önce verilmiş!

Çölaşan ın 57 defa hüküm giymesinin çoğunun bir sebebi var
"İ. Melih Gökçek" demiş.
zamanında Melih Gökçek in yaptığı oynamayla Atatürk Orman Çiftliği tabelası vasıtasıyla
Atatürk'e küfrettiği hatırlanırsa!,Gökçek in de bu davalarda kaybettiği hatırlanırsa

az bile demiş Gökçek'e
helal olsun sayın Çölaşan'a

Melih Gökçek, Emin Çölaşan a yönelttiği suçlamaların hiçbirini henüz ispat etmedi..
Kendisine canlı yayında da kanun önünde de fırsat verilmesine rağmen.

Bir de bu haberle ilgili karalama tabirini kullanmak yanlış. Melih Gökçek i biri karalamışsa oğulları karalamış. Ben belediye başkanı olcam oğullarım sokakta kılıçla terör estircek ve ben sokağa çıkıcam =) Utanırım.

Bu cezaların paraya çevrilmesi olayına da caydırıcılık unsurunu yitirdiği için karşıyım. Parayı veren düdüğü çalar gibi bi mantık..

Adamı kendi çoluğu çocuğu bile mahçup ederken bazıları nerdeyse ayakkabısını yalayacak anlamak mümkün değil =)

29 Marttaki bir haberi buraya vermenin mantığı nerede
o zaman??? Güncel mi halen? Ayrıca bu toplantının ve sonucunda
olacak şeylerden hem medyanın hem halkın zaten önceden bir
fikri vardı. 57inin hepsi de i Melih olayı değil. Olsa bile benim
forumda uslübümü beğenmeyen bir insan 57 defa i diyen bir
herifin uslübünü çok beğeniyor. Nedir bu çelişkiler?

Atatürke varsa bir hakaret yargı bunun kararını verir. Çölaşan
ve onun gibi şerefsizler akıllı da yargıtay çok mu saf bunun kararını
vermekte :)

Çölaşanı tanıyanlar zaten programı ikna olmak için değil
eğlenmek için seyrettiler. Program zamanı çölaşanın yaptığı
şeylerin hepsinin ortaya dökülmesi için de müsait değildi.
TC Belediye Başkanına yakışıksız kelimeler kullanan,
yayın örgütlerini tehdit eden, yalan haber yazdığını
itiraf eden ve kanıtlanan ağzı bozuk bir herifi savunmak
acayip komiğime gidiyor. Sırf anti-hükümet olsun da adam
ne olursa olsun. Bu kafa Baykal kafası. Çok yerlere varılmaz
bu kafayla.

Laf açıLdığında hukuk devLeti Türkiye derLer
bir adam 57 defa yargıLanır
57 yargının çoğu i ibaresinden madem
Bu ısrar nedir ki?
diğer bir adam yargıLanır bişi çıkmaz
Neredeyse bu soruşturuLacak
Bu adamın attığı karaLamadan
Yaptığı yaLan haberden
Sabah yabancı kaynak pazarını büyütmek zorunda kaLdı :)

أĸяα' Alıntı:
Laf açıLdığında hukuk devLeti Türkiye derLer
bir adam 57 defa yargıLanır
57 yargının çoğu i ibaresinden madem
Bu ısrar nedir ki?
diğer bir adam yargıLanır bişi çıkmaz
Neredeyse bu soruşturuLacak
Bu adamın attığı karaLamadan
Yaptığı yaLan haberden
Sabah yabancı kaynak pazarını büyütmek zorunda kaLdı :)

Büyükşehir Belediye Başkanın iki oğlu yargılanır "ADAM YARALAMAk SUÇUNDAN"
ve yargılama sonucu 17 ay ceza alırlar
bu cezaları para cezasına çevrilir
BU GÖRÜLMEZ! eyvallah denilir.

bu adamların?!? babası da koskoca şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olur bundan hiç utanmaz! Ayrıca açılan davalarda bazılarında kaybettiği bilinmesine rağmen,
Gökçek ne olursa olsun, sütten çıkmış ak kaşıktır!

ve bazı yurttaşlar tarafından bu ailenin durumu hoş karşılanır ve hatta suç Hürriyet gazetesinindir :D çünkü haber yalandır :D :D :D

daha yorum yazmıyorum
pes doğrusu
körü körüne bu kadar sevilir Gökçek

bende çok severim Gökçek'i
o kadar severim ki, oğlu beni kalkıp kılıçla yaralasa bile severim!
içimizdeki Gökçek aşkı bambaşka

