Sabit disk D açılmıyor :( Yardım lütfen

Deep freeze kullananalarda böyle şeyler görülüyor . Sisteme zarar vermiş gibi görünüyor .
Dp sil bak bakalım açılcak mı ?
Sistem dosyaları bozulmuş büyük ihtmalle .
Birde virüs taraması yap .
hiçbirinden sonuç alamazsan Format at başka türlü sorun çözülmez .

dostum yapabileceğin tek şey var partitionmagic le tekrar d yi bicimlendireceksin sonra data kurtarmayla (getdataback mesala) dosyalarını kurtarmaya calışacaksın,

bunlar cevap değil sadece kaspersky ile tara ve sonrasında süper antispyware ile tara sorunun çözülür.durumdan haber versen seni bilgilendiririm.

walla formattan başka bi seçeneğin yoq gibi

dakyanos' Alıntı:
bunlar cevap değil sadece kaspersky ile tara ve sonrasında süper antispyware ile tara sorunun çözülür.durumdan haber versen seni bilgilendiririm.
virüsle ne alakası var + gözünü önünü bile göremiyen kaspersky gibi dandik bi antivirüs napabilirki bi işe yaramaz nyse onuda geçelimde kardeş walla aynısı banada oldu tek çaren format atman gerkiceq. he bide partination magic diye bi program var onu yükle diskin içindekileri kurtarabilirsin

Bence de virüs temizlemeyle çözülecek bir problem gibi durmuyor. Hard-Diskinin partition yapısı hasar görmüş gibi. Ama gene de virüs taramayı da bi dene. Yapmadım demezsin. Virüs işi yararsa yedeklerini alıp d'ni tekrar oluştur. Ama dediğim gibi format gözüküyor sonu. Veri kurtarma için de File Scavenger'ı kullanabilirsin. Bir keresinde 300gb harddiskimin %80ni kurtarmıştı.

Deep freeze kullananalarda böyle şeyler görülüyor . Sisteme zarar vermiş gibi görünüyor .
Dp sil bak bakalım açılcak mı ?

data kurtarmayla (getdataback mesala) dosyalarını kurtarmaya calışacaksın,sonra partitionmagic le tekrar d yi bicimlendireceksin.

d diskini birleştirmeyi dene bakalım

Eğer bunlarda olmassa Kopmle bi format çek sen.!Ama ilk önc gördüğüm gibi o açılmayan sürücün yedek sürücüsüyymüş...:eek:ha :durdurun

kardes birde scandisk yap hasarlı dosyaları düzeltmeye yarar birde bunu dene...

shekhil' Alıntı:
kardes birde scandisk yap hasarlı dosyaları düzeltmeye yarar birde bunu dene...

Arkadaş doğru söylüyor.. Buna çok benzer bi durum benim de başıma gelmişti. Scandisc çok işime yaramıştı.. Hiçbir şey yapmadan önce scandisc'i çalıştır.. Belki kayıp vermeden bu işten sıyrılırsın..
Ama bizi bilgilendir ki yardımcı olabilelim..

virusle alakası yok! xp cdsini tak boot ettir ilk onarım seçeneği çıkınca r ye bas konsola geç ondan sonna komut sisteminde scandisk /r/p yaz bekle düzelmesse patitionmagicden bi kontrol et checkdisk fix eror gibi seçenekler var sadece dosyalar değil fat sistemi bozulmuş ...

Beyler benim usb flahs diskim vardı ondan bulaşan bi virus sanırım flahs bellegi biçimlendirdimm geçti ama C ve D hala aynı normalde girebiliyorum içine klasor secenegini tıklayıp ama normal şekilde bilgisayarımdan tıklayınca acılmıo =(( Hangi virus programını önerirsiniz bana ?

nod32 kullanıyorum, çok memnunum.. hem sistem kaynaklarını tüketmiyor hem de çok kuvvetli bir güvenlik sağlıyor.. tek handikapı enfekte olmuş dosyayı kaspersky gibi virüsten arındırarak kurtarma gibi bi kabiliyeti yok.. direkt olarak o dosyayı virüsle beraber siliyor..

Ya burda yazılanların bu sorunla bir alakası yok.Googleden dracula antivürüs programını arat.küçük bir dosya.Kur ve flash dıskınıde tak.temizle de bi kaç sanıye içinde olay tamam.

Geri