Sağlık Bakanlığına Gelen Komik Şikayetler

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

- 5-10 metre aşağıda ikamet eden komşum mangal kömürü yakıyor. Konuyla ilgili olarak sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunmama rağmen konuya henüz çözüm getirilememiştir. Bu durumun çözümlenmesini istiyorum. (Aydın)

- Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü. Bunun çekilen tomografiden aldığım radyasyonla ilgisi var mı? (Ankara)

- Buzdolabının kapısı 3 yada 4 saat açık kaldı içindeki yemeği yiyebilir miyiz? (Rize)

- Yeşil Kart sahibi yaşlı bir vatandaşım. Sosyal Yardımlaşma Vakfı fakir ve yaşlı olmama rağmen bana kömür vermiyor. Sorumluları cezalandırın. (İstanbul)

- Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı? (Manisa)

- Aile birliği kurulurken daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum. (Çorum)

- Mahalleyi böcek ve sinekler sardı. Belediyeye dilekçe ile başvurduk ama ilgilenmedi. Konunun tarafınızdan değerlendirilmesini istiyorum. (İstanbul)

- Besin zehirlenmesinden şüphelendiğim için zehir danışma hattını aradım fakat bol sıvı almamı ve bir sağlık kuruluşuna başvurmamı söylediler. Zehir Danışma Hattı'nın görevini yapmadığını düşünüyorum. (İstanbul)

- Satın aldığım pet suyun içerisinde hormon olduğu duyumunu aldık. Doğru mu? (Tekirdağ)

- Kafede kullanılan nargilelerde suni kömür kullanılıyor niye müdahale etmiyorsunuz? (İstanbul)

- Bahçedeki ağaçları sinekler sardı ne yapmalıyım? (Erzurum)

- Buzdolabının kapısı 3 yada 4 saat açık kaldı içindeki yemeği yiyebilir miyiz? (Rize)

Çok iyi ya ! :)

Aile birliği kurulurken daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum. (Çorum)

:) :) :)

Geri