s.o.a.d dan cevap 6.20.06

LunaPark

New member
Reaction score
0
Grubun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre ortaya atılan türk düşmanlığı gibi bi durumun söz konusu olmadığını, söylenenlerin tamamen yalan olduğu anlatılıyor.
Grup 1998 yılında slayer ile birlikte türkiyeye gelicektir.yalnız ülkemizde bu konserin biletlerini basan şirket bilette system of a down adını geçirmemektedir.ve bu sebeple grup konser programından ayrılmaktadır.
Açıklamalara göre konser biletlerinde bahsedildiği gibi hiç bir antitürk provakasyonu yapılmamıştır.üstüne üstlük türk yetkililer tarafından isimleri silinmiştir biletlerden.türk medyasına seslenerek bu yanlışlığın ortadan kaldırılmasını istemişler.
www.systemofadown.com (news bölümünde) açıklamanın orjinalini burdan okuyabilirsiniz.ben özet geçtim sadece.
Yorum sizin...

Alintidir..

Orjinal Metin

6.20.06-MESSAGE FROM SYSTEM OF A DOWN
The Turkish media has been spreading blatant lies about System Of A Down, among them the claim that we had an anti-Turk slogan printed on tickets during our 1998 tour with Slayer.

The truth is that System Of A Down cancelled our shows opening for Slayer in Turkey in 1998. Any tickets for the Turkish portion of the 1998 Slayer tour were printed on Slayer's behalf, not ours. In fact, there were no Anti-Turkish slurs printed on any tickets for that, or any other tour involving System Of A Down.

System Of A Down wishes that the media in Turkey, and elsewhere, be conscious of the facts, responsible in their research, honest in their writing, and dedicated to the essential importance of the truth.

- System Of A Down

bunlar verilmedi umarımm..

1 yıl olmuş ne yorum ne başka bişi

ama ne kadar samimi olduklarını bilemeyiz öyle olduğunu umarım

soad müzikleri süper hatta serj tankian ile yapılan bir röportajda dior ki annem ve babam türktür onun için soykırım gibi bir hakarette bulunamayız ben ve grubum ve ben türküm diyor

soad dünyanın en iyi nu metal gurubudur tartışmasız müzikler muhteşem ötesi bide insan olsalar tam süper olacak ama genede dinlenir herkese tavsiye ederim:)

dagıldılar artıq :) serj tankian kendi başına takıLıyo :)

bence metallica'dan sonra dünyanın en ii metal qrubu soad'dır bazı kişiler onları ermeni olduu için sevmior ve adamların yayınladıı bildirqeye ön yargılı davranıor yalan sölemekle suçluor

Geri