"Sabotaj" iddiası

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Denizli'nin, takımda isteksiz gözüken bazı oyuncuları kadro dışı bırakacağı söyleniyor

tello045.jpg

Sezona çok kötü başlayan Beşiktaşımız'ın son olarak kendi evinde Kayserispor'a 1-0'lık skorla boyun eğmesi, camiamızı ayağa kaldırdı. Taraftarlar karşılaşmadan sonra kulüp başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet ederken, teknik direktör Mustafa Denizli de istifa sinyali verdi. “Yarın (bugün) başkanla görüşeceğim. Eğer istifamı isterse veririm” diyen Denizli, beklenen görüşmeyi dün öğle saatlerinde gerçekleştirdi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; başkanımız Yıldırım Demirören ile telefon görüşmesi yapan ve başarısızlığının sebeplerini anlatan Mustafa Denizli, içlerinden vurulduklarını ima etti. Kötü sonuçlarda sorumluluğun öncelikle kendisine ait olduğunu belirten Denizli, durumu düzeltmek için birçok alternatif çözüm yolu bulunduğunu kaydetti.

“Git” derseniz giderim

Toplantının başında ilk olarak göreve devam edip etmeme konusunu gündeme getiren Mustafa Denizli, “Başkanım, işler yolunda gitmiyor. Taraftarlarımız kötü gidişten sizi sorumlu tutuyor ama teknik direktör olarak bu tablonun birinci sorumlusu benim. Durumumuzu düzeltmek için birçok alternatif çözüm yolu var. Bunların hepsini ortaya koyup, bir karara varmalıyız. Beşiktaş'ta birçok şeyin değişmesi gerekiyor. Gerekirse ben istifa etmeye hazırım. Eğer görevi bırakmamı isterseniz, hemen sözleşmemi feshederim. Böyle bir durum benim için hiçbir şekilde üzüntü verici olmaz. Bu kulübe nasıl gurur ve şerefle geldiysem, aynı şekilde giderim” dedi.

Başkan Yıldırım Demirören ise, “Göreve kalmanızı istiyorum. Sonuna kadar arkanızdayım” diyerek, kendisiyle devam etmek istediklerini bildirdi.

Beşiktaş'ın başarısı için ne gerekirse yapmaya devam edeceğini vurgulayan Demirören, “İstifa sözünü bir daha telaffuz etmemenizi rica ediyorum. Ben sizi ilk göreve getirdiğim gün ne kadar inanıyorsam, şimdi de aynı şekilde inanıyorum. Bu takımı toparlayacak biri varsa, o da sizsiniz. Takımla ilgili her türlü tasarrufunuzda yanınızda olacağımı bilin” diye konuştu.

Denizli, başkan Demirören'in bu sözlerinin ardından takımın başarısızlığının nedenlerini anlattı. Bazı önemli oyuncuların bekleneni veremediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

Sağlam dönemi gibi

“Kamuoyunun bilmediği bazı olaylar var. Takımdaki birkaç önemli futbolcu kendilerine dikkat etmiyor. Bunların aklı geçen sezonki çifte kupada kalmış. Kendilerini hala kral zannediyorlar. Büyük umut bağladığımız bu futbolcular maalesef kendilerinden bekleneni veremedi. Ertuğrul Sağlam döneminde de bazı oyuncuların isteksiz tavırlar içinde olduğunu duydum. Kişiler hiçbir zaman kurumların önüne geçmemeli. CSKA Moskova ile oynayacağımız maça 10 gün var. Bu süre takımı toparlamak için yeterli. İlk etapta birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakmayı planlıyorum.”

Takımdaki operasyonu bugün başlatması beklenenen teknik direktör Mustafa Denizli'nin ‘isteksiz' oynamakla suçlayıp, kadro dışı bırakacağı oyuncuların başında Bobo ve Tello'nun geldiği iddia edildi.

Karakartal.com

Demirören Serdar bilgili dönemi hakkında inceleme başlatmış raporlar hazırlatmıştı. Şimdi kendi dönemi hakkında raporlar hazırlatsın bakalım

mustafa hocanın babacan tavri yaramadı tabi bu aklı bi karış havada futbolculara

terim şart :D

7 cı hafta 7 puan olmasın skandal degıl süperlig yıkılır gıbıme gelıo

başkanımızın yedekte hoca adayı vardır mustafa denizli ye şut hemen yeni bir av yeni bir kurban aynen böyle olacak hepimiz yiyeceğiz şimdiden AFİYET OLSUN!!!!!!

Geri