Sağ Tuş Yeni de Office Yok!!!

46934558

New member
Reaction score
0
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat. (MUSTAF
Arkadaşlar windows 7 de office yüklü değildi.
Ofiice 2010 yükledim ama şimdide sağ tuşta yeni sekmesinde word exel falan yok bunları getirmek için yani yeni sekmesini düzenlemek için ne yapmalıyım. Bilenler yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler.

Program Ekle Kaldıra Girin>Office i Bulup Değiştir Butonuna basın. Ozelliik ekle veya kaldır>Office Shared Features(Paylaşılan Office Özellikleri)>New and Open Microsoft Office Dokumant Shortcut i seçip >Bilgisayarımdan yükle yapınız sorununuz giderilecektir.

valla hocam üsteki yazıyı googleden kopy-yapıştır yaptım dene faydası varmıdır bilemem....

Program Ekle Kaldıra Girin>Office i Bulup Değiştir Butonuna basın. Ozelliik ekle veya kaldır>Office Shared Features(Paylaşılan Office Özellikleri)>New and Open Microsoft Office Dokumant Shortcut i seçip >Bilgisayarımdan yükle yapınız sorununuz giderilecektir.

valla hocam üsteki yazıyı googleden kopy-yapıştır yaptım dene faydası varmıdır bilemem....

Paylaşılan Office Özelliklerinde New and Open Microsoft Office Dokumant Shortcut yok :(

offıce cracklenmemiş olabilir mi yani aktivasyon işlemi gerçekleşmemiştir belki...
Başka bir crack yada serial denesen

sag tuşta olmaya bilir başlat / programlar / microsoft office 2010 dan bulabilirsin

bilgisayarinda baslat calistir'aRegedit.exe>sag tus yönetici olarak baslat acilan kayit defterinde
HKEY_CLASSES_Root » .doc » Word.Document.8ulasdikdan sonra yeni bir anahtar düzenle>Adı>ShellNewburada bu pencerede sagda düzenlerken yeni >Adı>NullFilediye bir dize olusturup böyle adlandirdikdan sonra pencereyi kapatip cikiyoruz yok bunlari yapmak zor diyorsan asagidaki .reg dosyasina yönetici olarak system kayit defterine ekle sorun kalmaz sorun olmaya devam ederse sana tavsiyem systemi tamir edip veya office tamir seceneklerinden otomatik kurulumu yeniden kurmayi dene,,
reg.download
http://rapidshare.com/files/425460046/office.reg.rar

Geri