Ben haberin yaLanLığından faLan bahsetmedim..
İstersen gene oLayLarı benim yazmadığım yerLere çekip savunma kendi görüşürünü..
Ben MeLih Gökçek´in kendisini severim..
OğuLLarını tanımam biLmem..
Siyasi bir sevgide değiLdir bu..
Ama tutuLan kin tamamen siyasidir..
Gökçek Akp den oLmayaydı bunLarı kimse görmezdi..
59 davada 57 tane Gökçek kazanmış 2 tane de çöLaşan
Sanırım berabere yok..
SiyasiLerin aiLevi yaşantıLarını da göz önüne aLındığını yeni gördüm
Ama fena bir uyguLama da değiL
YapıLanLarın güzeLLiğini de ayrıca kimse savunmuyor..
Bir de dikkatimi çekti adama utanmıyor faLan demişsin
Tamam bir icraatLarı oLmuş ama
HerifLeri sokak çetesi iLan etmekte karaLamanın doğasından oLsa gerek
FazLa çöLaşan okumayın bence ya huyundan ya suyundan...

çelişkiden bahseden ishynum846'nın içinde olduğu çelişki =)

Dynamic' Alıntı:
yalan Hiç Solcu öğrencisinden Tut Yaşlısına kadar Atatrük'e Hakaret etmez Zaman , Vakit vb Gazeteler Sol Görüşlere her Zaman karşı çıkmıştır... ßu Haberde Yalandır..

başka bir konuda arkadaşın biri bunları yazmış

ishynum846' Alıntı:
Forumda su gazete yalan yazar vs gibi şeyler
yazmak yasak. Forum kurallarını oku ona göre
yaz. Sen kimsin ve elinde hangi belge var ki
bazı gazetelere çamur atıyorsun. Düzgün
yazmaya çalış yorumunu. Varsa habere bir yorumun
buyur dinliyelim. Kimsenin gazete reklamcılığına
yer yok.

ve ishynum846 nick li arkadaşta ona bu cevabı vermiş. kendileri özet olarak diyorki bazı gazetelere çamur atma. düzgün yazmaya çalış. varsa habere bir yorumun buyur dinleyelim. hatta sen kimsin diye postu yazan arkadaşa tahrik edici bir şekilde sataşıyor.

ve aynı ishynum846 az sonra bu konuya gelerek şu yorumda bulunuyor

' Alıntı:

az önce arkadaşa gazeteye çamur atma diye dellenen ishynum846 aynı şeyi kendi yapıyor. ve gördüğünüz üzere bu haberi yapan gazeteye çamur atıyor.

hani emin çölaşan'a usta gazeteci diyenlere güldüğün bi tarafın varya işte bende şu an o bi tarafımla senin düştüğün çelişkiye gülüyorum =)

yukarda azarladığın o arkadaşa diyorsunki
"Düzgün yazmaya çalış yorumunu." ama aynı sen bu konuya gelip aşşağıdaki talihsiz kelamı ediyorsun

ishynum846' Alıntı:
Kimse burda kılıcı savunmuyor.
Lafı nerenizden anlıyorsunuz hayran kalıyorum..

kendine gel arkadaş takındığın uslubu düzelt karşıysan eğer bir habere neden karşı olduğunu yaz. yazki eğer varsa farkın çıksın ortaya. millete sataşmayı bırak. sen ona buna çat. hakaret tarzında laflar et. sonra git islam bölümüne şirinlik gösterisi yap. bizim dinimiz hoş görü dini değilmi islamı yaşıyan adam alçak gönüllü olmazmı. bu saldırgan halinle gökçek'in oğullarından farkın yok.

şu son 1 ayda bu saldırgan tavırlarınızla sitenin huzurunu öyle bir bozdunuzki hayret ediyorum size. saldırmadan kötü söz söylemedn yorum yapamazmısınız siz ? hangi görüşü hangi ideolojiyi savunuyorsanız savunun. saygı duyarız. aynı saygıyı sizde duyacaksanız. birlik beraberlik çabamızı siz bozdunuz sen ve senin tarzında hareket eden saz arkadaşların. neden farklı görüşteki adama saygı duymayı denemeyipte saldırıyorsunuz. benim bu sitede karşı görüşte olduğum ama öz kardeşim gibi sevip saygı duyduğum bir çok adam var. örenğin texas burda hh de tanıştık. tamamen zıt görüşteyiz ama şimdiye kadar birbirimize olan saygımızı hiç yitirmedik. msn den görüşen sıkı iki dostuz şimdi. DayWalker yine zıt görüşte olduğum ama öz kardeşimmiş gibi saygı duyduğum bir isim. neden saygı duyuyorum. temiz hakaret içermeyen alçak gönüllü uslubundan. her mesajının sonuna muhakkak kırdıysam hakkını helal et diye ekler. ispik karşı olduğu düşünce ile ilgili konulara yorum yapıyor. ama ben şimdiye kadar kişiye saldırdığını hakaretler içeren postlar yazdığını görmedim.

size diyeceğim sitenin huzurunu daha fazla bozmadan kendinize çeki düzen vermeniz. ağır konuşmayı sokak ağızı takılmayı bizde biliriz ve yaparızda işte ozaman ne huzur kalır ne saygı.

