"Sabaha kadar uyumadım"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Derbide attığı müthiş gole rağmen sahadan 1 puanla ayrılmalarına üzülen Moussa Sow, geceyi uykusuz geçirdi. Senegalli futbolcu taraftar hakkında, “Daha ne yapsınlar” derken, Play-Off'lar içinse umutlu konuştu.

Saracoğlu’nun ağzına kadar dolu tribünleri önünde 2-0 öne geçtikleri Galatasaray karşısında 1 puana razı olan Sarı-Lacivertliler’de hüzün hakim... Takımdaki en üzgün isimlerin başında gelen futbolcuların arasında ise kuşkusuz Moussa Sow da var. Derbinin açılış golünü kaydederek, Saracoğlu tribünlerini bayram yerine çeviren Senegalli futbolcu, dünkü antrenman öncesi arkadaşlarına farkı 2’ye çıkartmalarına rağmen sahadan 1 puanla ayrılmalarının kendisi için kabul edilemeyecek bir şey olduğunu ifade etti. Üzüntüden sabaha kadar uyuyamayan Sow’un, “Galatasaray’a attığım gol belki de şu ana kadar attıklarım arasında en güzeliydi. Ayrıca ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olma şansını da yakaladım. Ancak sonrasında yediğimiz 2 gol sevincimi yarıda bıraktı” dediği öğrenildi.

‘Taraftar daha ne yapsın’

Takımlarına müthiş destek veren Sarı-Lacivertli taraftarlara da teşekkür eden Senegalli futbolcu,
“Ben böyle bir taraftar görmedim. Takımları için ellerinden gelen her türlü desteği veriyorlar. Daha ne yapsınlar... Üzüldüğüm noktalardan bir tanesi de onları stattan galibiyetle uğurlayamamak oldu. Ancak şu da bilinmeli ki, Galatasaray beraberliği beni her zamankinden daha çok hırslandırdı” ifadesini kullandı.

http://www.fanatik.com.tr/Sabaha-kadar-uyumadim_3_Detail_34_256307.htm

Size Dünyanın en ilginç sorusunu sormak istiyorum Derbide ilk yarım saatte durum 2-0 iken Her galatasaraylının aklına gelen şeyler nelerdir? Şıklara bölebiliriz arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum :)

Benim aklımdan geçen şuydu yalan söylemeye gerek yok şimdi 1 tane gol atarsan 3-2 veya 4-2 yeneriz diyordum ve attıktan sonra baya ümitlendim 2-2 oldu ve o son dakikada üst direkte patlayan şut gol olsaydı düşündüklerim gerçek olurdu ama olsun sizi sahanızda 75 dakika kalenize hapsettik rıdvan bile programında GS feneri kendi sahasında ezdi dedi diyecek başka söz yok herhalde.

ben rıdvanı ezmiş şu ezmiş filan demesini sormuyorum sizin aklınıza gelenleri soruyorum benim çevremdeki arkadaslar hep " tüh ulan yine fark yiyecez " dediklerini belirtmek istedim :)

Geri