:: Saaalak Turkcell Saaalak Turkcell ::

Tycon

New member
Reaction score
0
Baktım ki turkcell kullanıcılarına e-posta hizmeti vermeye başlamış! Dedim ki şimdi girip kendime güzel bir eposta adresi alayım bari, başladım isimleri denemeye :)

Dünya kadar para harcarlar bu işlerin alt yapısı için yada bir aksilik olmaması için ama gerizekalı bilgi işlem bölümündekiler hiç böyle bişeyi akıl edemezler!!!

[email protected] olmadı
[email protected] olmadı
[email protected] olmadı (beklemiyordum zaten)
[email protected] olmadı
[email protected] oldu :)
[email protected] oldu :) BEN ALDIM ehehehe

aklınıza bu tarz isimler geliyorsa bence denemeye başlayın!

wayyy uyanık seni bende hemen alıyım bi kaç tane saoL baba ;)

helal olsun valla benim aklıma gelmemişti
koptum gülmekten :clap:

Selamlar Öncelikle bu bilgiyi paylaştığın için tşkler. Bende admin_... die bi mail adresi aldım fakat mailin altına aynen şunu ekliyor : ( TurkcellE-PostaAdresi, Turkcell'in abonelerine sunduğu bir e-posta servisidir. Bu servis ile yapılan haberleşmeler kişiye özeldir, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.'den gelmemektedir. ) Yani o kadarda salak değiller.. Yinede saol nede olsa türk milleti çok okumayı sevmiyor. Mesajın en altında bulunan bu uyarıyı görmezler :)

asıl güzellik bir arkadaşına yada birisine mail adresini verirken oluyor! düşünsene bi kız benden mail adresimi istediğinde [email protected] diyecem :)

ben burda açıkçası bi salaklık durum göremedim..

tabi ki ben de denedim administrator@turksel com da yoktu mesela...

ayrıca ankara@, istanbul@, gibi mailler de kapalıydı....

merak etmeyin arkadaşlar, türkselin bilgi işlemcileri gayet sağlam ama bakmayın patronlar yüzünden böyle gözüküyorlar dışarıya karşı...

-----------------------------------------------------------

size son olarak farketmediğiniz bi şeyi söyliyim.

türkselin sitesi: www.turkcell.com.tr

bizim aldığımız mail: kullanıcı@turkcell.com <---> .tr uzantısı olmadığını farkettiniz mi?

yani com.tr'nin exchangini dışarıya açacak kadar salak değiller galiba.

www.turkcell.com a girince index aynı.

ama herhangi bir linke tıklarsanız, com.tr/bilmemne çıkıyor.

------

Varmı Turkcell bilgi işlemde çalışıpta burda hackhell'de gezinen filan? Varsa biraz ayıp ettim çocuklara galiba :)

yaw walla tüm önemli adresleri bulmuşsunuz bende alacaktım vazgeçtim bukadar açık varken millet aldığı adresleri tekerteker kaybeder :) sizi uyanıklar sizi:)))

Güzel tespitler . Siz yarın birgün bu maillerden millete mail atsanız , milletten bazı şeyler isteseniz şifre filan herkes seve seve verir.
:D

Türk milleti nede olsa

bir cep tel numarası ile birden fazla alınabiliryor mu mail?

ee bize ne kaldı ki :D
neyse en iisi kendi ismim üzerine alıyım ... zamanla geri alınır o mailler .. ewn azından öyle tahmin ediyorum .. ama turkcell in bu denli tedbirsiz olabileceklerini tahmin edemiyodum ...
harbiden enayiler yaaa :D

Tycon' Alıntı:
Hava atacağına burda paylaşsaydın o zaman???

Hava atmak degiL amac.. bu da bir payLa$im..

Edit: onLari aLmamin ustunden 1 hafta gecmesine ragmen haLen guzeL isimler alabiliyorum :)

[email protected] =)

ben hala türkselin enayilik yaptığına dair bir delil göremedim.

tamam bazı hint isimleri kilitlerler ama onlarca mail adresi var alınabilecek.

bana mesela bilgiislem@türksel.den mail gelse hayatta itibar etmem.

ama normal kullanıcılar inanabilir.

destek@, yardim@,.. şimdiye kadar kimse böyle bir mailden mail almadı di mi.

bundan sonra bana gelirse düşnürürüm ki, türkselin mail adresi servisini alanlar yollamış.

aslında bunu halka duyurmak lasım, kanmayın diye.

kandıranlara da bi şey diyemem. internet herkesin...

Geri