Sağlam: Yurt dışından 4-5 teklif var

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisine şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif olduğunu ve en uygun, kendisine en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğini söyledi.

32405.jpg

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt dışından 4-5 ayrı kulüpten teklif aldığını belirtti.

Sağlam, bazı arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiği Kayseri'de, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tarafından Erciyes Dağı'nın eteklerindeki Kızıltepe'de düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Sağlam, Kayseri'de çok güzel günler geçirdiğini, fırsattan istifade ihmal ettiği dostlarını ziyaret etmek için Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Devre arasına kadar çalışmayı düşünmediğini belirten Sağlam, kendisine yurt dışından da bazı teklifler geldiğini belirterek, ''Şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif var. En uygun teklifi, kendimize en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğiz. Devre arasına kadar çalışmayı düşünmüyorum'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR ÇOK BAŞARILI

Kayserispor'u çok başarılı bulduğunu da belirten Sağlam, ''Kayserispor'da şu anda çok güzel bir ortam var. Geçen sezon da çok başarılı bir sezon geçirdiler. Bu sezon da çok başarılılar. Tolunay Kafkas çok sevdiğim arkadaşım ve çok başarılı. Çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Herkesin Tolunay hocaya destek vermesini istiyorum'' dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar

yoLu acık oLsun coq ii adam....
ertuğruL sağLam
adam gibi adam

adam gibi adamın Allah gonlune gore versin bjk degerini bilemedi yazık:(

Katar ?
Kuveyt ?
İran ?
Irak ?

Hangisinden aldın teklifleri ?
:durdurun

Yolun açık olsun .
Sakın Fatih Terim kovulunca yada istifa edince Milli Takımın başına geçmeyi Düşünme !
:goz:

BU tür şeyleri neden açıklarlar hiç anlamam.
Teklif varsa, görüş, kabul et, git, görelim..

YIllarca Necati Ateş, "Avrupa'nın Üst düzey 4-5 takımından teklif alıyorum" diyordu yılda 2-3 kez..

Şu anda İspanya'nın 2.Liginin "Üst Düzey" bir takımında...

katar kuveyt bilmem neresi hiç farketmez.. adma her yerde adamdır.. küçümsemek pek doğru değil

ertugrul hoca bundan sonraki haytında basarılı olucaktır nereye giderse gitsin. bjk deki karısıklık yuzunden kariyeri ktou etkilendi insallah bundan sonra basarılı olur

Zamanıdır Git Yurt Dışına Kurtar Kendini Yoksa Bu Sistem Seni De Harcar...

Geri