saçlarım dökülmesin

:hhmanD

Lasinya KuLLan Windows Xp Gißi Format atiyor vaLLaha KuLLanmadim ama kuLLananLari Taniyorum :durdurun

sen bi eczaneye git sor..yalnız 3 gün kullanıp sonra bırakırsan faydasını göremezsin biraz uzun süre kullanman lazım

bi de jöle,briyantin,şekillendirici türünden bişiler kullanıyomusun ?

bepanthen ve badem yagi karistirip hergün sür bes dakka beklet ve yika :melek

etkili :durdurun

hem ucuz hem iyi bir yöntem :goz:

jöle kullanmayın briyantin kllanmayın sacınız kafanızda bulunsun fakat babanız yada dedeniz filan kelse de pek ümit yok gibi yakınlarımdan biliyorum..

Arkadaşım ben eczanede çalışıyorum benimde saçlarım dökülüyor yaşım 25 yanlar gitti bunun çaresi yok sakın eczanede satılanlardan alma para tuzağı hepsi ama illa bişey kullanacam diyosan lacinıa şampuğan al dökülmeyi durduruyor ama çıkartmıyor losyonla beraber alacaksın beraber kullanacaksın ama sürekli devam edeceksin yada yılan yağı aktarlarda yapılıyor kullanımı biraz zahmetli ama kesin durduyor ben kullandım dökülme durdu kullanımı çok zahmetli olduğu için bıraktım bide destek olarak b vitamini ve çinko kullan saç dökülmen durur ama çıkmaz

Ben 10 yıldır jöle kullanıyorum şu sıralar WAX kullanıyorum..Eğer saçlarınızı her gün yıkama zulmüne katlanabilicekseniz kullanın derim herhangi bi zararını görmezsiniz aksine daha da kuvvetlenir saçlarınız

Yada bephanthen amp+evigen amp+bemiks amp+badem yağı karıştır saşına sür bi gece beklet sonar iyice durula umarım iyi gelir eğer bi çözüm bulursan banada haber ver bende kullanım:victory

kafaya bişe takmıyacan arkadaşım mümkün mertebe, öyle fazla kimyasal şeyler de kullanma, saç türüne göre mümkün olduğunca saf ve doğal bir şampuan seç, "bio" diye başlayanlardan. buna rağmen dökülüyosa yapacak bişe yok, Bruce Willis'i düşün idol yap :)

dur ben eve gidim sana güzel bi yöntem söyleyim şimdi eczanedeyim yazamıyorum sürekli

minoxidil %5, Biotin, Propecia yada proscarın 5te 1 ayrıca bi cilt doktoruna git büyük ihtimal kan tahlili ister tahlil sonucuna göre kanında eksik olanları tamamlayıcı vitamin falan verir (büyük ihtimal çinko)

arkadaşlar kellige son ben 3 aydır minoxidil kullanıyorum öneririm hatta arkadaşıma getirtirip irandan satıyorum bu ilaç çok süper benim cıkmaya başladı ben ne ilaçlar kullandım fayda etmedi ama bu ilac başka eger ilgilenmek istiyene temin edebilirim ama önce araştırın hemen almayın arkadaşlar ben 1 ay araştırdım [email protected] iletişime gecebiliriz ürün kapıda ödeme ile satılmaktadır fiatı 30 tl ve kesin sonuç

SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUNA KARŞI DÜNYANIN EN ETKİLİ TEDAVİ YÖNTEMİ

Saç dökülmesi kaderiniz değil; saç dökülmesini önlemek için yapabileceğiniz bir şey var!
Minoxidil androgenetik kellik sebebi ile büzüşen kıl köklerini genişleterek ve uzatarak etki gösterir.Saç tellerinin büyüyebilme fazını uzatarak, belli bir uzunluğa ulaşmadan dökülmemelerini de sağlamaktadır.
Minoxidil kullanımının fayda göstermeye başlaması için ilacın en az 4 ay kullanması gerekir. Tedavinin nihai sonuçlarıysa minoxidilin aralıksız uygulanması şartı ile, bir seneden önce ortaya çıkmaz.
Minoxidil saç dökülmesi sorunu yaşanan bölgede saç derisine günde iki kez 20 damla şeklinde uygulanması gereken topikal bir ilaçtır.

Amerikan ilaç Denetleme ve Onay Kurumu olan (FDA) tarafından belirlenen Good Manufacturing Pratices (GMP) şartlarına uygunlugu onaylanmıştır.
Kelliği önleyen ve saçların yeniden çıkmasını sağlayan 5% minoxidil formülü içerir.
Türkiye'de büyük saç ekim merkezleri tarafından kullanılan, Amerika'da Gıda ve ilaç Kurumundan (Food & Drug Assoc.) saç dökülmesini önleyen ve yeni saç çıkaran ilaç olarak onay alan tek üründür.

Minoxidil Nasıl Uygulanır?

Minoxidil kullanılmadan önce saç derisinin tamamen kuru olduğuna dikkat ediniz. Bu nedenle saçınızı yıkadıktan sonra havlu veya saç kurutma makinesi ile tamamen kurulayınız.
Kutuyla beraber gelen tüpü (applicator) 1ml çizgisine kadar doldurunuz.
Solüsyonu saç teline değil saç derisine uygulayınız. Minoxidil'i doğru uygulayabilmek için aşağıdakileri dikkat ediniz:
Minoxidil 'i uygulayacağınız bölümdeki Saçları elinizle toplayarak 1, 5 cm aralıklarla ayırın.
Bir eliniz ile saçları yukarıda tutarken diğer elinizle Minoxidil'i saç derisine uygulayın.
Solüsyonu saç derisine doğru olarak uygulamak için parmak uçları ile sıvıyı oval hareketlerle deriye iyice yedirin. Bu her zaman için zorunlu değildir. Eğer tübü dikkatli bır şekilde doğru uyguladıysanız elinizle ovalamaya gerek yoktur.
Minoxidil 'nin saç derisi tarafından tamamen absorbe edilmesi için 15 ila 20 dakika bekleyiniz. Bu bekleme süresinin ardından saçınız için jole gibi diğer saç bakım ürünlerini uygulayabilirsiniz.
Minoxidil 'den en yüksek verimi almak için kullanılan solüsyonun tamamen kuruması gereklidir. Akşam kullanımından sonra solüsyon kurumadan hemen yatılması durumunda sıvının yastığa bulaşıp ordan da yüze teması etmesi durumunda istenmeyen rahatsızlıklar ile karşılaşabilirsiniz. Uyumadan önce sıvı tamamen kuruyana kadar bekleyiniz.
Minoxidil uygulamasının ardından mutlaka elinizi bol sabunlu su ile yıkayınız.
Minoxidil uygulamasından sonra 4 saat boyunca saçlarınızı yıkamayınız

Geri