'Sahada çılgınlık yapabilirim'

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Beşiktaş'ın yeni transferi Anthony Seric asla kaybetmeye tahammülü olmadığını söyledi.

Seric, siyah-beyazlıların resmi internet sitesinde yer alan röportajında, kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı olduğunu belirterek, "Ara sıra saha içinde çılgınlıklar yapabilirim. Takımımın başarısı için her şeyi veririm. Oynadığım sürece maksimum fayda sağlamaya çalışırım. Mağlubiyete asla tahammülüm yoktur. Kazanamadığımız anlarda zaman zaman çılgınca işler yapabilirim ama o da tamamen kazanma hırsından kaynaklanır" diye konuştu.

"Beşiktaş büyük bir kulüp"

Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu ve burada olduğu için çok fazla mutlu olduğunu dile getiren Seric, "Şimdiden çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımla, hocamla tanışacağım günü bekliyorum. Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok sevinçliyim" dedi.

Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu, İstanbul ile ilgili olarak, "Uçaktan indiğimden beri gördüğüm her şey çok olumlu. Çok pozitif izlenimler edindim. Tüm rastladığım kişiler arkadaşça, dostça yaklaşıyorlar. Şu anda kendimi burada çok iyi hissediyorum" derken, siyah-beyazlı taraftarlar için de şunları söyledi:

"Taraftar benim de çok sevdiğim bir şey. Çünkü takıma katkı sağlıyorlar. Onlarla birlikte ayrı bir güce sahip oluyorsunuz. Beşiktaş taraftarlarının nasıl bir topluluk olduğunu hemen herkes biliyor. Onların karşısına çıkacağım günü merakla bekliyorum. Beşiktaş'ın birçok maçını izledim. Bilhassa Şampiyonlar Ligi maçlarını seyrettim, oradaki atmosferi gördüm. inanılmazdı."

spor3

ben Beşiktaşlıyım ama bu Seric kim acaba ? :)

çılgınlık mı dedi? biz alışığız çılgınlıklara rüştü ve hakanın boşa çıkmalarına , bakinin ıskalarına , ibrahim üzülmezin ortalarına...ne diyelim aramıza hoş geldin "çılgın adam"

çılgınlık mı dedi? biz alışığız çılgınlıklara rüştü ve hakanın boşa çıkmalarına , bakinin ıskalarına , ibrahim üzülmezin ortalarına...ne diyelim aramıza hoş geldin "çılgın adam"

Noumamızın tombalasına , Baskanımızın Oluk Oluk para akıtıp hala sampiyon olamamamıza , En ii oyuncularımızı Para ugruna satıp 2 3 tane dana almaya :victory

bu seric i ilk defa duyuyorum
kim acaba???

insallah iidr de bu eleman kotuymus heralde sol bek yine deliye kaldı:D

яєℓαχℓιƒє;3106404' Alıntı:
bu seric i ilk defa duyuyorum
kim acaba???

aaaa yoksa sen serici tanımıyo musun sinan engin izleyip almış kefil oldu buna. o gerçek bi yıldız
mışşşşşşşş

2-3 menajer parayı bulucam diye harcıyorlar kartalımı haram olsun yedikleriniz yeter artık. Geleceğimizi ipotek ettiren zavallı yönetim yeter artık.

Geri