Sadece Beşiktaş'ta oynarım

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe'yle davalık olan milli oyuncu Mehmet Aurelio "Galatasaray'da da mali sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta forma giyerim" dedi.

aurelio002.jpg
Dizindeki ağrılara

Dizindeki ağrılara dayanamayıp ameliyat kararı alan milli futbolcumuz Mehmet Aurelio, dün öğle saatlerinde Türkiye'ye giriş yaptı. Aurelio, havaalanında Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorulara, "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'da da ekonomik sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Ancak şu anda bana ulaşan bir teklif yok" dedi. Bugün ameliyat olması beklenen Aurelio, en erken Eylül ayında sahalara dönecek. Real Betis ile 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncuya sezon başında Galatasaray talip olmuş, ancak İspanyol ekibi 9 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Fransız futbolcu Edouard Cisse'yi göndermek isteyen Beşiktaş'ın, aynı bölgede oynayan Türk statüsündeki Aurelio için zemin yokladığı öğrenildi. Denizli de bu transferi çok istiyor.

Sabah

Yavaş Yavaş Doğru YoLu BuLuyor Bu Adam =)

FinkLe AnLaştık Senın Gißi ßi KoLpaya İhtiyacımız Yok..

Yanına 5 Kısı aLıpta Ricardınhoya SaLdırdıqını Unutmadık..

ßize Erkek Adam Lazım.. Zaten FinkLe AnLaştık ßiz.. :goz:

aurelio armut armut konusma top oyna

bjk mi güldürme aurelio :D fenerde oynarken tıkır tıkır aldın demi paranı sonrada sırtını döndün gittin davalık oldun şimdi sen borçlu kaldın :D

Iyı futbolcu olabılır ama Bjk ye gelmesını ıstemem hem gecmısta olanlar hemde para konusunda sorun cıkaracak bırısı

cakal yavrusu baktı avrupada pabuç pahalı,febeyle davalık,cinconda para yok ne kaldı biz kaldık,yemezler kocum baska kapıyaaaaaaaa

hehehe bu açıklamaya çok güldüm yaa BEŞİKTAŞ'a geliirim demiş :D de bizim toplama kampı yaptığımız zamanlar geride kaldı artık akıllı transfer yapıyoruz ;)

at fink'e :D

Geri