s3cure.exe

chic

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarımla internete girmek için WINDOWS GÖREV YÖNETİCİSİnden (s3cure.exe) diye bir işlemi kapatmak zorunda kalıyorum.bilgisayarımı her açtığımdada bu işlem kendiliğinden çalışmaya başlıyor.yardım ederseniz sevinirim.

çok güsel bi virüsle karşı karşıyasın... başlangıçtan kaldırman gerekiyor. başlat/çalıştır/msconfig buraya gir, başlangıç sekmesinden o dosyanın ismini bulup kaldır. yada ordakilerin hepsinin işaretini kaldırdıktan sonra sadece antivirüs programın işaretli kalsın.. daha sonra orada aradığın dosyayı bulduktan sonra dosyanın bulunduğu yere bak ve dosyayı oradan sil. sonra bi restart et. işin geçici olarak çözülmüş olacaktır.

sağol arkadaşım dediğini yaptım şimdilik sorun yok gibi gözüküyor ilerde bi sorunla karşılaşmam demi?

Ya millet banada Delete ice bike diye bişey bulaştı. XP yi kurduktan sonra kendiliğinden sistemime girdi ve kuruldu şu an da keyif yapıyor :p ama bilgisayarımı çok zorluyor bana yardım edebiicek varmı bu delete ice bike ı nasıl kaldırıcam :(

Geri