sabit diskim(D)yi illa sağ tıklayıp açabiliyorum

numansev

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.. sabit diskim D yi normal çift tıklayınca açamıyorum çünkü auto olarak sabitlenmiş çift tıklama sağ tıkla aç diyince açabiliyorum. buna nasıl bi çözüm bulabiliriz varmı bi fikri olan.. yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden çok tşk.....

kardeş d sürücüsündeki bilgileri c ye al ve d yi formatla sonra bilgileri yerine koy hayırlı olsun. ikinci bir ihtimal bittorrent.exe isimli küçük ve zararsız bir virus var o da bu işi yapıyor olabilir selamlar

Bilgileriniz ve paylaşımınız için teşekkürler

Bittorrent.exe bendede var kuzu kuzu yasayıp gidioz sorunsuz ama oyle bır sorun olusturdugunu gormedım henuz ama varsa kaldırmak ıcın kaspersky yukleın kesın kalkıor pc de varmı yokmu ogrenmek ıcın ıse C-Windows-Bittorrent.exe varmı die bakın bu kalasorde bittorrent.exe var ise virüs de var

nero gizli dosyaları gösterir

nero express programını aç veri diski oluştura tıkla,ekle butonuna bas ve d sürücüsünü seç.d ana dizininde autorun.ini,autorun.exe kısacası autorun la başlayan herşeyi sil
ayrıca varsa osa.exe , host.exe , copy.exe adında dosya varsada onlarıda sil ve bilgisayarı yeniden başlat.rahatlıkla girebilirsin d sürücüsüne.

arkadaşın dediğine katılmıyorum Kaspersky bittorrenti yakalıyor ama silemiyor
ayrıca autorun.inf de bir çeşit virus
en basit ve sağlıklı silme F-Secure Antivirus gerisi yalan

kardeşim hiçbirini yapma bu söylenelerin bende de aynısı oldu nod32 yi forumda arat ve indir , güncelle ve güzelce tarat bu sorun ortadan kalkar

ya bi antivürüsile hallet ya da gizli klasörleri göster seçeneğini işaretleyip D: ana dizininin içinde Ravmon veya bittorrent veya autorun diye dosyalar varsa onları sil.

internet explorer acınca ustte ki çubukda hacked by godzilla yazıyor mu?

Tahres' Alıntı:
arkadaşın dediğine katılmıyorum Kaspersky bittorrenti yakalıyor ama silemiyor
ayrıca autorun.inf de bir çeşit virus
en basit ve sağlıklı silme F-Secure Antivirus gerisi yalan
F-Secure Antivirus ne demek?Virüs programımı? :> Kaspersky Dünyanın En iyisi...% 98 Oranında güvenlik saglıyo kardeşim...Tersini söyleyen varsa ispatlasın!...

small-k adında kendi halinde geçinen bir virüs.... partitionlara formatlamakla geçecek bir firüs değil.... komple harddiske format atmak lazım..... dosyalara değil fat veya ntfs dosya sistemine bulaşıyor.... güncel bir virüstür.... kopyası bende mevcut isteyen arkadaşlara gönderebilirim :)))

kaspersky yalan dostum bitdefenderi tavsiye ederim herşyi yakalıyo sil olarak ayarlarsan da siliyo maaşallah

TAHRIBATT' Alıntı:
small-k adında kendi halinde geçinen bir virüs.... partitionlara formatlamakla geçecek bir firüs değil.... komple harddiske format atmak lazım..... dosyalara değil fat veya ntfs dosya sistemine bulaşıyor.... güncel bir virüstür.... kopyası bende mevcut isteyen arkadaşlara gönderebilirim :)))

nie partitionlara format atmakla geçmesinki o şekilde de dosya sistemini yenilemiyormu.?

foton38' Alıntı:
kardeş d sürücüsündeki bilgileri c ye al ve d yi formatla sonra bilgileri yerine koy hayırlı olsun. ikinci bir ihtimal bittorrent.exe isimli küçük ve zararsız bir virus var o da bu işi yapıyor olabilir selamlar

