Sakatlara sıkı yönetim

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Beşiktaş, her sakatlanan futbolcunun yurt dışı isteğinden bıktı ve yeni karar aldı..

BEŞİKTAŞ yönetimi, artık sakatların kaprislerinden bıktı ve çok radikal kararlar almaya başladı.. Guti, Quaresma ile Bobo gibi önemli yıldızların sakatlanmasının ardından ülkelerine gidip kendi doktorlarına tedavi olması ve tedavi sürelerinin uzamasına sinirlenen yönetim, Q7’nin sakat sakat Sofya’ya gelmesini de örnek göstererek kimseyi takımdan ayırmayacak. Artık sakat olan futbolcular tesislerde çalışmalarını sürdürecekler ve takımla deplasmanlara gelecekler. Nobre’nin aldığı ücreti istediği için Brezilya’da tedavisini uzatan Bobo da ilk uçakla İstanbul’a döndü.

Yusuf 2. kez ‘baba’ oldu

BEŞİKTAŞ’IN yıldız futbolcusu Yusuf Şimşek, ikinci kez baba oldu. 35’lik yıldızın eşi Nilüfer Şimşek 3.6 kilo ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, bebeğe İsmet Yusuf ismi verildi. Siyah-beyazlılar da resmi sitesinden yayınladığı mesajla çifti tebrik etti.

İlk kez ‘Kamp’ diyen Schuster, Fatih Tekke’yi oynatacak mı?

SCHUSTER, ilk kez bir rakibe ‘farklı’ davranıyor.. Takımı hiçbir zaman kampa almayan Alman hoca, Bursaspor karşılaşmasını ise ‘özel’ statüsüne alıp takımı toplama kararı verdi.

BU arada dün 14 eksikle çalışan Beşiktaş’ta Sofya maçında sakatlanan Nobre’nin oynamaması bekliyor.. Şimdi merak edilen Schuster’in bu forvet yokluğunda Fatih Tekke’ye şans verip vermeyeceği.

Avrupa’daki 100. GOLÜ atan Holosko, durumdan habersiz!

İNÖNܒDEKİ Konya maçından sonra tribünlerden ‘fırça’ yiyip beklenen performansına doğru hızla yükselişe geçen ve CSKA’ya attığı golle Beşiktaş’ın Avrupa’daki 100. sayısının altına adını yazdıran Holosko, durumun farkında olmadığını itiraf etti.. Slovak oyuncu, “Maçtan sonra yapılan röportajda durumu öğrendim. Çok büyük sürpriz oldu, bilmiyordum” ifadesini kullandı.

Kaynak

Geri