Sabrımızı Taşırmayın!

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
25zpgyd.jpg

21cxx1t.jpg

nq5p3n.jpg

u3aj6.jpg

2utnuwo.jpg

a32fc4.jpg

vzwoi9.jpg

5luyw4.jpg

25a2eer.jpg

keheok.jpg

1evmh.jpg

28vzl2s.jpg

zjbfau.jpg

9qjoxs.jpg

24fiubk.jpg

d9us1.jpg

2drvq7k.jpg

2lkbqzs.jpg

Antu'nun bu anlamlı introsunu buradan indirebilirsiniz

Her takım kendine haksızLık yapıLdığını düşünüyor.
Herkes kendince hakLı

Bu oyuncuların hepsi geçmişte ceza alan futbolcular ceza almayan yok .Yanlız şöyle bir konu var Fenerbahçe takımı Emre gibi bir futbolcuya neden bu kadar tahammül ediyo anlamıyorum bu takım isterse dünya yıldızlarını getirir.Bu futbolcu Fenerbahçe'ye zarar verir.

Cok güzeL anLamLı bir yazı oLmus. . .

Sonuna Kadar Bu işin ARkasındayız..

Ayrımcılık dewam ettikçe tavrımızı ortaya koycaz...

gs medyasının igrenç adaletsiz yüzünü bi kez daha gorduk ve emreye ceza verdiler yazıklar olsun ne diyelim

Bakın Burada Bir AdaLetsizLik Varsa Bende Paso Resim Koyarım Yok AneLka'nın ELidir, Yok Bu Sene Hangi Maçtı Tam HatırLamıyorum Bir Başka ELLe AtıLan GoLü Vardı Fenerbahçe'nin Şimdi BunLara Girersek İşin İçinden Çıkamayız...

Geçmişte VeriLmedi Diye Bundan Sonra Hiç VeriLmesin Mi Demek İstiyorsunuz ? Buradan Bu Çıkıyor, Bir Yerden BaşLanması Lazım Yoksa Her Maçtan Sonra BöyLe HakemLerde HakemLer AdaLette AdaLet Diye DiLenir Bütün TakımLar...

Sadece Bir Takıma DeğiL Her Takıma Eşit AdaLeti Savunuyoruz Sonuna Kadar, Bu Yüzden BizLere Kötü ÖrnekLerLe GeLmeyin, Ayrıca Şunu Da SöyLemek İstiyorum Ki Emre'yi Kimse MiLLi Takımdan AzLetmemiştir, Fatih Terim'in KişiseL Tercihidir, Avrupa Şampiyonasında Hakan Şükür'ü Götürmedi O Kadar Tepki ALmasına Rağmen Fatih Tekke, Mehmet YıLdız Da ALınmadı OnLar Ne YaptıLar Peki OnLarda Mı AzLediLdiLer Bence Bu Çok Saçma Sapan Bir OLay...

sanki 10 mac verdiler 1 macla kurtardığına dua etsin. Karşılaştırdığınız adamda Tugay. Elinizi vicdanınıza koyun Tugay kadar efendi adam varmı acaba su dünyada. Ingilterede neredeyse Sir ünvani verecekler adama. Ayhanla Hasan doing yaptıgından cekti cezasını 6 ay madem ole vereydiler emreyede 6 ay ceza ozmn yazardınız bunları... gökdenizin yaptığı cezasızmı kaldı? adamın ailesini arabasını kurşunladılar. 7 ay ceza aldı. e verselerdi emreye 7 ay ceza ozaman konuşurdunuz. Bole resimlerle falan olmuyo bu işler. Bulmuşunuz futboldan anlamayan bi federasyon başkanı. 1 mac cezayı emre öpsünde başına koysun.

Realist Dayıma Katılıyorum Çok Doğru Söyledikleri ;)

Bu Arada Yanlışlıkla Tsk Ettim Geri Verin Laa :D

kim ne derse desin,3 büyükLer ihtiyaçLarı oLmadıkLarı haLde kayırıLıyor,hepimiz aynıyız kabuL edeLim,buna öyLe bi aLışmışız ki aLeyhimize bi karar veriLse direk sinir küpü oLuyoruz..

