Sağlam forvet !

ßáDßøÿ

Løvє's áÑgèL
Reaction score
0
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bobo´nun alternatifini buldu: Milan Jovanoviç

Belçika’da oynuyor

Bir yandan büyük bir şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, diğer taraftan gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. St.Etienne ve Marsilya’nın takibinde olan Bobo’nun, son yaşanan olaylardan sonra takımdan ayrılması neredeyse kesinleşti... Brezilyalı yıldızın yerine forvet arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlılar, aradığı golcüyü Belçika’da buldu. Kara Kartallar, Standard Liege’in 27 yaşındaki yıldızı Milan Jovanoviç’e kancayı attı.

6 kez milli oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün Standard Liege’in Mons Bergen ile oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti. Liege formasıyla oldukça başarılı bir görüntü çizen Jovanoviç, attığı gollerin yanı sıra tıpkı Filip Holosko gibi asistleriyle de ön plana çıkıyor. 6 kez Sırbistan Milli Takımı’nın formasını giyen 27 yaşındaki golcü, 1 kez gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcunun kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

. . . Alıntıdır . . .

ya neyin forveti bu takımın en aksayan yerleri ali tandoğanla ibrahim üzülmezin oynadığı bölgelerdir..bu adamlardan Beşiktaşımızın acilen kurtulması lazım bu bir hayat memat meselesidir

ya neyin forveti bu takımın en aksayan yerleri ali tandoğanla ibrahim üzülmezin oynadığı bölgelerdir..bu adamlardan Beşiktaşımızın acilen kurtulması lazım bu bir hayat memat meselesidir

Yazdığın mevkilere de takviye yapılmalı ama Bob da yollanmamalı diye düşünüyorum. Son maçlarda kendini biraz salmış olsa da çok iyi oyuncu.

aynen bobo yu yollarsak bence elimizdeki ekmekten köfte ekmek yapmadan onu yollamış olur carew gibi elimizde patlar

yovanoviç neves
bilmemne arkadaşlar bırakın bunları adamlar robrto carlosu alıyor biz hala adı sanı bilinmeyen futbolcu alıyoruz artık dünya çapında tanınmış futbolcu alınsın istiyorum çok şeymi istiyorum

Geri