Saçma Mailler !!!

_einstein_

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar..bilmiyorum ama ortalıkta bi kaç aydır abudik gubidik mailler dolanıyor...yok şu kadar sms kazandın yok bedava 250 sms kazandın..sürekli bu mailler geliyor diye siliyordum..ve arkadaşlarım bana senden acaip acaip mailler geliyor dediler bende şaşırdım...aradım taradım olmadı..nasıl halledebiliriz bunu acaba??

Mail hesabınızı açın. Seçenekler kısmına gelin. Orada filtreler olacak. Hangi mail adresinden geliyorsa oraya girip 'bu mailler direkt silinsin' seçeneğini işaretleyin. İşlem tamamdır.

arkadaşlar bunun nedenı son zamanlarda msn uzerıcne yayılan bır vırus oldugunu duymustum ayngı sorun bende de vardı virus tarama programınızı mailler uzerıne yonlendırır ısenız sorun ortadan kalkıyor tabı seceneklerden
her ıhtimale karsı bılgısayarınıza da bulasmıs olabılır genel bır tarama yapın :)

reklam yapan kurnazların işi kontör felan hikaye ali babanın tekkesi sanki binlerce insana 250 kont vermek :) spam ayarlarınızı yapın gelmez öle mailler

arkadaşlar şöyle bir şey var o virusler bilgisayarınıza girmez. web tabanlı maillerdir. yani kendilerini web üzerinden çalıştırırlar. yapılabilecek tek şey o mailleri açmadan direkt silmektir. eğer bir kere bile açarsanız yanlışlıkla da olsa sizin adınıza millete göndermeye başlayacaklardır kendilerini. çözüm olarak ne yapılabilir bilmiyorum.. ben format attım düzeldi ama sanırım şans eseri çünkü bilgisayara girmiyo o virus. zannedersem sadece beklemek gerekio artık yollamasın diye:S

Geri