SADECE ERKEKLER BAKSIN!!! ÇoooooK ÖNEMLİ :P

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0

eminim şöle bir ileti almışınızdır msn de çok yaygın bugün???

Türk kızlarının kaprislerinden sende bıktıysan geri çekildiğimizi anlatan siyah şemsiye tarikatına katıl, onlar köpek olsun, nickinin başına siyah bir şemsiye koy - um parantez içinde - ve bunu listendeki bütün erkeklere yolla. dayanışma nasıl olur görsünler

BEYLER AMAN DİYORUM SAKIN BÖLE Bİ HATAYA DÜŞMEYİN

SİYAH ŞEMSİYE DAHA DOĞRUSU ŞEMSİYE EŞCİNSELLERİN SEMBOLÜ

gözünüzü seviym onun bunun gazına gelmeyin hemen ;)

aşağıdaki yazı

http://www.csbsju.edu/studenthr/GLBT_Resources.htm adresinden alıntıdır.

Transgender - 1) an umbrella term that refers to people who transgress gender norms in various ways, including both homosexual and heterosexual transsexuals and transvestites.

bu şemsiye dalgası gaylerin,eşcinsellerin,travestilerin,homoseksüellerin vs. vs. lerin sembolüdür diyor kısaca ;)

hade iyi forumlar iyi msnler hepinize :D

kızlardan intikam alınacaktır :mad::p

evet aynı ileti banada geldi ama koymadım siyah şemsiyeyi :DDD

lem fleç kırk yılda ise yaradın Allahtan msn acmıorum yerdim valla ben ne bilim ben gaylerimi kosturuomda şemsiye memsiye onların amblemi biliim ama genco ins bu konuyu görmezde ben ona yediriim :p

Bana da geldi az önce bi elemandan ama ben ilgilenmiyorum :D

g*te giren semsıye acılmaz muhabbetınden mı gay lerın seyı bu...

hem fletch dayı sen nerden bılıon gay may ne iş ; ))

olm senle bişi konuscam teo abi yı buL yada ...

Ispiyoncuya Katiliyom Nerden Geldi Bu Gay Isi Yaaa :D Semsiye Acilmamismi Ne olmusta Cikmis Bu Olay :):)

ooo herkeze gitmiş bu mail. okuduktan sonra msnye bi baktım herkezde şemsiye var :) linki gönderdim hepsinede umarım akıllanmışlardır. :sigara:

Ne gerek war boswerr...

Allahtan bizim arkadaşlardan sakat biri çıkmadı da bana boyle bi mail gelmedi. Ekşi sözlükte okumuştum dün bunun gaylerle ilgili olduğunu. İnşallah daha da çıkmaz sonra g.te gelmeyelim. :) :)

fletchin şemsiyeyle ilişkisi meçhul ama fletchin gizli çekimlerini yayınlıcam yakında :p takipteiym :p

Kızlarda hıc ıslerı guclerı yok erkeklere tas atıolar abıcım onlar ısıne baksın bız kendı ısımıze..alla alla ..

MIROGLU_86' Alıntı:
Allahtan bizim arkadaşlardan sakat biri çıkmadı da bana boyle bi mail gelmedi. Ekşi sözlükte okumuştum dün bunun gaylerle ilgili olduğunu. İnşallah daha da çıkmaz sonra g.te gelmeyelim. :) :)

harbi mi :D

iyi koymamısm :D

valla msn'de nickimi pek deiştirmem,o yüsden koymadım şemsiye falan
ama listemde bayaa bi kişi koymuştu
:D :D

bana gelmedi boyle bisey
gelse bile fazla oneme alacagımı sanmıyorum

bana da boyle bi şey gelmedi allah tan...gelse sırf hatunlara kıllık olsun diye koyardım herhalde....iyi yırttık...:):)Neyse bizim Sadolayn ın haberi yoksa ben de ona soyleyim bari o koysun şemsiyeyi....ehehuehueheuh:):)ondan sonra ay lav yu diye diye dolanır ortalıkta....:):)

Geri