Sadece Windows7 uyumlu süper temalar "Bir İlk"

While1

Banned
Reaction score
0
Windows Se7en Themes
Konu başlığındaki gibi bu temalar sadece Windows Se7en uyumludur. Zaten ben de bunları bu işletim sisteminde hazırladım. Eğer Rağbet Olursa GÜNCELLEYECEĞİM.
Bunları indirdikten sonra Winrarla açın. Sonra sadece çift tıklayın tema çalışır
. Not:Diğer işletim sistemlerinde hiç denemedim. Temaları kendim hazırladım. Daha fazla söze gerek yok. Resimler konuşsun:)):durdurun

2dkbgph.png

334qh5w.png

21l3ar6.png

33vhys0.png

mijcl1.png

raxiki.png

15p3fv8.png

2v18z61.png

http://rapidshare.com/files/207957829/Windows_7_Themes_by_While1.rar
2w2k9pu.png

rar pass:While1@furkan
uv7s9.jpg
294km4m.png
25qsmso.gif

sallama bilader bunlar windows 7 nin yayınladığı temalar sen milleti aptalmı zandediyon ben yaptım falan yok denemedim bırak bu işleri

sifirdan mi hazirladin While1 ? yoksa editledin mi ?
sade ve sik temalar

türkiyede yaşıyorsun, türkçe konuşuyorsun fakat gidip yapancı RSS lere üye oluyorsun bu ne alaka bu ne lahana turşusu. yine aynı şekilde RSS lerin tarihleri de allaha emanet hepsi farklı birşey diyor. bu kadar profesyonelsin ama bir virüs tarama Printscreenine Text ekleyemiyorsun.Alıntı de Windows yayınladı de insanları aldatma...

Düzenleme: İmla hataları ve cümle düşüklüğünden dolayı yapılmıştır.

sallama bilader bunlar windows 7 nin yayınladığı temalar sen milleti aptalmı zandediyon ben yaptım falan yok denemedim bırak bu işleri

Baştakiler Windows un olabilir ama gerisi benim sen onu bile yapamazsın eminim:] Benim 12 tane vardı Windows 7 tane Ben sadece resimlerini koydum. Lütfen anlamıyosan konuşma

bu laflar senin içinde geçerli brave87

Geri