neyse
ben yine elimden geldiğince birlik beraberlik mesajları vermeye devam edicem hemde size rağmen

adam ufacık iş yapıyor görünüp tonla parayı nasıl gümletirim hesapları yapmaktan çocuklarına gerekli ilgiyi gösterememiş demekki

sırf akpli diye hh mollası arkadaşım nasıl da savunuyor.. eskiden cevap vermeye kalkardım artık sadece gülüyorum

ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:
başka bir konuda arkadaşın biri bunları yazmış

ve ishynum846 nick li arkadaşta ona bu cevabı vermiş. kendileri özet olarak diyorki bazı gazetelere çamur atma. düzgün yazmaya çalış. varsa habere bir yorumun buyur dinleyelim. hatta sen kimsin diye postu yazan arkadaşa tahrik edici bir şekilde sataşıyor.

ve aynı ishynum846 az sonra bu konuya gelerek şu yorumda bulunuyor

az önce arkadaşa gazeteye çamur atma diye dellenen ishynum846 aynı şeyi kendi yapıyor. ve gördüğünüz üzere bu haberi yapan gazeteye çamur atıyor.

hani emin çölaşan'a usta gazeteci diyenlere güldüğün bi tarafın varya işte bende şu an o bi tarafımla senin düştüğün çelişkiye gülüyorum =)

yukarda azarladığın o arkadaşa diyorsunki
"Düzgün yazmaya çalış yorumunu." ama aynı sen bu konuya gelip aşşağıdaki talihsiz kelamı ediyorsun

kendine gel arkadaş takındığın uslubu düzelt karşıysan eğer bir habere neden karşı olduğunu yaz. yazki eğer varsa farkın çıksın ortaya. millete sataşmayı bırak. sen ona buna çat. hakaret tarzında laflar et. sonra git islam bölümüne şirinlik gösterisi yap. bizim dinimiz hoş görü dini değilmi islamı yaşıyan adam alçak gönüllü olmazmı. bu saldırgan halinle gökçek'in oğullarından farkın yok.

şu son 1 ayda bu saldırgan tavırlarınızla sitenin huzurunu öyle bir bozdunuzki hayret ediyorum size. saldırmadan kötü söz söylemedn yorum yapamazmısınız siz ? hangi görüşü hangi ideolojiyi savunuyorsanız savunun. saygı duyarız. aynı saygıyı sizde duyacaksanız. birlik beraberlik çabamızı siz bozdunuz sen ve senin tarzında hareket eden saz arkadaşların. neden farklı görüşteki adama saygı duymayı denemeyipte saldırıyorsunuz. benim bu sitede karşı görüşte olduğum ama öz kardeşim gibi sevip saygı duyduğum bir çok adam var. örenğin texas burda hh de tanıştık. tamamen zıt görüşteyiz ama şimdiye kadar birbirimize olan saygımızı hiç yitirmedik. msn den görüşen sıkı iki dostuz şimdi. DayWalker yine zıt görüşte olduğum ama öz kardeşimmiş gibi saygı duyduğum bir isim. neden saygı duyuyorum. temiz hakaret içermeyen alçak gönüllü uslubundan. her mesajının sonuna muhakkak kırdıysam hakkını helal et diye ekler. ispik karşı olduğu düşünce ile ilgili konulara yorum yapıyor. ama ben şimdiye kadar kişiye saldırdığını hakaretler içeren postlar yazdığını görmedim.

size diyeceğim sitenin huzurunu daha fazla bozmadan kendinize çeki düzen vermeniz. ağır konuşmayı sokak ağızı takılmayı bizde biliriz ve yaparızda işte ozaman ne huzur kalır ne saygı.

neyse
ben yine elimden geldiğince birlik beraberlik mesajları vermeye devam edicem hemde size rağmen

asLında bu konuya yazmayacaktım ama HARAMİ bunLarı iyi niyetinLe yazmış oLduğunu düşündüğüm için cevaplamak istedim..Yoksa biryerLerden tanıdık ta geLdi asLında..

iLk oLarak forumu fazLa takip etmediğinden bunLarı yazdığını düşünüyorum diğer tarafLı oLursa tarafLı baktığını düşünmek zorunda kaLırım
Eğer iyi diLekLerinse bunLar takdir etmek gerek ama kişinin özeL mesajında daha hoş dururdu bence..
Ve son oLarak ta özeLLikLe DayWalkerr ve sonrasında ispik ve texasda o saz ekibinin içindedirLer benLe birLikte hasbihaLimiz sağLamdır..

allper o hh moLLası ishynummudur benmiyim çözemedim ama
o sonradan ekLediğin ana baba kısmını ordan kaLdır
sonra kıLıçLa baş başa kaL!

üslüptan bahseden arkadaşlar
hemen bir altındaki msj içinde bir uyarı
yazısı yazarlarmı dersiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri