Sabit Flash

onurhan

New member
Reaction score
0
html ile yapılan sitede flash menü kullandım... Sitenin diğer sayfalrına her girildiğinde flash menü de yeniden yükleniyor.... Bu menüyü nasıl sabitlerim? Yani sayfa değiştiğinde menü kalacak ancak sayfa değişecek.. Bu nasl olur ?:melek

her sayfa da flash menü değişik mmi ?
yani index e menu.swf yi
irtibat sayfasına menu_iritnat.swf yi falan mı koyuyosun?

flash her sayfada yeniden yuklenir

orhan kardeş benim bildiğim html ve asp sayfası her yuklenişte yani sayfa her seferde tekrar acılışta flash yeniden yuklenir. bence diğer sayfalar için flashı istediğin yerden başlatabilmek için tekrar hazırlaman lazım. en azından ben böyle düşünüyorum :d:goz:

Ya siteyi tamamen flash yapicaksin yada iframe kullanicaksin, bi sayfada flash iframedede flashten verdigin sayfalar cikicak.

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar... Bu arada adım orhan değil onurhan... Dalgiç arkadaş demek istediğime yakşalmış... Flash menü aynı zaten bu nedenle aynı flashın her sayfa değişmesinde açılmasını istemiyorum.qplot un verdiği dosyayı indiriyorum..

umarım ısıne yaramıstır arkadasım

maalesef verdiğin dosyadaki hazırlanmış sitede her link ayrı sayfa açıyor.demek istediğim bu değildi... Demek istediğim ajax mantığı... yani sadece sayfalar değişecek ama flash kalacak, sadece bir kere yüklenecek.TEşekkür ederim ilginize...

arkadasım locala yada ftpye atsaydın anlardın tam senın ıstedıgın sey o ama sen locala at bak bakalım nasılmıs ok

dostum ben asp.net'ten başka dil bilmiyorum; o işide tam olarak nasıl olur bilmem fakat menü eger çok geç yüklenmiyorsa menünün arka plan rengiyle sitenin arka fonunu aynı kullanırsın ve / veya flashı 3 yada 4 part'a böl resimlerdeki slice mantığını kullan yani.. ben öyle çalışıyorum partların boyutu ufak olunca zaten sayfaya 2.kez giren temp'ine sayfayı yüklediğinden çok çok hızlı açılır ve sanırım böylelikle sorunu halledersin yardımcı olabildiysek ne mutlu bize saygılar tüm milletimize...:vur

Geri