Salih Memecan'dan Durumu Özetleyen Süper Bir Karikatür

Aynen öyledir.. :) :hhmanD

2088fh5.jpg

Bu karikatürde güzelmiş.
70j9tu.jpg

Buda hiç fena degil.
2w5lija.jpg

Buda hoş.

Ardaki seviye farkını görmemize vesile olduğun için teşekkürler general
Arada bi güzel işler yapıyosun

Karikatürleri bile işinize göre kullanmayı biliyorsunuz.İşinize gelen karikatür hoş oluyor sizin için.Fakat işinize gelmeyen oldumu seviyesizlik.Artık biraz kendinize çeki düzen verin.Madem karikatür yayınlıyorsunuz başkası yayınlayıncada seviyesizlik falan demeyin.demokrasiyi içinize sindirin artık.
Güncel bir karikatür.
28twbpf.jpg

Seviyesizlik demedim ben arada bi seviye farkı var dedim ve hangisinin daha seviyesiz olduğunu kişilerin takdirine bıraktım-ki sen bile farketmekte gecikmemişsin hangisinin seviyeden yoksun olduğunu.(=

elıne sa glık guse olmus :D

Karikatürler gerçektende güzel emeğinize sağlık.

karısı akp den milletvekili olmadan önce eleştiriyordu karikatürlerinde ama ne hikmetse karısı akp istanbul milletvekili olunca 180 derece döndü kişilikli! karakterli! çizerimiz salih memecan toz kondurmaz oldu akp ye. =)

salih memecan süper bir tespit yapmış bunca söze ne gerek var tek bir karikatür yeter

Biri gider T.C Başbakanını gider kene şekline sokar(((İnsan sevmese bile biraz saygı duyar))) sonra seviye der o kar,katürler neyi anlatıyor ki hiç bir şeyi ha küfür etmişsiniz ha onları çizmişsiniz

Deniz baykal ı hiç sevmem ama onuda böyle hayvanlara benzetirlerse o da terbiyesizlik olur seviyeli yayıncılık olmalı bence Başbakanı çizsinler ona lafım yok ama kene şekline ve ya bir hayvan kılığına skmalarına gerek yok çok yanlış ve seviyesiz bir karikatür leman dergisindekiler

salih memecan süper bir tespit yapmış bunca söze ne gerek var tek bir karikatür yeter

Biri gider T.C Başbakanını gider kene şekline sokar(((İnsan sevmese bile biraz saygı duyar))) sonra seviye der o kar,katürler neyi anlatıyor ki hiç bir şeyi ha küfür etmişsiniz ha onları çizmişsiniz

Deniz baykal ı hiç sevmem ama onuda böyle hayvanlara benzetirlerse o da terbiyesizlik olur seviyeli yayıncılık olmalı bence Başbakanı çizsinler ona lafım yok ama kene şekline ve ya bir hayvan kılığına skmalarına gerek yok çok yanlış ve seviyesiz bir karikatür leman dergisindekiler

Başbakanı neden çizsinler, öyle niyetleri olsa gider fotoğraf çekerler. Belli duyguları aşılamak için yapıldığından adı karikatür zaten. Hem bakın o demokrasisi güçlü ülkelere, adam canlı yayında Bush'u yerden yere vuruyor; işinize gelmeyince demokrasiden nasıl da kaçıyorsunuz : )

Geri