SağLam'ın İstemediği YıLdızLar !

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş’ın, Sağlam döneminde iki önemli yıldızı elinden kaçırdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş´ın geçen sezon transfer listesinde bulunan Legrottaglie İtalya, Carlton Cole ise İngiltere Milli Takımı´na seçildi.

Lippi ödüllendirdi

2w652dg.jpg

Fanatik'in haberine göre, Geçen sezon başında İtalyan savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie ile ciddi şekilde ilgilenen Siyah-Beyazlılar, yüksek maliyeti nedeniyle son anda yıldız futbolcudan vazgeçmişti. Juventus ile çıkış yakalayan Legrottagglie’nin performansı İtalya Milli Takımı teknik direktörü Lippi’nin de gözünden kaçmadı ve tecrübeli oyuncu A Milli Takım kadrosuna dahil edildi.

Sağlam istememişti

domfia.jpg

Aynı şekilde Beşiktaş’ın Carlton Cole konusunda da büyük bir hata yaptığı kanıtlandı. Dönemin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın istemediği İngiliz futbolcunun bu sezonki başarılı performansı, milli takım teknik direktörü Fabio Capello tarafından ödüllendirildi ve milli takıma alındı. Beşiktaş, İspanya karşısında görev yapan Cole’u o dönemde 1 milyon Pound’a renklerine bağlayabilirdi. Legrotagglie ile Cole’u istemeyen Sağlam, Higuain ile Diatta’yı aldırmıştı.

Kaynak

Sağlam bu işten baya anlıyo demekki.

~SiLenT ScЯeaM~;4051859' Alıntı:
Fanatik'in haberine göre, Geçen sezon başında İtalyan savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie ile ciddi şekilde ilgilenen Siyah-Beyazlılar, yüksek maliyeti nedeniyle son anda yıldız futbolcudan vazgeçmişti.

zaten yazıyo ilgilenmişiz diye..fanatik fotomaça göre kimlerle ilgilenmiyoruz ki bide uygun maliyetli yıldız olma ihtimali cok yüksek bir futbolcuyu istemeyecek kadar denyo bi teknik direktör düşünemiyorum
Beşiktaşla ilgili bi kaç gündür yazacak kötü seyler bulamayan basın, herhalde eskilerle yenileri karıstırıp böyle haberler üretmeye başladı bugün trabzona yenilirsekte kınayı belli yerlerine yakarlar artık

sağlık olsun! ama bjk transfer etseydi seçilmezlerdi milli takımlarına bence !

fanatik yazısını okuyunca haberin yalan olduğu aklıma geldi hemen neden acaba?

haber gercek,yanlış olan sadece haberin başlıgı.teknik adam ilgilenmiş ama yönetim ücretleri cok bulmus yukardada yazıyo zaten..

Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam istemiş ancak yönetim pahalı bulup Higuen' i almıştır. :)

Geri