Sadece Sabredin .. | GeLiyoruz ! BekLeyin Ve Görün !

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2rwrpxl.jpg

2iabse8.jpg

Çok mu zor sizce ?

Tabii ki hayır.. Geçen sene atıp tutanlar, bu sene şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz diyen "Beşiktaş'lılar"(!), inançsızlıklarının sebep olduğu yüz kızarıklığından insan içine çıkamazken, biz inancımızın haklı sevincini yaşadık sezon sonunda..

Nasıl yüzünüz vardı şampiyonluğa sevinmeye, nasıl yüzünüz vardı kutlamaya,

"Şampiyon Beşiktaş"

diye bağırmaya ...

Neyse, olsun sizlerde kardeşlerimizsiniz , abilerimizsiniz. Her şeyden önce Beşiktaş'lısınız.. Daha doğrusu öyle olduğunuza inanmak istiyorum..

Timsah gözyaşları dökmeyin yanaklarınıza, gözlerinize yazık..

BizLer "Az ama Öz'üz."

Neyse, bu cümleler içimde kalanlardı, söylemezsem rahat edemezdim sadede gelelim..

Şu an bizim ligde iki rakibimiz var sadece , bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Galatasaray ve Bursaspor...

Bu sene de , geçen sene olduğu gibi, her ümitsizliğe, her çıkmaz sokağa, her talihsizliğe rağmen tamamiyle inanıyorum şampiyonluğa ..

Bu sene birçoğumuzun, hatta hepimizin ( sanırım ) istemediği, bizi karanlıklara sürükleyen bir gelişme yaşandı..

Sayın(!), Yıldırım Demirören tekrar başkan seçildi.

Fakat biz biliyoruz ki , Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan bizim inancımızdır, güvenimizdir, armamıza olan aşkımız ve bağlılığımızdır. Bizi karanlıklara itmelerine rağmen, meşalelerimizi yakıp aydınlığa çıkmasını bildik ve gene çıkacağız.

Kara Kartal'ın ihtişamını, Siyah ile Beyaz'ın aşkını, Boğaz'ın rüzgarını arkamıza alıp ışığa yürüyeceğiz.

Şampiyonluk için geliyoruz koşar adımlarla. Bu çilede bitecek,

Gerçek taraftarımızın sadakatine, inancına güvenim sonsuz ve biz bu sezonda zor olanı başaracağız, olumsuzluklara, çekemeyenlere inat zor olanı başaracağız. Onların bizim için zor kıldıkları bir şeyi başaracağız..

Şampiyon Olacağız Beşiktaş'ım Bu Sene.

Şampiyonluğun, tadına varmaya hazır olun, kendinizi hazırlayın, arkanıza yaslanın ve sadece seyredin,

Geliyoruz !

Çok pis geliyoruz Hem de....

..:.. eğer derbiLerde yeniLmezsek ve en az ikisini kazanırsak kesin şampiyonuz vaLLa ..:..

Allah Yüzümüzü Kara Çıkartmasın.. Sessizce Ve Derinden Ge Li Yoo Ruzz

Geri