Sahurda "Aşk" Mesajı Katil Etti

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
id_5756_49b96df7.jpg

İZMİR´in Buca İlçesi´nde, aldatıldığından şüphelenip eşi Esra K.´nın telefonunu kontrol eden T.K. iddiaya göre, başka bir erkekle birbirlerine gönderdikleri mesajlarını görünce, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdü.

Şirinyer Semti Güven Mahallesi 339 Sokak 17 numarada yaşayan, bir kargo şirketi çalışan T.K., bir süredir bir giyim mağazasında tezgahtarlık yapan eşi Esra K.´nin kendisini aldattığından şüphelenip, cep telefonunu kontrol etti. Bugün saat 04.30 sıralarından eşi Esra K.´nin telefonuna bakan T.K., iddiaya göre, genç kadının H.C. ile birbirlerine gönderdikleri mesajları gördü. Bu nedenle çift arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Öfkeli koca T.K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Esra K.´nin boğazını kesti. Genç kadın kanlar içinde yere düşerken, T.K. de evden ayrılıp, kaçtı. Evden gelen bağrışma sesleri ve çığlıkları duyan komşuları, durumu polise bildirdi.

POLİS EVE CAMI KIRIP GİRDİ

Haber verilmesiyle gelen polis ekibi, çaldıkları kapının açılmaması ve komşuların evden çığlıkların geldiğini söylemesi üzerine, evin camını kırıp pencereden içeri girdi. Esra K. boğazı kesilmiş bir şekilde yerde yatarken bulundu. Genç kadının yaşıyor olobileceği umuduyla çağırdığı sağlık ekibinin kontrolünde, Esra K.´nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının cesedi de otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı.

BABASI T.K.´YI POLİSE TESLİM ETTİ

Polis olayla ilgili araştırma yaparken, bir süre sonra T.K.´yı babası, Karşıyaka İlçesi´nde devriye gezen polis ekiplerine teslim etti. T.K. ardından gözaltına alınıp Bozyaka´daki Cinayet Büro Amirliği´ne götürüldü. Olayın ardından, Esra K. ile mesajlaştığı ileri sürülen H.C. de evin yakınlarında yakalandı. Olayla ilgili Esra K., H.C. ve T.K.´ya ait 4 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu. T.K.´nin polise verdiği ilk ifadede, eşi Esra K.'nin cep telefonunda, bir erkekle olan çeşitli mesajlarını görünce cinnet getirip öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

AİLESİYLE HELALLEŞMİŞ

Eşi Esra K.´yı öldüren T.K., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi. Zanlı T.K., ifadesinde, eşine son dönemlerde sıkça mesajlar geldiğini, kontrol ettiğinde, "Aşkım. Canım'' yazılarının bulunduğunu, mesaj gönderen kişiyi aradığında kendisine yanlışlık olduğunu söylediğini, buna rağmen şüphelerinin artmaya başladığını dile getirdi. T.K., son olarak, kendisi duş alıp çıktıktansora eşinin banyoya girdiğini, telefonunda, "Canım çok özledim seni. Dışarı çık'' yazılı mesajı görünce kendisini kaybettiğini söyledi. T.K., eşini bıçaklayıp öldürdükten sonra ailesinin yanına giderek helalleştiklerini de sözlerine ekledi. T.K.´nin, eşini 8 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan T.K., adliyeye sevkedildi.

İFADESİ ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Esra K. ile ilişkisi olduğu ileri sürülen H.C. ise, kendisinin de evli olduğunu, 15 gün önce tesadüfen tanıştıklarını, mesajlaşmaya başladıklarını, kocasıyla ayrı yaşadığını sandığını belirtti. H.C., savcının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kadir ÖZEN- Emrah YILMAZ - İZMİR-DHA

ramazan ramazan yazık degilmi...nefis işte

aynen su testisi su yolunda kırılır.

Şereften yoksun insan müsveddeleri. Madem başka birisi var boşan öyle ye ne b.. yiyeceksen.

Adamı neden yakıyorsun?

gidişat iyi değil. modern olma maskesi altında ahlakımzı elimizeden aldılar da biz kendimiz modren sanıyoruz.

Modern yolunda ahlakı unutuyoruz acıkcası zazhamoya şiddetle katılıyorum.

Artık yapılan evlilikler de bi garip oldu arkadaş.

vavvv tamam kadın aldattı falan(kadını savunmuyorum)... adam nasıl olup da bir bıcakla birinin hayatını alabiliyor.

Bunun modernlıkle ne alakası var. Ne tuhaf yorumlar bunlar..Ne demek ıstedıgınızı çözemedım cidden .Modernlıkten kastınız nedır sizin ? Ahlaksızlık yüzyıllardır var çünkü bu dünyada iyiler ve ahlaklı olanlar kadar diğerlerıde var ne yazık kı.. aMA bunun modernlıkle ılgısı yok .İnsanın içinde pislik olmasın. Kişilikli olsun.Madem kocanı sevmıyorsun ayrıl ondan sonra defol git ne cehenneme gıtceksen. Onun yatagından gıdıp başkasına gıdıyorlar ....... töbe töbe...

vavvv tamam kadın aldattı falan(kadını savunmuyorum)... adam nasıl olup da bir bıcakla birinin hayatını alabiliyor.

bu namusdur adam bence on numara ıs yapmıs bu adam caza verenler utansın aslında adam namusunu temızlemıs kadında hak ettıgı czayı grmmus ben burda adama yanıyorum kı ceza alacak sımdı ********** ınsan yerıne koyup adama ceza verecekler yazık

bu namusdur adam bence on numara ıs yapmıs bu adam caza verenler utansın aslında adam namusunu temızlemıs kadında hak ettıgı czayı grmmus ben burda adama yanıyorum kı ceza alacak sımdı ********** ınsan yerıne koyup adama ceza verecekler yazık

interesting

ne zamandır Allahın yarattıgı canı almak on numara iş oluyor ki :confused1:

hakettigi ceza diye de düşünmüyorum cezaları bu dünyada kanun organları diger dünyada Allah verir.

polemik yapalım diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın benim bakış açım

ne zamandır Allahın yarattıgı canı almak on numara iş oluyor ki :confused1:

hakettigi ceza diye de düşünmüyorum cezaları bu dünyada kanun organları diger dünyada Allah verir.

polemik yapalım diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın benim bakış açım

bu dunyaakı kanunları goruyoruz. hele bır de turkıyedekı kanunlardan bahsedersek kanun dıye bır seyın olmadıgını goruruz. kanunlar ancak zavallılara uygulanan kanunlar mazluumlara uygulanan kanunlar. hak edene hak ettıgı cezalar verılmıyor ne yazık kı. bende bır ınsanın bır ınsanı oldurmesıne karsıyım ama dunyanun cıvısı cıkmıs bunu duzeltmek ıcın bazen ıbrete alem olsun dıye bunun yapılması gerekıyor. ben de kendımce adamı sonuna kadar haklı buluyorum ıyı yapmıs buda baska o..pulara ıbret olsun

Sadece Bayan İçin Değil Evli Bir Erkeğin De Böyle Birşey Yapmaması Lasım ...
Yapılanlar Mübarek Ramazan Günü Yada Ramazan'a Yakın Bir Zamanda Oluyor Çok Yazık ...

Geri