samsung ceplere format atma.. denendi her modelde çalışır (:

silver0021

New member
Reaction score
0
Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz..

Cep telefonu rehberinizi yedekleyin yada sim kartınıza aktarın.. Tüm bilgiler silinicek ve telefon sıfıra dönücek.. en başta aldığınız haline.. Bazı sorunları çözüyor.. Bluetoothda tutukluk yapmak yada menüye erişirken beklemekten kurtuluyorsunuz.. İlk Günki gibi olucak herşeyiniz :)

galiba samsung ceplerden sorunu olan pek yok gibi :D

her zaman yarar :) rica ederiz.. samsungcuların yüzünü güldürelim bari..

samsung corby plus ım var dosya atmak için habire hafıza kartını çıkarıp takıyorum birşey olurmu :D

teşekkürler kardeş işime cok yaradı :)

teşekkürler kardeş işime cok yaradı :)

tüm samsung telefon modellerinin en eskilerinde dahi bu vardır.
ancak e250 cep telefonlarında telefon imei kodunuda silebiliyor.
e 250 cep telefonu kullanan arkadaşların bunu uygulamasını tavsiye etmem.
diğerleri için sorun yok.

klonlanmış imei için ne yapılabilir bileniniz varmı

ben daha yeni corby aldım wifi sanırım nete girdiğim için ve you tube da video izlediğim için virüs girmiş heralde dendm şimdi iyi ama herhngi bi sorun olmaz dimi ilerde ... :eek:

ellerine saglik!... isime yaradi vallaha TSK.

Emeğine sağlık kardeş kızımın corby sinin bluetooth u çalışmıyordu düzeldi..

Emeğine sağlık kardeş kızımın corby sinin bluetooth u çalışmıyordu düzeldi..

yazılımsal tüm sorunları düzeltebilir. bunun garantisini ben değil zaten samsung verior. bu kodu genede nolur nolmaz aklınızın bi ucuna yada defterinizin bi köşesine not edip saklayın.

Cep telefonu rehberinizi yedekleyin yada sim kartınıza aktarın.. Tüm bilgiler silinicek ve telefon sıfıra dönücek.. en başta aldığınız haline.. Bazı sorunları çözüyor.. Bluetoothda tutukluk yapmak yada menüye erişirken beklemekten kurtuluyorsunuz.. İlk Günki gibi olucak herşeyiniz :)
abi ben sim i çıkarsam sonra format atıp taksam tel. e isimler simdeyse kalırmı??? şimdiden tşk eline sağlık :D

viewer.php

Samsung 5620 Monte Yeni aldım... Fakat Uygun bir Navigasyon Free Bulamadım...

Samsung b7722 aldım. Öncedende D880 yani öncededen de çift htlı kullanıyordum. Benim Uygulma yükleme metodları, uygulamanın nasıl yapıldığı ve mümkünse uygulamaları indirevbileceğim site ler ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Pusula, MSN mesenger, PDF excel word okuyucu. autocadgörüntüleyici indirmem lazım. Şimdiden teşekkürler.

benim telefon samsung corby iki.Yazıyorum fakat desteklenmeyen karakter diyo şifre de 4-8 basamaklı acil yardım.

Geri