Sahibine havlayan it kafasına kurşunu yer. !

black06

New member
Reaction score
0
sehit-asker-vatan-bayrak-turk-bozkurt-mehmetcik35.jpg

Burdan: Hergün birinizi birgün hepinizi

Kimliğinizde T.C yazıyor mu? EVET.. OkullarDa İstiklal Marşı okuyor musunuz? EVET.. TÜRKÇE konuşuyor musunuz? EVET.. Her başınızı yukarı kaldırdığınızda Şanlı TÜRK Bayrağını görüyor musunuz? EVET..O halde. Nerde lan bu kürdistan dediğiniz mağara SoySuz KöPeKLER..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYE...

Bırakın HavLasın İtLer.. Yakında Sadece Dağda eLinde siLah oLanLarın DegıL OnLara SözLü oLarak Destek VerenLerin BiLe CigerLeri DeLik Deşik oLacak HaberLeri Yok.. Nankör ŞerefsizLer.. Atatürk oLmasaydı O Gunki TÜRK KardeşLerimiz { AtaLarımız } oLmasaydı Şimdiki Bu PKK'yı DestekLeyen KürtLer FransızLarın İngiLizLerin Yanında KonsomatrisLik Yapıyordu.. En Büyük AçıLımı Biz Yapıcaz Yakında.. Soyunuzu Kurutucaz Az KaLdı.. Şunuda Unutmayın ; İstediginiz Kadar Yırtın Bi Yerinizi Bu üLke TÜRK'Lerindir TÜRK'Lerin KaLıcak..!!

8yb3og.jpg

2cge901.jpg

Ulan Allah'a bile küfür ediyolar.

Bu o.ç larının Allah'ı bile yok vatan istiyolar.

kahrolsun pkk, kaka pkk :mad:

dai adamlar kalleş,nankör anlamaz onlar çünkü özlerinde var bu ne kadar iyilik edersen bu kürtlere okadar kötülük bulursun.hakettiği değerin kesinlikle verilmesi gerek...

wolf bütün kürtleri de aynı kefeye koymamak lazım ama değil mi?

eee Hak ettiler artık bunlar iyice azıttı......

Hepsini aynen bu şekilde inleteceksin bunların.

Bunların yapılan her işkence sevaptır günahı olmaz.

Ne Mutlu Türküm Diyene
tşklr.

tabiiki bütün kürt halkini bu ise alet edemeyiz hepside pkk demek deyildir haklisin Zartabur kardes bu vatan hepimizin yeterki vatanimizi sevelim
vatan millet sakarya

Ne Mutlu Türküm Diyene.ya sev ya terk et o kadar

Ulan Allah'a bile küfür ediyolar.

Bu o.ç larının Allah'ı bile yok vatan istiyolar.

Abdullah nedemek ? Allahın Kulu demek değilmi ? Peygamberin babasının ismi değilmi?

abdullah öcalan allahın kulu öcalan demektir bak bide Fethullah var oda Allahın Fatihi demek Fethullah Gülen , Abdullah öcalan...

şimdi ben abdullahada fettullahada saydırıyorum , dolayısıyla allahta nasibini alıyor şimdi benim Allahım yokmu? Beni yaratan Allah yokmu oluyor ?

Saçmalamışsın, küfretmeyle inkar etmeyle Allah yok olmaz ....

Abdullah nedemek ? Allahın Kulu demek değilmi ? Peygamberin babasının ismi değilmi?

abdullah öcalan allahın kulu öcalan demektir bak bide Fethullah var oda Allahın Fatihi demek Fethullah Gülen , Abdullah öcalan...

şimdi ben abdullahada fettullahada saydırıyorum , dolayısıyla allahta nasibini alıyor şimdi benim Allahım yokmu? Beni yaratan Allah yokmu oluyor ?

Saçmalamışsın, küfretmeyle inkar etmeyle Allah yok olmaz ....

Sence onların o anda ettiği küfürle şu senin söylediğini düşünmek arasında bi bağ varmı?

Bu şerefsizler ekmek yediği yere ihanet ediyolar.

Yakında o ekmek yedikleri yerden kurşun yiyecekler.

abdullah öcalan allahın kulu öcalan demektir.Şimdi ben abdullahada fettullahada saydırıyorum , dolayısıyla allahta nasibini alıyor demişsin.Ona kalırsa herkez Allah'ın kulu.O zaman herkeze edilen küfürden Allah'ta nasibini alıyor demektir senin mantığınla.

Sence onların o anda ettiği küfürle şu senin söylediğini düşünmek arasında bi bağ varmı?

Bu şerefsizler ekmek yediği yere ihanet ediyolar.

Yakında o ekmek yedikleri yerden kurşun yiyecekler.

abdullah öcalan allahın kulu öcalan demektir.Şimdi ben abdullahada fettullahada saydırıyorum , dolayısıyla allahta nasibini alıyor demişsin.Ona kalırsa herkez Allah'ın kulu.O zaman herkeze edilen küfürden Allah'ta nasibini alıyor demektir senin mantığınla.

Tabikiiiiii Evet ,boşuna küffar kelimesi küfür kelimesi yok değilmi?

mantıklı düşünerek bunun doğru olduğunu göreceğine inanıyorum misalen ben apo i...nin sıfatına yüzüne gözüne edeceğim her laf iyi yada kötü aslında onu yaratanada dolaylı bir laftır öyle değilmi?

Geri