S.O.S. Pc Çok Fazla Kasıyo...

dahi1905

New member
Reaction score
0
Öncelikli Selamlar Ve Yapacağınız Yardımlar İçin Şimdiden Teşekkürler...

Pc Hiç Bir Şey Yapmadığım Halde Kasıyo Ve Görev Yöneticisi Açtığımda Performans Hep En Yükseklerde Oluyor.Sanırım Bu Kasmaya Neden Oluyor.

Bu Sorunun Nedenini Veya Çözümünü Biliyorsanız Yardımlarınız Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

İnşallah Konuyu Doğru Yere Açmışımdır...Eğer Aksiyse Özür Dilerim...

snn farkında olmadıgın programlar çalışıyo olabilr weya kasayı fanı cpu yu yeterince sogutamıyordur sen yinede bir kasayı acıp içini temizle düzelmesse bi format at:goz:

kardes virus taramasi yaptirt buyuk ihtimalle kasilmanin nedeni virustur, tabi isidan da kaynaklaniyor olabilir, kasayi temizle (fanlar vs.) sonra;
"kasper. int. securty" ile tara birde,
spy programi ile tara ("spy doctor veya spy emergency" tavsiyemdir)
olmadi format cak,
gelismelerden haberdar et yine yardim etmeye calisiriz

bilmiyorsan hiç dokunma bir bilgisayarcıya götür :D

Laptop Kullanıyorum...Bataryasını Çıkarıp Kullanmama Rağmen Çok Sıcak...Dediğiniz Gibi Isıdan Heralde...Nasıl Halledebilirim Bu Problemi?..

kardes isidan kaynaklanabilir dogru ama performansin hep en yukseklerde calismasi genel itibari ile yazilimsaldir,
virus, spy, trojen taramasi yaptirt
guvenli modda calistir yine performans top cikarsa donanimsal sikinti vardir

virüs taraması yaptır kaspersky 8 ile.Eğer yine düzelmiyorsa dediğim programı da deneyebilirsin.Yine düzelmiyorsa işlemci fanında problem olabilir.İşlemciyi yeteri kadar soğutamıyo olabilir.Hala düzelmiyorsa bilgisayarcıya götür.

arkadaşın dedigi dogru güvenli moddan gir birde eger tekrar sorun cıkmassa avg veya spywear antivirrüslerini iindir kullan olmassa bi format at eger yine aynı sorun dewam eder ise donanımsaldır yapıcak pek bişey yok teknik servise gönder:goz:

Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Hepinize Sorunum Halledilmiştir...:biggrin

Geri