Sağlam gidiyor, Lucescu geliyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
35882.jpg
Lucescu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Shakhtar Donetsk'e 4 yılda 3 Ukrayna Ligi şampiyonluğu yaşattı.

Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...

Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.

Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.

KAYNAK​

yav ulan madem bu mircea bu kadar iyidi neden yoladınız şimdi neden çağırıyonuz ertuğrul sağlamda bence çok iyi bi hoca tartışılır ayrı

bence yönetim gitmeli cünkü yönetim sağlam a sadece türkiye liginde yetebilicek (o da tartısılır) bi kadro verdi şimdi fatura saglam a kesiliyo

ErtuğruL Hoca ßeşiktaş iLe oLmuyor.
NormaLde bence başarıLı bir teknik adam ama beşiktaşLa uyuşamadı bir türLü...
bence eğer gidicekse yerine Lucescu geLsin yoksa hiç gitmesin
Zaten yerine geLecek oLan teknik adamda 1 sene aLışma dönemi geçirecek yine aynı hesaba dönecek

bence lucescu Gs ya gelmeli..şu sıralar galatasaray teknik açıdan gerçekten ciddi sorunlar yaşıyor ve bu takıma bu hoca uymuyor kaantindeyim..Lucescu eğer ki bu takıma gelirse bırakın uefa finali oynamayı şampiyonlar liginde bile final oynarız ..o kadar da iddaa lı konuşuyorum..

ama bjk e ye sağlam ne kadar yakışıyor yakışmıyor bilemem tabi..

bence lucescu Gs ya gelmeli..şu sıralar galatasaray teknik açıdan gerçekten ciddi sorunlar yaşıyor ve bu takıma bu hoca uymuyor kaantindeyim..Lucescu eğer ki bu takıma gelirse bırakın uefa finali oynamayı şampiyonlar liginde bile final oynarız ..o kadar da iddaa lı konuşuyorum..

ama bjk e ye sağlam ne kadar yakışıyor yakışmıyor bilemem tabi..

Aynı şeyi Fenerbahçe'de yaşıyor bencede Lucescu fenerbahçeye geLmeLi Shock Hadi napacan $imdi :hhmanD

bizde bu yönetim olduğu sürece lucescu değil sir alex ferguson gelse kâr etmez.demirören gitse takım kendi kendine de oynar zaten

Bu medyada çıkan haberler cidden ilginç daha bir hafta önce atv de bizim stadyumda
lucescu sibbenin yerine galatasaray'a geliyordu şimdi ibre beşiktaşamı döndü ? : )

Adam Gibi Adamsın Hocam Buna Sözümüz Yok.Ancak Hep Söledım Yine Sölicem Biraz Daha Pişmen Lazımdı Aynı Rıza Çalımbaydaki Olay Başımıza Geldi.Ayrıca Şuan 3 Büyüklerin Alayıan Lucescu Lazım =)

yıldırım demir ören gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben inanmıyorum geleceğine lucenin takımı şampıyonlar liginde oynuyor durumuda gayet iyi takımın neden öyle bir takımı bırakıpta türkcell süper lige gelsin ki

luce gelsın bjk gene sampıyon.Adam gs yı sampıyon ettı.Bjk ye gectı bu takımı sampıyon yaparım dedı.100 yılda sapıon olduk.Hemde 1 yenılgı ıle oda sadece diyarbakırdı :D:D

Lecucu en sevdiğim teknik adamların basında gelio, oyun anlayısını seviyorum tıpkı benim strateji ve pes de oynadıgım gibi oynatıo :D

YorumLarı Tek Tek Okuduğumda GeneLde BirLeşiLen Konu Aynı Konu Bu Zamanında Fener'de De GaLatasaray'da Da OLmuştu Ve Ben Beşiktaş'ta Bunu Görüyorum Başkana Karşı Bir Antipati Var TaraftarLarda Ve Bu Sanırım GideriLebiLicek Gibi De Görünmüyor Bir Takımın BaşarıLı OLabiLmesinde En ÖnemLi Etken Yönetimdir Geçin Teknik Kadroyu Herşeyden Önce Yönetim ÖnemLi, Eğer Bir Taraftar Başakanına Ve Yönetimine Güvenmiyorsa O Klübün Başarıya Gitmesi KoLay OLmaz TakımLa Taraftar Arasında Kaynaşmayı Da EngeLLer Yıpratır Bu Bence Beşiktaş'ın Sorunu Teknik Kadro İLe DeğiL Yönetim Ve TaraftarLarın GerekLİ Kaynaşmayı YapamamaLarıyLa İLgiLi Diye Düşünüyorum Ve Bunun Da Takıma Zarar Verdiğini Ve Bununda Takıma Kötü Yansıdığını Düşünüyorum...

Geri