sac levhadan u ve c profiller uretmek

musssa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kendim işim için saç levhadan u ve c profiller üretebileceğim bi imalathane açmak istiyorum. kendim inşaat mühendisiyim ama artık bir sürü alçıpan işi kaldı elimde ve malzemeyi kendim üreterek daha uygun fiyata getirmek istiyorum. bana bu konuda izlemem gereken yolu söyleyebilecek olan varmı ?

arkadaşlar yokmu bu konuda bilgisi olan. inşaatla ilgili bişey merak ederseniz girin mimarlık bölüme sorun. sizi tatminkar edecek cevapları o kadar kısa sürede alırsınızki siz bile şaşarsınız..

Arkadasim, Bu tur profilleri ureten makinalar yapan firmalar var Turkiye de. Ben kendim Hollanda da yasiyorum ama bizim icin makina ureten bir firma var Turkiye de. O firmanin senin istedigin sekilde profiller ureten makinalar yapan bir sirketi var. Onlarla iletisime gecebilirsin. Firmanin ismi TABAMA. firma Bursa`da.

Gerekirse ben sana yardinci olabilirim.

Arkadasim, Bu tur profilleri ureten makinalar yapan firmalar var Turkiye de. Ben kendim Hollanda da yasiyorum ama bizim icin makina ureten bir firma var Turkiye de. O firmanin senin istedigin sekilde profiller ureten makinalar yapan bir sirketi var. Onlarla iletisime gecebilirsin. Firmanin ismi TABAMA. firma Bursa`da.

Gerekirse ben sana yardinci olabilirim.

dostum yardımcı olursan sevinirim. birde bu tip makinaların fiyatı kaça mal olur. ikinci el bulma imkanı olurmu .

internette bi yerdee görmüstüm kardes yerini tekrar bulursam sana haber veririm uygun fiyatlaraydi birde bakayim bulabilecekmiyim

internette bi yerdee görmüstüm kardes yerini tekrar bulursam sana haber veririm uygun fiyatlaraydi birde bakayim bulabilecekmiyim

bulabilirsen makbüle geçer. bende araştırıyorum ama hangi makina ne durumda ne kadar işimi görür bilmiyorum. üni den bi kaç mak. müh. arkadaşla da irtibata geçmeyi düşünüyorum açıkcası..

ama önce bi ön araştırma yapmak istiyorum.

sana apkant lazım fiyatlarıda öyle uçuz değildir.

Merhaba.
Evet algo16 doğru söylüyor size abkant pres lazım. Kaç metre büküm yapacağınız ve hangi kalınlıkta malzemeyi bükeceğinize bağlı olarak tezgah değişir. Örneğin bizde 135 ton 3m tezgah var ve maksimum 4 mm bükebiliyoruz. Sıfır fiyatı ise 90.000 tl civarında.

Geri