saglam7 nickli üye bu siteyi şeriat yanlısı zannediyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
saglam7 isimli üye ya bilerek yada üye olduğu cemaatin etkisinde propaganda yapıyor. Kendisi tam bir atatürk düşmanı. Açtıığı konulara ve yaptığı yorumlara bir bakın mümkünse aramıza nifak sokmak amacıyla aramıza sızan bu şahsiyeti buradan uzaklaştıralım. Çünkü foruma nifak sokmaktan başka verdiği hiç birşey yok

Tamam arkadaşım onun bu çırpınışları etkisiz olacak. Kimse bizi Türlüğümüzden, Dinimizden, Liderimizden(Atatürk) uzaklaştıramaz. eğer o konuyla ilgili içinde şüphe uyanan bi kişi olduysa kendinden şüphe etsin önce.

İlgilenmezler yüzlerine vuracaksın.

sen sikayet ettinde biz mi ilgilenmedik o arkadas için gereken coktan yapıldı smod arkadaslar ilgilenir yakında

ama senın bu yaptıgında ayrı bir terbiyesizlik

sen sikayet ettinde biz mi ilgilenmedik o arkadas için gereken coktan yapıldı smod arkadaslar ilgilenir yakında

Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım. Sadece bu şahsiyetin yazdıkları zoruma gitti ve saatlerdirde yazııyor. Bunları görecek bir smod varda o zaman saatlerdir niye banlamııyo

Arkadaşlar konu serbest kürsü herkes düşündüğünü söylesin ki aramızda ne kadar hain var bilelim.

Ben çok şikayet ettim. Gerektiğinde de şikayet ediyorum. Ben siyaset modları ilgilenmiyor demedim. Bazen siyaset modları ile ilgilenmiyorlar dedim. Neyse terbiyeyi senden öğrenmeyeceğim.

evet arkadslar yapmazlar yüzüne vurmak falan HH adminleri modları her fırsatta bizlere yardımcı olmaya calısıyolar bu kalitede bi site daha warmı internette...elimizdekinin kıymetını bılelım....

saglam 7 konusunda haklısınz yönetim gerekeni yapıcaktır ;;)))

konu açmanın ne geregı var anlamıyorum

Arkadaşlar konuyu saptırmayın. bu konu içimizden bi haini şikayet için açılmış gereği de yapılmıştır.

Arkadaşlar konuyu saptırmayın. bu konu içimizden bi haini şikayet için açılmış gereği de yapılmıştır.

Sende hain hain diyip durma ortalığı telaşa verme be arkadaş.
Okudum konuların çoğunu. Bahsi geçen saglam7 laf çarpıtıp 2-3 saçmalamış toplayayım derken daha da batırmış. Sonrasında eğlenmek için kullanmış konuyu. Sadece çocuktur yapar.

Sende hain hain diyip durma ortalığı telaşa verme be arkadaş.
Okudum konuların çoğunu. Bahsi geçen saglam7 laf çarpıtıp 2-3 saçmalamış toplayayım derken daha da batırmış. Sonrasında eğlenmek için kullanmış konuyu. Sadece çocuktur yapar.

Avatarına da baktın mı sen onun.

Adam her fırsatta Atatürk e dil uzatıyor ondan açtım Eften püften bir olay olsa zaten açmazdıım. Açmamda

sen JeNk i bilmiyorsun. ama bana bazen kendini hatırlatıyor. o da banlanmazdı :goz:
Bunları burada gerginlik olsun diye söylemiyorum.
Zamanında ülkemin değerlerini savunurken banlanmak hiç hoşuma gitmemişti. Belki ondandır.:melek

Ben çok şikayet ettim. Gerektiğinde de şikayet ediyorum. Ben siyaset modları ilgilenmiyor demedim. Bazen siyaset modları ile ilgilenmiyorlar dedim. Neyse terbiyeyi senden öğrenmeyeceğim.

bunlar senın hayal dunyanda uydurugun seyler hem siyaset modu( suan bir tek ben varım) ilgilenmeye calısıyor hemde siyaset moduyla ilgileniyor

kendi hayal dünyanızdan bişeyler uyduruyosunuz sonra ters ters laflar ediyosunuz

herneyse sizinle polemige girecek degilim kafanıza göre takılın

terbiyeyi benden tabiki öğrenemiyeceksin ama umarım bir yerden öğrenirsin sonra sıkıntı olmasın..

hadi selametle

Arkadaşlar sakin olun önce...Heyecanınızı anlıyorum ama acele ediyorsunuz...
Bölüm modunun bildiğiniz üzere banlama yetkisi yok...
4 süpermodun 4 de şu an online değil...Bölüm modu gerekeni yapmış...
sağlam7 arkadaşı bu bölüme takılan herkes tanır amacı nedir herkes bilir...
Sakin olun hararetlenmeyin yeter...

Konuyu açmasının nedeni bellidir...Salağa yatıp aklınca M.Kemal ATATÜRK'' yahudi demek istiyor...

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508328-sizin-ataturkunuz-hangisi-3.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri