S.a

Darksine46

New member
Reaction score
0
Bu Sorunu çözerseniz her zaman burdayım :D İnternetten Mesela 1.7gb lık oyunlar indiriyom ama oyunu kurarken Ya CRC Error Ya da I/O Error Veriyor.Exe'lerde bu hatayı veriyor kurmuyor yani ama exeler çalışıyormuş indirenler kurmuş.Bi de Eğer Exe Değilse MEsela 16 part .rarsa bu şeferde Gene CRC Hatası veriyor Arşivden çıkarırken Sorunumu Çözene Helal olsun.Format Attım olmadı Ramlera Baktım Onlarda Sağlam Bence Donanımsal değil bi de pc'im sistemleri iyi 1 gb ram var 512 ekran kartı benden daha düşük sistemlerde exe leri sorunsuz kuruyor ne işdirya.Çözerseniz 10 Numarasınız

winrar' in son surumunu yukleyip dene, sonrun
sikistirma programindan kaynaklaniyor olabilir.

eger onceden calisip simdi calismiyorsa, sikistirma programinin yeni surumu ile guncelle,

cunku beta versiyonlar veya eski surumler bolunmus dosyalarda sorun cikartabiliyor,
atiyorum, son surumle bolunmus bir dosya indirdin, ama sende bir onceki surum mevcut hata alma olasiligin yuksek, zira sorunsuz calissalardi yeni surumler cikarilmazdi.

eger devam ederse buraya yaz bakmaya calisiriz

kolay eglsin

Zaten Son Sürüm Kullanıyom, Arkadaş benle aynı sürüm kullanıyo onda hatasız Rardan çıkartıyo hatasız, O sölediğini yaptım ben olmadı, benim için exe'ler daha önemli onları kurmam lazım Exeleri çalıştırıp Next Next Falan diyom sonra dosyaları kopyalarken Kesin Ya CRC Error Ya da I/O Error veriyo Ama internetten gittim indirim aynı dosyayı orda kurdu,indirmeden problem vardır dedim,internet çafede indirdim flashla attım gene aynı hata indirmede problem yok,indirmeden problem olsa internet çalıştı flasha attığımda evde kurduğumda neden hata verdi.Bence bunu servislerden biri yapıyor olabilir.Güvelik Duvarı Falan,ya da bi spy,virüs,trojen bilen varmı, ya da RAM'de yapıyor olabilir büyük olasılıkla.

A.s ßanada oLmuştu ßu formattan Sonra düzeLdi ;) sorununu anLadim..

arkadasim, malesef demekten baska bir secenek birakmiyorsun

format yolu gorunuyor gibi,

aslina bakarsan crc hatasi ile ilgili birkac bilgi var ama, sonucta onlarda net olur diyemiyorlar

kolay gelsin

Geri