SavundukLarı Adama Bakın =) Tümerın Kankası Para Göz Emre BeLezoqLu =) KahkahaLar İçinde Okudum Antunun Bu HazırLadıqı Yazıyı..Hıı Ayrıca Yukarıda Arkadasın Dedıqı Gıbı eLLerLe KoLLarLa Attıqınız GoLLeri Ne Çabuk Unuttunuz ?? Sahanızda BıçakLama oLayı oLdu Neden O Sövduqunuz Federasyon Size Ceza Vermedı..Oysakı Bıze 3 Maç Saha Kapatma VermişLerdi Aynı oLayda.. :goz:

MozoLe Miяach;4143950' Alıntı:
SavundukLarı Adama Bakın =) Tümerın Kankası Para Göz Emre BeLezoqLu =) KahkahaLar İçinde Okudum Antunun Bu HazırLadıqı Yazıyı..Hıı Ayrıca Yukarıda Arkadasın Dedıqı Gıbı eLLerLe KoLLarLa Attıqınız GoLLeri Ne Çabuk Unuttunuz ?? Sahanızda BıçakLama oLayı oLdu Neden O Sövduqunuz Federasyon Size Ceza Vermedı..Oysakı Bıze 3 Maç Saha Kapatma VermişLerdi Aynı oLayda.. :goz:

Yiğidi öLdür Hakkını Yeme Dai.

Luciano'yu NasıL Unutursun :)

GaLatasaray - Fenerbahçe Maçı Tarih AkLımda DeğiL

Adam GözLer Önünde VoLeyboL Oynadı.

TahrikLere AÇık, Tartışma Yaratacak Bir Konu Bu.Başka Takim Taraftarının MüdahiL OLmaması Uygun OLacaktır Görüşündeyim.Sonuçta Tepki Medeni ÖLçüLer Çerçevesinde DiLe GetiriLmiştir.
Her Konu Burda TratışıLacaksa Bu İşin Sonu GeLmez.Fenerbahçenin Bu Sene İsteniLen Performansı Sergilememesi Hakem HataLarının GünDeme GeLmesini EngeLLedi.Bu Sene Canı En Çok Yanan Takım OLmasına Rağmen Hiçbir Tepki Vemedi.Çünkü Takım Arkasında Durulacak Bir Futbol Oynamıyor.Fatih Terim Nabza Göree Şerbet Vermesini İyi BiLen Biri.Hakan Şükür Yüzünden Görevden ALınan Ersun Yanal'dan Sonra Hakanı Kadroya ALmak Zorundaydı.Çünkü DiyeT ÖdemeLiydi.Sonuçta Oda Bıraktı Peşini Hakanın.

Şu Anki PerformansıyLa Zaten Emre Ne MiLLLi Takımı Ne de Fenerbahçede Oynamayı Hakediyor

bıçaklanma olayında beşiktaşa 3 maç seyircisiz oynama cezası verildi
fenerbahcede aynı olay oldu sivas macında fenerbahceye peki neden ceza verilmedi
bunlarıda yazsaydın keşke..

sanki 10 mac verdiler 1 macla kurtardığına dua etsin. Karşılaştırdığınız adamda Tugay. Elinizi vicdanınıza koyun Tugay kadar efendi adam varmı acaba su dünyada. Ingilterede neredeyse Sir ünvani verecekler adama. Ayhanla Hasan doing yaptıgından cekti cezasını 6 ay madem ole vereydiler emreyede 6 ay ceza ozmn yazardınız bunları... gökdenizin yaptığı cezasızmı kaldı? adamın ailesini arabasını kurşunladılar. 7 ay ceza aldı. e verselerdi emreye 7 ay ceza ozaman konuşurdunuz. Bole resimlerle falan olmuyo bu işler. Bulmuşunuz futboldan anlamayan bi federasyon başkanı. 1 mac cezayı emre öpsünde başına koysun.

Bundan önceki federasyon başkanınıda biliyoruz.O yüzden o konulara hiç girme.

Elle gol atma olayına gelince bu olayla onun bi alaksı yok.Geçen sezon Beşiktaşta atmıştı elle bi gol hangi maçtı hatırlamıyorum ama.O zaman temiz lig istiyoruz diyenler hiç ses çıkartmamıştı.Ayrıca elle gol atan tek takım Fenerbahçemi?Maradonanın bile golü var elle atılmış.Atabiliyosanız sizde atın.Zor birşey deil demekki.Bundan 2 sene önceki son haftaki denizli maçında oyun 16 dk durdu.Sahaya yabancı madde yağdı.Normalde o maçın tatil olması gerekirdi.Ama Haluk ulusoyla özhan canaydın maçı gülerek seyrediyo.Peki siz o zaman nerdeydiniz?

Geri