Kardeş en doğru çözüm bu. foton38 kardeş seni de tebrik ediyorum. Bizim okulun bilgisayarlarında da bu sorun vardı hoca çözemedi beni çağırdı aynen böle yaptım ama ben bittorent i bilmiyordum. Saol

sorun sorunu??

fatihtekin' Alıntı:
Kardeş en doğru çözüm bu. foton38 kardeş seni de tebrik ediyorum. Bizim okulun bilgisayarlarında da bu sorun vardı hoca çözemedi beni çağırdı aynen böle yaptım ama ben bittorent i bilmiyordum. Saol

Arkadaşlar sorun sadece regedit dosyasına yapışan autorun.vbs diye bir kayıt. bu kayıt c, d, yada herhangi kullanımda olan yerel sürücüleri kilitliyor ve otomatik açtırtmıyor. Bunun için başlattan çalıştıra tıklayın ordan regedit yazıp entıra basın. açılacak ekranda regeditte autorun.vbs diye aratın bende 2 türlü geldi diğeride mount diye bir yere atmıştı neyse yada olmadı autorun diye aratırsanız zaten kendisi 15 20 arama sonra sizde göreceksiniz autorun.vbs altında c veya d nin işaretli olduğunu ama o dosyaları silmeyin silince yeniden geliyolar yapmanız gereken sadece yetkilerini kesmek. yetkilerini kesince başka bişey olmuyo ve siz kullanmaya devam ediyosunuz. eğer yapamazsan arkadaşım regedit kayıtının yedeğini gönder sana yerini bulup silebilirim [email protected] maile atarsın. haa bu arada fotmat felan da atmayın ufak bir sorun için.

F-Secure Antivirus ne demek?Virüs programımı? :> Kaspersky Dünyanın En iyisi...% 98 Oranında güvenlik saglıyo kardeşim...Tersini söyleyen varsa ispatlasın!...

dünyanın en iyisi dediğin program ne zaman birinci seçildi ben hiç hatırlamıyorum 2005 te MKS vardı birinci seçildi adamlar maden o kadar iyi worm ları neden yakalamıyor trojen dedinmi bir iki 3. de direk patlıyor :) bende ilk başta senin gibi düşündüm kaspersky i kurdum ne güzel geçinip gidiyoduk tabi ağda virus çıkana kadar :))) F-Secure eski F-Prot tur bu arada ve ben üstüne tanımam varsa söyle dosta virüs silecek ve dosyalara zarar vermiycek :)))

ersin135' Alıntı:
kardeşim hiçbirini yapma bu söylenelerin bende de aynısı oldu nod32 yi forumda arat ve indir , güncelle ve güzelce tarat bu sorun ortadan kalkar

arkadaşa katılıyorum diğer programlar yalan en iyisi Nod32 hayırlı olsun

clonemerke' Alıntı:
Arkadaşlar sorun sadece regedit dosyasına yapışan autorun.vbs diye bir kayıt. bu kayıt c, d, yada herhangi kullanımda olan yerel sürücüleri kilitliyor ve otomatik açtırtmıyor. Bunun için başlattan çalıştıra tıklayın ordan regedit yazıp entıra basın. açılacak ekranda regeditte autorun.vbs diye aratın bende 2 türlü geldi diğeride mount diye bir yere atmıştı neyse yada olmadı autorun diye aratırsanız zaten kendisi 15 20 arama sonra sizde göreceksiniz autorun.vbs altında c veya d nin işaretli olduğunu ama o dosyaları silmeyin silince yeniden geliyolar yapmanız gereken sadece yetkilerini kesmek. yetkilerini kesince başka bişey olmuyo ve siz kullanmaya devam ediyosunuz. eğer yapamazsan arkadaşım regedit kayıtının yedeğini gönder sana yerini bulup silebilirim [email protected] maile atarsın. haa bu arada fotmat felan da atmayın ufak bir sorun için.

evet arkadaşın dediği gibi yapınca düzeliyor...

Geri