Sahte Yara Yapımı !!

System33

New member
Reaction score
0
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

eline salık malzemlerin isimlerinide bilsek daha super olurdu :D

:clap :clap gerçekten malzemelerin isimleri nee

wala ben denerım nan bunu resımlerden az cok cıkarmaya calısırım malzemelerı..:D:Dhosuma gıttı bu!!!:)

vay adi herif...nerden aklına gelmiş yaa
ya malzeme tibexe benziyorda tibex böyle kaldırıp şekil verilebilecek bişi diilki yaa

spawn_342' Alıntı:
eline salık malzemlerin isimlerinide bilsek daha super olurdu :D[beyaz olan daksil galiba
yaranın etrafındaki morlukları nası yaptı anlamadım ama gül yaprağıda aynı etkiyi veriyo denedim çünkü son sıradaki de tendürdiyot olması lazımm

güzel iş ama bence acı cekmek istiosanız kızgın demiri deriniz uzerinden gecirin ben yapmıstım deli oluo hem bellide olmuo aynı gercek yara :p

bi makyöz olarak hemen werim cewabı, ilk sırada sürdüğü beyaz şey due 'dur aslında kirpik yapıştırmak için kullanılır, aynı görüntüyü bildiğimiz uhuda werir, 2 çeşit kan wardır, kuru kan we sıwı kan, sıvı kan kullanmış, morluklarda krem farla yapılır toplam yapılma işlemi sadece 5 dk =)

hemen kafaya bii yarık yapsın..Çatlak çünküü bu herif..:)

Güzel paylaşım olmuş..Malzemelri de alsak gerçekten baya güzel olacakmış..Eline sağlık..

infatuate' Alıntı:
bi makyöz olarak hemen werim cewabı, ilk sırada sürdüğü beyaz şey due 'dur aslında kirpik yapıştırmak için kullanılır, aynı görüntüyü bildiğimiz uhuda werir, 2 çeşit kan wardır, kuru kan we sıwı kan, sıvı kan kullanmış, morluklarda krem farla yapılır toplam yapılma işlemi sadece 5 dk =)

...........................:saskin

Geri