Saçlarım Dökülüyor :(

Cree

Murat
Reaction score
0
Ya Arkadaşlar Benim Saçlarım Dökülüyor Vichy'den DERCOS Aminexil kürü Diye bir İlaç Var Onu Alıcam Daha Önce Bu İlacı Kullanmış Olan Ve Faydasını Görenler Varmıdır Veya Bana Önerebileceğiniz Başka Bir İlaç Varmıdır Saç Dökülmesiyle İlgili Şimdiden Hepinize Teşekkürler ... ;)

aynı sıkıntı bendede wardı ne yaptıysam fayda etmedi.en sonunda kazıttırdım.tamam kazıtınca yenisi çıkmıyo ama en azından dökülmenin önüne geçiyo

yazdığın ilacı ben kullandım ve kullandığım dönemde faydasını gördüm arkadaşım yani dökülmeyi durdurdu ama bittikten en fazla 1 ay sonra tekrar başlıyo tabi dökülme.. bi de aminexil sadece durduruyo saç çıkarmıyo saç çıkaran ilaçlarda var diyolar ama bence yalan bir sürü arkadaşım kullandı değişik ilaçlar ama hiç bir işe yaramıyo. anca saç ektirecen yoksa kelin ilacı olsa başına sürer demi:)

Vichy nin Reklamlarında ve Broşürlerinde Yeni Saç Çıkardığıda Yazıyor Sende Çıkarmadımı ?Herhangi Bir Faydasını Görmedinmi Birde Kaç Paraya Almıştın Sen İlacı ?

dercos saçma sapan bi ilaç kafanda onu yayıcam diye uğraşırken bi dolu saçın dökülüyor. bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış iki ilaç var biri propecia diğeride rogain, propecia hap şeklinde günde 1 tane kullanıyosun 29 hap var bi kutuda fiyatı 65 ytl idi bir ay önce, rogaine i her yerde bulamazsın o kafaya sürülüyo solüsyon olarak fiyatı 150 ytl nin üzerinde ama bir kutu 3 ay falan gidiyo sanırım. ben dercos kullandım tamammen hikaye sonra propecia kullandım 7-8 ay falan ama onada para dayanmıyor. bir doluda şampuan denedim (moos,anagen,foltaine) şampuanlada olacak iş değil onlarda para tuzağı ama yinede iyi bir şampuan kulanmakta fayda var.

lev doğru sölemiş sürmeye çalışırkende dökülüyo tabi ama kullanmaya başladıktan bi kaç hafta sonra sürerkende dökülmüyo yanlız saç çıkarmadığına eminim.. ben memnun kalmıştım aslında durdurmuştu dökülmeyi fiyatı tuzlu biraz 90 ytl idi ben aldığımda şimdi galiba 98ytl falan olmuş diyolar eğer kullanacaksan fazla bi beklenti içine girme derim ben tanıdığım bi kız arkadaşım ducray diye bi ilaç kullanmıştı saç çıkardığını söylüyodu ama ben kullanmadığım için bilemicem onun fiyatıda galiba 120 ytl falandı. tercih senin ama dediğim gibi fazla bi beklentin olmasın saç çıkmıyo yani

Ya Hap Şeklinde Kullanılan İlaçlar Erkeklik Hormonunda Bir Azalma Yapıyormuş Saçlarım Dökülmesin Derken Şey Olmayalım Sonra :)

günde 150 saç dökülmesi normalmiş..eğer aşırı şekilde dökülmüyosa ilaç arayışı içine girmemek lazım bence..

erkeklik hormonları ile olan haberi bilmiyodum ama olabilirde tabi bence hap falan kullanma nolur nolmaz değmez yani 2 tel saç için bence en mantıklısı ektirmek bi arkadaşım saç ektirdi şimdi hiç belli olmuyo bile adamın saçı uzuyoda saçını tarıyoda gayet normal .

