s.mod arkadaşlar lütfen okusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
mrb arkadslar banlanmam sebebiyle 5 gun bekledım bu konuyu acmak için 1 hafta önce banlandım
haklı yada haksız aramıyorum kimse beni yanlış anlamasın forumda kımseye bi kötülüğüm olmadı olamazda az çok tanıyorsunuz beni sadece s.mod arkadslara soruyorum kımse lütfen konuya cvp yazmasın
haksız olup şahsa kufur eden hakaret eden bırısı kac gun ban yer
ben suçumu biliyorum s.mod arkadaslarda biliyor ban yememi sebebini
ben 1 hafta banlı kaldım hakaret eden kufur eden ise 3 gun
sizce adaletlimi davranıldı

teşekkur ederim

efendi efendi takıl forumda takma kafana böyle şeyler

Adam Kimse cvp yazmasın Demiş Siz Niye yazıOrsunuzKi oLayı biLmeden..:saskin

Geregini siz DeiL smodLar yapAr..

Bırakın SmodLar Cvp atsın..

Benm Cvp atmamı bu arkadaşLar zorLadı ksra bakmayın..

küfür etmezsek banlanmayız bu kadar kolay.boşver be toykan geldin işte ne güzel.kafanı meşgul etme hiç böle şeylerle valla.:melek

arkadaş sonuna kadar haklı bence herkes cevap yazabilir çekinmeyin yazın yazın

Saçma sapan bir şekilde konuyu sabote edince elinize ne geçecek. Arkadaşımızn bir sorunu var. Ve mutlaka yönetici arkadaşlardan cevap gelecektir. Lütfen kimse bir şey yazmasın

küfür etmezsek banlanmayız bu kadar kolay.boşver be toykan geldin işte ne güzel.kafanı meşgul etme hiç böle şeylerle valla.:melek

ben küfür etmedim banlandım
insanın zoruna gidiyor meltem haksızlığa gelemiyorum anlayışın için teşekkurler
s.mod arkadaşlardan küçük bişeyde olsa cvp beklıyorum

ben küfür etmedim banlandım
insanın zoruna gidiyor meltem haksızlığa gelemiyorum anlayışın için teşekkurler
s.mod arkadaşlardan küçük bişeyde olsa cvp beklıyorum

küfür etmedinmi.pardon ben olayı bilmediğimden.ya boşver bence.:melekherkes sever seni biliyosun:melek

toykan kimse yazi yazmasin demis ama masallah her yorum yazanada tesekkur etmis bu nasil isse

toykan kimse yazi yazmasin demis ama masallah her yorum yazanada tesekkur etmis bu nasil isse
ya sabır guzel kardesım dıkkatlı bak ıyı oku yorum yazdıgım ve tesekkur ettıgım sahıslar mod ve onların ne yazdıklarına bak bıde dıgerlerının tamam mı

toykan kardes sinirin gecmemis senin yaa
ben olesine yazdim mesajlari okuyunca kusura bakma konunun bu kadar ciddi oldugunu bilmiyodum
ama takilma bi banlanmaya bu kadar bence

saygilar......

toykan senin banlanma nedenin ısrarla yapma denileni yapma gergin olan ortamı iyice germe tabiri dogruysa efelenmekti ben takip ettim solariz seni kaç kere uyardı genel olarak orda sen onu sallmadın ve her defasında cevap yazdın bence 1 hafta ban sana normal

küfür mevzuna gelince bunda cesitli uygulamalar mevcut biri küfür eder 5 gün alır biri eder 10 gün bu üyenin site içindeki durumuyla daha önceki davranısları ve uyarılma durumlarıyla alakalı senın dediğin üye 3 gün almıssa belki ilk banıdır ve uyarı mahiyetinde verilmiş olabilir burda ikisini kıyaslamak yalnıs yani küfüre bukadar bena daha fazla gibi insanları yönlendirmeye calısmıssın buda son derece yalnıs ama küfür konusunda genelde 5 gün ban uygulanır..

senın olayınla küfür olayı cok farklı hiç karıstırma sen göz göre göre efelendin cezan normal

umarım aydınlatmısımdır iyi günler

arkadaşım madem böyle bir sorunun var o zaman direk olarak yönetici arkadaşlardan birisine pm yoluyla ulaşabilirdin ! bence bu konu için başlık açmana gerek yok düşünsene her sorunu olan böyle bir başlık açsa forum da konu kirliliğinden geçilmes değilmi !

Şikayet ihbar hattını gereksiz kullanmak yasaktır...
Eski üyelerdensin bu kuralı bilmen gerekli
Solariz mesajlarında seni 3-4 kere uyardı
"şikayetleriniz dışında burayı kullanma" diye

Uyarılara karşın, umursamaz tavırlar sergileyerek
yapma denileni yaptın, bende görevimi yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri