S.DereLi : Zapotocny Küfür Etti!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş-Denizlispor maçını yöneten hakem Selçuk Dereli, maçta siyah-beyazlı oyuncu Zapotocny'e küfür ettiği için kırmızı kart gösterdiğini söyledi.

FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, Beşiktaş-Denizlispor maçından sonra yaptığı açıklamada, kırmızı kart gören Zapotocny'nin küfür ettiğini belirterek, ''Oyuncu küfür etti, küfür ettiğinden dolayı kırmızı kart gösterdim'' dedi.

Dereli, ''Nasıl küfür etti, yabancı dilde mi?'' biçimindeki soru üzerine, ''Ben anladım onun ne demek istediğini. Küfür etti. Detaya girmek istemiyorum. Oyuncu zaten geldi, özür diledi. 'Belki baskı ortamından etkilendim. Bir daha da futbolculuk hayatımda böyle birşey yapmam' dedi. Yöneticiler de geldi. Edilen küfürlerden üzüntü duyduklarını söylediler. Rüştü de özel bir çaba gösterdi. Ona da teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
24 Ocak 2009 Cumartesi

Fuck You Ve Madafaka Demiş Ne War Yani... Sen Daha FazLasını Hak Ediyorsun..

bu zamana kadar susstukta noldu Allah'ın dingosu.
dua et bayıra karşı yatırmamış senı

gusel iyi anlamisin denizlisprun ucan tekmeleri fardı iki tane ilk yarıda onlarıda anladın demi ondan hiç kart göstermedin sadece uyardın.... daha bi dünya far böle ve hepsi sana birer kelime olarak geri dönüyo zapo nun anladıklarından daha fena .......

selçuk dereliyi oldum olalı sevmem
bjk maçlarına gittiğimde hakem eğer dereliyse bende senin adını çok anıyorum
zapo kesin küfür etmedi

hadi zapo küfür etti onu anladık.. taç atışında bile beşiktaş düşmanlığını belli eden tip tip bakışlarınla satılık olduğunu belli edende mi zapotocny? adamlar tekmeleri havada uçuştursun cırr cır konuşsun onlara eyvallah di mi adi herif ?

Ama Şuda Bi Gerçek Ki Beşiktaş Maçı Kaybetse Bütün Fatura Zapo'ya KesiLecekti Takımını Boşuna Zor Durumda Bıraktı Beşiktaşta Oynuyosan aLışacaksın Hakem HataLarına Ne YapaLım Bu Ligin AdaLeti Bu Kadar [ 11+1 vs 11 ] eee Bide Sen Gidiyosun [ 11+1 vs 10 ] oLcak İş Mi?

şu selcuk derelinin yönettiği ve küfür yemediği maç varmı..ama suç onda değil ona maç veren federasyonda tabi ondan en çok rahatsız olan Beşiktaş olduğu için faal hakemlik görevine devam edebiliyor
zaponun yaptığı ise tam dangalaklık hem küfür et hem özür dile
puan kaybetsek noolacaktı sanki kahvede maç izliyo biri bunlara profesyonelliği öğretmeli

SeLçuk DereLi için ne küfür etsek azdır, ama ben bir beşiktaşlı olarak zaponun yaptıgınında cok buyuk hata oldugunu dusunuyorum.. aynısını umit karan yaptı ve GS kaybettı.. Beşiktaş'ta kazanamayabilirdi.

yani hakem sana sarı kart veriyor sen küfrederek diyorsun ki yok hocam yaptığım hareket 'kırmızı'Lıktı..
hakLı da oLsan haksız da oLsan,küfrün cezasını biLiyorsun ve takımını 10 kişi bırakabiLiyorsun..
suç sende değiL,seni cezasız bırakanLarda..

yani hakem sana sarı kart veriyor sen küfrederek diyorsun ki yok hocam yaptığım hareket 'kırmızı'Lıktı..
hakLı da oLsan haksız da oLsan,küfrün cezasını biLiyorsun ve takımını 10 kişi bırakabiLiyorsun..
suç sende değiL,seni cezasız bırakanLarda..

Zaponun Cezası KesiLdi..

Beşiktaş’tan 70 bin Euro aylık alan Çek oyuncu, 1 aylık gelirini feda etmek zorunda kaldı. Denizli takıma “Cezalar bundan böyle gittikçe ağırlaşacak” mesajını verdi.

BEŞİKTAŞ’TA bitmeyen kırmızı kart furyası üzerine Denizli ‘tekdir’ aşamasından ‘kötek’ aşamasına geçmeye karar verdi..

ÖNCE Ziya Paşa’nın Terkib-i Bent’indeki ünlü sözünü hatırlayalım: “Nush (nasihat) ile uslanmayanı etmeli tekdir (uyarı), tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir.”

MUSTAFA Denizli de uyarıları işe yaramayınca, kırmızı kart ceza tarifesini yükseltmeye başladı.. Ve bunun ilk kurbanı da Denizli maçının 78. dakikasında hakem Selçuk Dereli’ye “F.ck you” dediği için direkt kırmızı kart gören Zapotocny oldu..

DÜNE kadar en ağır kırmızı kart cezasını 50 bin Euro olarak (Not: Cisse’nin aldığı 100 bin euro cezanın içinde kampa geç katılması da var.) belirleyen Denizli, Zapo’nun para cezasını % 50’lik artışla 75 bin Euro’ya çıkardı.. Beşiktaş’tan 70 bin Euro maaş alan Çek stoper, 1 aylık ücretinin bile fazlasını tek karta karşılık ödemek zorunda kaldı.. Denizli, futbolcularla yaptığı görüşmede “Artık para cezalarında artış olacak.. Siz kazandığınız paraları bu kadar kolay bırakırsanız, ben de bu ikramınızı geri çevirmem” diyerek gözdağı verdi..

BU arada Beşiktaş çarpıcı bir istatistiğe kavuştu.. Ertuğrul Sağlam’la 6 lig, 4 kupa maçında hiç kırmızı görmeyen siyah-beyazlılar, Denizli yönetimindeki 11 lig, 4 kupa maçında 5 kırmızı kart görerek rekora imza attı.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=220027&Categoryid=5

Geri