sakın bişey olmasın

arzem06

New member
Reaction score
0
iyi akşamlar arkadaşlar.ya bişey sorcam.ben laptopumla wireless arcılığıyla nete giriyorum.kuzenim biraz gözümü korkuttu.şimdi diyoki ben başkasının ağına girdiğimde de oda aynı anda nette olursa beni görebiilrmiş.yada görmediğini varsayalım. limtli kullanıcıysa ay sonunda faturası yüksek gelirsee türk telekom a yada başka biyere başvurursa hattını izlemeye alsalar ve aynı anda ikmizde nete girsek beni bulma ve suçlama şansları varmı.hemen cvp veriseniz sevinirin.ona göre kulancam yada kulaanmıcam

eVET arkadaşım suçlama şanzları var aman dikkat et

suç varsa cezası da vardır:p
bana sorarsan başkasınmın hattını kullanmak pek ahlaki değil..mesela ben sınırlı kullanıyorum(3gb)ancak bunu ödeyebiliyorum..sen de benim hattımı kullanırsan resmen anamı aglatırsın..revamı yani.
ayrıca bu iş crack kullanmaya benzemez aynı şey değil,zira meşruluğun sınırlarını sonsuza kadar genişletemeyiz dimi:)

mantık çerçevsinde bakınca olaya bende kablosuz modem kullanıyorum şifreleme yaptım eğer yapmazssam kamuya açık olur benim düşüncem bu tabii ama şifre koymadığı takdirde modem sahibinin sizi suçlamaya hakkı yoktur gibime gelio.Çünkü wireless hizmeti sağlayan cafeler ve bu gibi şifre koymuyorlar ancak kendi kullanan kurumlar şifre koyuyor.Kısacası şifreleme gibi bi seçeneği varken bunu kullanmayan sonuçlarıınada katlanır.

Geri