valla kardeşim ben de arasıra olur ama oek sıklıkta degil eskiden çok dökülürdü ama şimdi fazla degil günde 5 veya 10 oda normal ben geçek zeytinyagıyla msj yapıyorum biraz gülünç gelebilir ama faydasını gördüm ha bu arada ecz.bir arkadaş var Vichy pek bir işe yaramadıgını söylüyor

yaa daha yaşım 16 ortalama olarak 2 günde bi jöle falan sürerim
saclarım cook coook baya bi gür ama bugünlerde farkettim ön taraflardan ve yanlarda dökülmeler war buda morelimi bozdu tabi.
daha şimdi araştırdım bazı hap türü ilacların secimini doğru yapmak gerekirmiş
cinsellikle ilgili bozulmalar olabiliomuş,bunun yanında gögüslerde büyüme ve kalcalarda büyümeye yol acıomuş.
hap türü şeyler kullanıcaksanız eğer uzman bi doktora falan gidin ilk olarak sac dökülmenizin türünü tespit ettirin ilac secimindede dikkatli olun.
ama ilaclarıda cok cok uzun süreler kullanmak gerekiomuş ölene kadar falan yani =)
alainin yöntem benim aklıma yattı okuduğum bi kac yazıdada zeytinyağıyla masaj ve yumurta sarısı sürmenin faydalı olduğunu okudum denemekte fayda war.

ayrıca
badem yağı
bepantene
e vitamini
bunları eczaneden alabilirmişsiniz bi şampuan kutusunda hepsini karıştır her akşam yatmadan önce kafanıza sürün kuruyana kadar uyumayın kuruduktan sonra yatın ve sabah kalktııınızda saclarınızı yıkayın.
ne kadar gecerli bu yöntemler bilmiyorum ama denemekte fayda war duyumlarıma göre

sac ektirme yöntemine gelince
baya acılı ve zor oluyomuş kafada şekil bozuklukları falan oluomuş birazcık
sac ektirmesinde ayrıca normal olan saclarınızda dökülüomuş zamanla tamamen

beyler joleyi bırakacnıııızz sonra dove ince telli saclar icinn olan samppuan ve oonun sac kremını alacanız bikac kullanımdan sonra farkı gor cokta guzel kokusu var bayılırım

Bildiğim kadarıyla günde 80-100 civarı saç dökülmasinde bir anormallik yok. Ayrıca eğer tamamen açılma yoksa sadece seyrelme varsa yumurta sarısı, zeytinyağı, badem yağı birde eczanede tüp halinde satılan bişey vardı adı aklıma gelmedi karışımını haftada bir uygulayınca baya saçları güçlendiriyor ve dökülmeyi engelliyor. Birde kesinde kaliteli şampuandan şaşmayın. Örneğin pentenin güçlendirici bir şampuanı vardı. Bende epey işe yaradı. Eskiden bilirsiniz saçı yıkayınca küvet dolardı. Epey moralim bozulurdu. Şimdi epey azalma var. Ama dedim gibi tamamen açılmışsa artık yapacak br şey yok. Saç ektirmeyide tamamen dökülmeden yaptırmayın diyor doktorlar. Çünkü ektirdikten sonra aradakilerde dökülünce görüntü tuhaf oluyormuş. Birde bir yerde görmüştüm lazerli tarak vardı. Bunu haftada iki kere uygulamak gerekiyordu. Ama fiatı ve nerde satıldığı konusunda bir bilgim yok.

dostum saç dökulmesi ya psikolojik yada kalıtsal bi özelliktir.Sen saçlarının dökülmesini kafana çok fazla takarsan emin ol daha fazla dökulucektir benimde saçlarım dökuluyo bende ilaçlar kullanıyorum ama kafam takmıyorum saçımın dökulmesini sende takma bence eczaneler bunun için özel sampuanlar yapıyolar onlardan kullan bence iyi gelicektir ve unutma keller en seksi insanlardır yatakta

