kirklareli
New member
erkeklerin bazı dönemleri vardır. kendimizi biraz fazla artist görürüz böyle üzerimizde gereksiz bi cool tavır olur.ama benim burda anlatacağım bu hal değilde ben bu haldeyken nasıl darmadağın olduğumdur.üniversitede 5. yılım iyiden iyiye herkese çöm muhabbeti yaptığım zamanlardayım yani.dersim saat 10.50 de başladığı bi gün saat 9.30 da kalktım.duş aldım hazırlandım bi hava bi trip evden çıktım otobüse bindim.kızın biri elimdeki kitapları alıyım deyince allah allah tempra direk.neyse elleride poz veriir gibi yukarı kaldırdım demirlerden tuta tuta gidioz.ben tam kızı keserken arkadan çocuğun biri pişt dedi.bakıom salak salak işaretler yapıyor eee otobüste kalabalık eee bende kıdemliyim ee çocuk çöm.dedim hayırdır birader?çocuk şaşırdı abi falan derken hemen önümde oturan çocuk abi dedi bi önüne bak .allahım bi baktım kotun düğmeleri açık ve sabah ereksiyonu durumu benim pembeli tazmanyalı boxer ortada.sonrasını yazmayacağım bu rezillik bana yeter ama sadece şunu diyeceğim allahım neden aşık olduğum kızda o o otobüste olmak zorundaydı?nedennnnnnnnnnnnn?:vur