Saçın Hızlı Uzaması...

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaslar yaz döneminde staj yapacağım yer devlet dairesi olduğu için saçlarımı kestirmek zorunda kaldım saçlarımın hızlı uzaması gerekiyor pratik çözüm bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi ? aman zeytinyağı yumurta ne biliyim böyle ot çöp gibi şeyler olmasın şöle pratik sacın uzamasını etkiliyecek çözümler...

Saçının diplerini bol bol nemli tutmalısın.Islak değil ama nemli.Yani biraz eline su alıp saçını ıslatmalısın yıkanmış gibi değil tabi :) Bu olay genelde sakal uzamasında birebir ama saçtada işe yarayabilir.

Saçının diplerini bol bol nemli tutmalısın.Islak değil ama nemli.Yani biraz eline su alıp saçını ıslatmalısın yıkanmış gibi değil tabi :) Bu olay genelde sakal uzamasında birebir ama saçtada işe yarayabilir.

dünden beri her yarım saatte bir kafamı yıkıyorum çıldırcam kısa saçla kendimi yabancı gibi hissediyorum 1 senedir uzattığım saçım gitti :(

:( Dediğim gibi sürekli nemli tutmalısın saçını.Bende çok işe yarıyor.Bilirim kısa saçla kendimi bende çıplak gibi hissediyorum.

Bence fazla uğraşma yavaş yavaş çıksın.Kesinlikle kimyasal bişey kullanma,
Ayrıca fazla da yıkama üşütürsün...
Boşvar hacı sen böyle de güzelsindir

Bi arkadaşa tavsiye etmıstım gayet başarıLı oLdu..

AsitLe kezzapı karıştır ıcıne bıraz tuz ve kekik koy karıştır..Sonrasında bu karışımı panten şampuan ıLede karıştırıp kafana sür..Sabah kaLktıgında kafa tasın erimiş oLdugu ıcın saç'a gerek duymayacaksın.. =D

MozoLe Miяach;5051730' Alıntı:
Bi arkadaşa tavsiye etmıstım gayet başarıLı oLdu..

AsitLe kezzapı karıştır ıcıne bıraz tuz ve kekik koy karıştır..Sonrasında bu karışımı panten şampuan ıLede karıştırıp kafana sür..Sabah kaLktıgında kafa tasın erimiş oLdugu ıcın saç'a gerek duymayacaksın.. =D

Bende duymuştum böyle bişey ama galiba tuz ruhu ve karabiber de olması gerekir

Bende duymuştum böyle bişey ama galiba tuz ruhu ve karabiber de olması gerekir

Bence sen yanLış duymussun..Çunku bu karışımın patentı bende mevcut.. :)

aLican badem yağı ısını gorur adamım..onuda boşver bu sıcakta uzun saçı napıcaksın boşverr..

sık yıkamak işe yarıyor :)

Geri