Saglıklı Yasam Bolumune Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Evet saglıklı yasam bölümüne mod adayıyım.
günde 12 saatten fazla online oldugum için ve saglık bölümüne olan ilgimden dolayı mod adaylıgımı koyuyorum.
destek versenizde vermesenizde daima bir hh ci olarak kalacagım :eek:

İnşallah olursun Cash_13... Ben destekliom seni (pek mahtap bi adam değilim ama destekliorum) :) +1

Cash_13 yaptığın paylaşımları Beğeniyorum Benden de +1

paylaşımların genelde sağlık bölümünde
orası doğru ama genelde açtığın konular hep güncel konular üzerine
daha yararlı başlıklar açsaydın mod olma ihtimalin daha yüksek olabilirdi
ben biraz daha çalışman gerekli die düşünüorm

dostum inşallah olursun nedegim ki?hakkında hayırlısı

dostum pek ilgilendiğim bi alan sayılmaz ama güzel paylaşımlar yapıyosun sanırım hayırlısı olsun +1

herkez +1 vermiş bendende +2 işallah olursun :)
react0r arkadaşım senneden modsun peki zamanında seni mod yapmışlar istemişsinki olmuşsun peki şimdi mod olmak isteyenlere neden sebep soruyor sunki :)))

react0r' Alıntı:
yani illaki mod olmak niye ki :eek: anlamıyorum cidden:)

Mesela modsun diyelim bi bölümde ve o bölümde bi konu açılmış link hatalı bunu düseltirsin... Konu saçma kitlersin... Bu kadar... Mod olmak pekde güsel değil aslında uğraş istio... Ama ben hepinizi destekliom herkese +1 :)

ben her bölüme adayım tutmayın benı hehe yanlızca 7 kere ban yedım fazla sabıkam yok yuzde kac sansım sayın admınlerım veya bınde kac hehe

arkadas daha yenisin yani biraz daha zaman paylasimlari arttir sen istemeden sana verirler

evet cash 13 bıraz daha paylasımlarını artır bende destek veririm sana
sitede baya aktifsin zaten..onun ıcın zamanla olur inş..

Madem çzellikle Sağlikla Ilgilisin Açtiğin Konularda Ortada Zaten Ama Gereğini Yöneticiler Yapacaktir Eminim +1

yani çalış birazdaha crash önüne sorunlar çıkabilir daha erken derim

cash 13 paylasımcı bir uyesin ama biraz daha emek dostum berk zaten acıklamıs sen istemesende onlar verirler zaten !

hakkında hayırlısı olsun ama saglık cok fazla hit alan bir konu deil bence 1 mod yeterli diye dusunuyorum bilemem yoneticeler veya diğer modlar ne dusunur bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri