Sağlam: "Gordon için biraz sabır"

Mr.Ram

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Ankara’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yeni dönem için transfer toplantısı yaptı. Sağlam’a tam destek verdiğini söyleyen Demirören, "Beşiktaş kötü günlerde kenetlenmesini bilir. Zor günlerimizde teknik heyeti değiştirmeyi asla düşünmedik. Bu yıl hakem hatalarının aleyhimize olmasına rağmen taraftarlarımızı mutlu edecek istikrarlı bir futbol izleyemedik. Beşiktaş’ın başarısı için yeni sezonda gerekli tüm imkanlarımızı kullanmalıyız" dedi. Yapılan transferlerde istenilen performansı alamadıklarını itiraf eden Sağlam, "Higuain ve Diatta gibi oyunculara sabredilmesini isterdim. Bu yıl olmazsa gelecek yıl mutlaka başarılı olurlardı. Higuain kiralık olarak verildi. Gelecek yıl takımda yer alırsa başarılı olacağını umuyorum. Gordon istediğim özellikte oyuncu. Biraz sabır istiyorum. Takıma faydalı olacaktır. Gelecek yıl için hatalı işlerden uzak kalacağız. Çünkü bu sezon yaşadıklarımızdan gerekli dersleri çıkardım."

Fedakarlığa hazırız

Başkan Demirören, Mehmet Özdilek, İlker Özbilek, Yılmaz Ekergil, Reşat Çağan gibi tecrübeli isimlerden oluşturulacak transfer komitesinin desteği ile yeni sezonda büyük işler başaracaklarını belirtirken, "Tribünleri mutlu edecek takım için yönetim olarak bizler her türlü fedakarlığa hazırız. Camiamızı mutlu etmek benim ve arkadaşlarımın olduğu gibi sizlerin de öncelikli işi olmalı" ifadelerini kullandı.
kaynak_dha

saglamında gordonunda .@ ulan kepaze ettınız bızı serefsızler

son yıllarda edindiğim tecrübelerden anladığım kadarıyla insanoğlu ,özelliklede bunlardan Beşiktaş taraftarı olanlar sabır taşından daha dayanıklılar çünkü eminimki bu Beşiktaşın karşısında sabır taşı olsaydı kesinlikle çatlardı...
paramız yok ,başkanımız geleceğe ait bütün gelirleri kırdırdı bide etimize butumuza bakmadan stat işine girdik mali olarak hepten küllüm olduk o yüzden mecburen önümüzdeki sezonda gordon gibi kazmalarla yola devam edeceğiz diyeceklerine çoluk çocuk kandırırmışcasına açıklamalar yapıyorlar

demirören qeldiqinden beri yaptıqı tek sey takımda herkesi yolla yenılerini qetir olmadı bi daha olmadı bidaha her sene aynı hikaye asıl qıtmesı qerekenın kendısı olduqunu takıma en buyk zararın kendı olduqunu ne zaman anlıcak acaba cok merak edıyorum daha kac sene bıdahakı sezonu beklemek zorunda kalacaqız... zaten surda 3-5 sene daha qecse lig iki takıma dusecek fb-gs 2.trabzon oLacaz....

Geri