::::Onu bunu bilmem 2 yıl doktor doktor gezdimbişi olmadı... ama bi eczacı arkadaşımın tavsiyesiile DERMADERM Şampuanını Keşfettim Arkadaş Ne sterss ne bişibıraktı yahuu 4 haftada ne olduuunu saçımın güçlendiini hissettim Helelolsun Eczacıarkadaşa 3 doktorun başaramadığını yaptı hemonlar gibib test falan da yapmadı bi baktı anladı derdimi saçlarımın ve Senin ilacın DERMADERM dedi ::::

Arkadaşlar benim de sık sık cilt problemlerim oluyor -du- yok sivilceler yok saç kırılmaları, saç zayıflığı, kepek ne ararsanız... tabii bununla ilgili psikolojik sorunlara girmiyom bile. Babam Mersine Bi işi için gittiiinde Gelirken Bi ilaç getirdi DERMADERM diye. Önce pek takmadım -hani o güne kadar çok şeyler denediiim için ... - Ama olsun denize düşen yılana sarılır misali 1de araştırdıktan sonra, denedim kısa sürede etkisini göstermeye başladı. Araştırdım kepeğe karşı ürünleride varmış bence bu tür sorunlara onlarca para harcamaya gerek yok ... benim gibiaraştırmadan kullanmayan tiptenseniz buyrun tıklayın::: www.dermaderm.com

2005 de Fransa’ya gitmiştik. Saçlarım bayağı dökülüyordu. Bir de çok yağlanıyordu. Fırsat bu fırsat doktora gideyim dedim.

Doktorun test falan yazmasını beklerken saçımı eliyle bir çekti utanmasam bağıracaktım. Bana dedi ki kel olacaksın çaresi yok. Allah Allah morale bak dedim kendi kendime. Saçımızı da çekti moralimizi de yerlerde süründürüyor.

Yahu 21 yaşındayım ne diyorsun. Kel mi kalacağız ya…

Hemen değil de zamanla saçları dökülmüş bir sürü erkek gibi olacaksın.

Hiç çaresi yok mu dedim bunun. Bilim bu kadar gelişti.

Cevabı şu oldu.

Saç dökülmesinin nedenini dünyadaki hiçbir doktor tam olarak bilmiyor bu nedenle de saç ekiminden başka hiçbir kalıcı çözümü yok. Ama bir ilaç yazacağım bu ilaç saçların dökülmesini önler ve dökülen saçlarını da geri getirir ama bu kalıcı bir çözüm değil çünkü ilacı bıraktığında yine saçların, dökülme evresini yeniden başlatır.

Neyse bayağı pahalı olan ilacı aldık ama gerçekten de 1 ay geçtikten sonra saçlar gürleşmeye başladı, dökülmesi neredeyse durdu ve yeni saçlar da çıkmaya başladı.

Başınızı ağrıtmayım 1 yıl kullandık ve her şey çok iyiye gitti. Ama gerçekten cebimizi de bayağı boşalttı.

Ama 2008’e kadar ekonomik durumdan dolayı kullanamadım ve saçlar bu süre de bayağı döküldü.

Bir gün ilacın adını internetten aradım ve bu ilacı çok uygun fiyata getirenler olduğunu gördüm. Şimdi kullanıyoruz işte. Doktorlar kalıcı bir çözüm buluncaya kadar da kullanacağız. Her ne kadar erkek adam takmaz derlerse de kendimi saçsız düşünemiyorum.

Unutmadan ilacın adı minoxidin ( minoxidil olarak da biliniyor). Sanırım dünyadaki tek ispatlanmış ve tıp dergilerine girmiş saç dökülme ilacı bu.

Google amcadan sorarsanız size yol gösterir. Biraz daha beyefendi olduğundan ben uygun ilaçtan alıyorum. Uygun İlaç

Kader arkadaşlarıma geçmiş olsun.

Geri