- Reaction score
- 0
Beşiktaş, her sakatlanan futbolcunun yurt dışı isteğinden bıktı ve yeni karar aldı..
BEŞİKTAŞ yönetimi, artık sakatların kaprislerinden bıktı ve çok radikal kararlar almaya başladı.. Guti, Quaresma ile Bobo gibi önemli yıldızların sakatlanmasının ardından ülkelerine gidip kendi doktorlarına tedavi olması ve tedavi sürelerinin uzamasına sinirlenen yönetim, Q7nin sakat sakat Sofyaya gelmesini de örnek göstererek kimseyi takımdan ayırmayacak. Artık sakat olan futbolcular tesislerde çalışmalarını sürdürecekler ve takımla deplasmanlara gelecekler. Nobrenin aldığı ücreti istediği için Brezilyada tedavisini uzatan Bobo da ilk uçakla İstanbula döndü.
Yusuf 2. kez baba oldu
BEŞİKTAŞIN yıldız futbolcusu Yusuf Şimşek, ikinci kez baba oldu. 35lik yıldızın eşi Nilüfer Şimşek 3.6 kilo ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, bebeğe İsmet Yusuf ismi verildi. Siyah-beyazlılar da resmi sitesinden yayınladığı mesajla çifti tebrik etti.
İlk kez Kamp diyen Schuster, Fatih Tekkeyi oynatacak mı?
SCHUSTER, ilk kez bir rakibe farklı davranıyor.. Takımı hiçbir zaman kampa almayan Alman hoca, Bursaspor karşılaşmasını ise özel statüsüne alıp takımı toplama kararı verdi.
BU arada dün 14 eksikle çalışan Beşiktaşta Sofya maçında sakatlanan Nobrenin oynamaması bekliyor.. Şimdi merak edilen Schusterin bu forvet yokluğunda Fatih Tekkeye şans verip vermeyeceği.
Avrupadaki 100. GOLÜ atan Holosko, durumdan habersiz!
İNÖNÜDEKİ Konya maçından sonra tribünlerden fırça yiyip beklenen performansına doğru hızla yükselişe geçen ve CSKAya attığı golle Beşiktaşın Avrupadaki 100. sayısının altına adını yazdıran Holosko, durumun farkında olmadığını itiraf etti.. Slovak oyuncu, Maçtan sonra yapılan röportajda durumu öğrendim. Çok büyük sürpriz oldu, bilmiyordum ifadesini kullandı.
Kaynak